KineMariell1982 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Mitt 2012 i bilder :)2012 startet i januar 2012. (ååånei) humor..

16 Januar feiret vi 8 års dagen til Tobias... Han ville ha stor bursdag og det fikk han. Vi inviterte 19 venner og hadde disco!!! Det var en helt vill kveld spør du meg. Og jeg var rimelig sliten etterpå,men alt for Tobias !!:)


Pyntet bordet med godteri.. en fix ide !

 

Februar tok jeg med meg Tobias til en fotograf.. Vi skulle ta bilder!!!

1. Mars skulle vi endelig flytte inn i en leilighet vi hadde ventet på lenge.. Men Gud og Allah ville visst ikke det.. problemer med dem som bodde der før førte til at vi måtte bo litt her og der fram til 10.April. Vi bodde litt hos svigers,litt hos mamma og mye på hotell.
Blant annet noen dager på Plaza. Klagde ikke da :)


Utsikt..Noen glass vin med kjæresten og kvelden er i gang...hehe..

VIN!!

Vi feiret også min kjæres 31 års dag i Mars. Koselig Love you kjekken min..

April flyttet vi inn i en annen leilighet. Og her stortrives vi.. 

 Mai.. hm.. Tobias feiret 17. Mai med pappaen sin i år så vi sov lenge,drakk vin til frokost og syntes igrunn at livet var herlig... Litt senere i mai kunne vi konstantere at jeg var gravert!

wooohoooo !! Dette hadde vi ventet lenge på..  Lite visste vi hva slags "helvete" som ventet oss... (meg )

Juni..Ble sykemeldt og lagt inn på Ahus med Hyperemesiss.. O-M-G sier jeg bare. 


Fullstendig dehydrert så her lå jeg noen dager. så hjem.så tilbake osv. Sånn var grunn hele sommeren min!

Men magen vokste og jeg var stoltere enn på lenge..

Hopper rett til September...  Det store høydepunktet var min 30 års dag.. Og selvsagt gaven jeg fikk av Richard. Kjærestetur til London.. weee. Vi dro bare noen dager etterpå og hadde noen helt fantastiske dager der. Mer forelsket enn noen gang <3 <3 Rett før vi dro til London fikk vi vite at vi venter ei jente.. Så det ble shoppet MYE rosa i London :) 


Magen er der et sted...

Oktober kan jeg ikke si at det skjedde så mye spennende.. Vi koser oss hjemme,bygger rede og venter på den lille jenta som melder sin ankomst på nyåret..

Vuggen som skal stå i stua kom på plass...  Og Richard monterte sengen hennes..:)

Soverommet skulle males...  men så langt kom vi aldri.. så vi har blått (!!!) rom.. Ikke helt det jeg så for meg,men la gå..

November ble det kjøpt inn litt mere babyutstyr.. Blant annet vogna :)

Elsker!!!!

Vi ble også ferdig med alle julegavene.. Fantastisk deilig...

Nå er Desember her og vi koser oss i vårt lille julehjem.. Magen er stor og jeg er ganske sliten. Etter en lang høst og mange møter har jeg endelig fått innvilget keisersnitt.. Snart bare 7 uker igjen.. Jeeej...

Vuggen venter på baby...

 

<3Ønsker dere alle en riktig flott kveld med alle dere er glade i :)  Også håper jeg at 2013 blir et magisk år for oss alle ! 

Godt nyttår!

 • Idag er det 50 dager til prinsessa vår kommer  Nedtellingen har startet .. Wooohooo... Jeg gleder meg. 

  Idag er jeg 32 uker på vei.. og her er magen min i kveld. ( syns forresten magen min ser rar ut nå ) For ikke å snakke om den lekre outfiten min da :D

   

   

   

 • Hva skjer med meg ?  Jeg er helt ferdig !

  Kaputt !

  Føler jeg er full av feber og omtrent ligger for døden.. Men her er det hverken feber eller influensa som herjer. Iallefall ikke ennå!  Siden i går har jeg ikke vært meg selv i det hele tatt.  Jeg har null energi.. Alt har plutselig blitt et ork..  Jeg la meg tidlig i går.. sov til 12 idag.. stod opp... spiste litt.. og gikk å la meg igjen.. Jeg klarte rett og slett ikke holde hodet og øya oppe. Jeg har sovet til nå. (kl. 19:00 )  Kunne fint gått å lagt meg igjen men jeg må ha mat.. eller.. babyen må ha mat. 

  32 uker på vei i morgen.. Kan ikke huske at det var sånn sist.. at jeg var så sliten.  Heldigvis så er Tobias hos pappaen sin så jeg kan jo igrunn bare sove sove sove. Men jeg har en million ting jeg skulle ha gjort.
  Leiligheten er langt fra klar til å ta i mot en liten baby.. Her er det mye som må fikses.. Fremdeles litt stæsj som burde handles inn.. men jeg klarer ikke.. Jeg er helt tom.. Jeg orker ikke tanken på å sette meg på buss og bane for å komme meg hit og dit så jeg får handlet siste rest. Orker ikke. Orker ikke gå på kjøkkenet å lage middag engang.. Føler ting bare hoper seg opp når jeg ikke er i form. Jeg er jo ikke syk.. ( tror jeg..)  jeg er jo bare gravid.  

  At vi ikke har bil kjenner jeg veldig på nå..Alt hadde vært så mye enklere da..  Vi har 2 matbutikker i umiddelbar nærhet og fryseren er full av mat så her er det ingen krise.. Men jeg skulle vært på Jysk.. jeg skulle ha levert lammeskinnposen på rens.. Jeg skulle ha vært en liiiten kjapp tur på IKEA. Og på Rudo .. Må kjøpe inn litt flere flasker. Også vil jeg ha to hvite helsetepper.  +++  

  Alt dette kunne vært gjort på 2 timer om jeg hadde hatt bil. Istede må jeg ta det over flere dager fordi butikkene ligger langt unna hverandre.. ååhh.. 

  Jeg har bare lyst å grine... men det hjelper ikke så mye det heller..

  Nei,nok syt. Sorry.

  Er dere andre gravide veldig slitne nå ?
   

 • Det er så tungt og slitsomt nå...  Det er sikkert feil og stygt av meg å klage.. Mange har problemer med å bli gravide.. ( jeg kjenner noen og føler virkelig med dem)  Men å være gravid er slettes ingen dans på roser alltid.  ja,vi er superheldige som faktisk får lov å sette små mirakler til verden.. Jeg har en helt perfekt gutt på snart 9 år og han er det beste jeg vet om i hele verden.. og nå skal jeg snart få bli mamma til ei lita jente. Livet er igrunn ganske herlig... MEN.. Gudbedre så sliten og lei jeg er nå.  Og jeg beklager til alle som syns jeg er dum nå.. Dere får bare droppe å lese.. rett og slett.

  Det er så tungt.. Disse kynnerne er jo helt forjævlig vonde og når babyen presser seg opp i ribbeina /mellomgulvet  så føler jeg at jeg nesten ikke får puste..  Blodtrykket mitt har vært helt eksemplarisk i hele svangerskapet tror jeg.. Iallefall såvidt jeg vet :)  Men noen ganger så blir jeg så svak og svimmel at jeg føler det er like før jeg går i gulvet.  Sånn som idag.. Jeg hadde lovet Tobias at vi skulle ta en tur på senteret så han fikk kjøpt seg litt for pengene han fikk til jul..  Men rett før vi dro dit ble jeg så uvel og jævlig. Kvalm og svimmel. Men ungen var jo klar som et egg.. så jeg kunne jo ikke skuffe han stakkars :)

  På senteret gikk jeg rundt som verdens blekeste zombie.. Måtte sette meg hele tiden og drakk som en helt.  Han fikk kjøpt det han ville kjøpe så dro vi. Det var så fantastisk deilig å komme seg ut å sette seg på bussen..

  Nå nærmer det seg jo slutten så ting som dette er jo veldig normalt nå. Jeg er veldig glad for at mesteparten av det vi trenger er i hus så jeg slipper de helt store shoppingturene nå altså.

  Ryggen er et kapittel for seg selv.. Enkelte dager har jeg så vondt at jeg nesten ikke kommer meg ut av sengen.. Akkurat det å komme seg ut av sengen er jo et prosjekt jeg har flere ganger hver dag egentlig :) Jeg har de siste dagene bygd opp med flere puter så jeg kan " sitte" å sove..  For hvis jeg ligger helt flatt så føler jeg at puppene kveler meg.. også har jeg hørt at det ikke er så bra å ligge på ryggen nå.. ?!? Dessuten er det mye enklere å komme seg ut av senga når man sitter :)

  Pupper.. OMG!!! Eller Grand Canyon som min kjære kaller dem akkurat nå.. Himmel og hav altså. Tunge.no

  Jeg har jo ikke gått opp så mye i vekt,men her om dagen hovnet den ene foten min opp.. Småsexy gitt.. 

  Jeg må få lov å si at jeg gleder meg til å være ferdig med å være gravid.. Både fordi jeg gleder meg noe helt enormt til å møte prinsessa mi.. Men også fordi jeg skal få kroppen min for meg selv igjen..

  Sove på magen.. Bruke normale klær , slippe å løpe på do hele tiden fordi jeg tror jeg må tisse.. men åååhnei.. Det er bare babyen som hopper på blæra..igjen... slippe smerter.. Kunne spise normale mengder med mat uten å få pusteproblemer eller vondt i mellomgulvet. Slippe halsbrann.. Og at magen er blitt en kroppsdel som alle tror dem kan ta på .. JAIK! 

  Jeg gleder meg også til å kunne ta meg en joggetur.. solarium.. Gleder meg til å føle meg fresh. Jeg syns jo magen er så fin.. og jeg føler meg pen og fin når jeg har dollet meg opp.. men den gravidgløden som så mange snakker om har vært veldig fraværende i begge mine svangerskap.. hehe...
  Gleder meg til å ta meg et glass vin.. spise enorme mengder jordbær til sommeren.. Reker... spekemat.. You name it :) Men selvsagt så gleder jeg meg aller aller mest til å bli mamma igjen :) 

  Jeje.. Litt syt er lov <3

 • Hår !  Når det kommer til håret mitt så er jeg håpløs når det gjelder å lage diverse krøller eller frisyrer.. H.Å.P.L.Ø.S !!  så det er enten i en hestehale eller hengende rett ned. Utrolig kjedelig egentlig...  Men nettopp derfor er det viktig at håret ser sunt og friskt ut.. derfor sverger jeg til  Aussie serien.  Og da spesielt hårkuren der.

  Jeg kurer håret mitt 1 gang i uken .. Det står på flasken at det er en 3 minutters kur,men jeg sitter ofte 20 - 30 minutter med den. Har den i håret når det er tørt og lar den virke mens jeg gjør andre ting.. så dusjer jeg den ut.  
  Håret mitt blir iallefall veldig glansfullt og mykt av den kuren.  ANBEFALES! 

  Det finnes selvsagt kurer som sikkert er mye bedre enn denne..   Dem man får kjøpt hos frisører osv.. Men  for en billig penge så får du denne som iallefall jeg syns er superbra :)  Den fås kjøpt på butikker som Vita og cubus blant annet.  
 • Statusoppdatering uke 31 + 5 og magebilde..   Termin: 25. Februar 2013 

   På vei: 31 + 5

   Igjen til termin: 58 dager til termin

   Kjønn: Jente :)

   Navn: Hun skal hete Mia Othilie :)

   Aktivitet innenfra: MASSE !

   Vektøkning:  3 kg

   Strekkmerker:  Ingen.

   Plager: Halsbrann.. Og så blir det endel turer på do.  Mye pressing osv opp i ribbeina

   Utålmodig: Ikke enda.

   Tungt:  ja.. Veldig tungt nå. Er utrolig sliten..

   Humør: Humøret mitt er greit.. 

   Søvn: veldig forskjell fra natt til natt.

   Mat:  Er faktisk ikke så gira på mat om dagen.. Blir jo mett med en gang..

   Barnerom: Hun skal sove hos oss.

   Innkjøp: Har det meste nå.. Mangler litt småting bare.  

   Fødselen:  Ser bare frem til å møte henne :)

  Nyeste magebilde ble tatt på julaften :)

 • 2.juledagskos hos mamma <3  I går reiste vi til mamma og mannen hennes på Hadeland. Dem var så kule at dem kjørte helt til Oslo for å hente oss... :)

  Vi storkoste oss hele dagen.. Og maten var ,som vanlig,HIMMELSK!!!!! 

  NAM !!!!!!!! Og det beste av alt... Vi fikk med masse rester hjem..så julen er på ingen måte over på matfronten her i hus!


  Familien baby :)  Her har vi Jølle !

  Som vet akkurat hva han skal gjøre for å smiske til seg litt godbiter :) raring!!

  Bestevenner <3

  Jølle er en gatemix på snart 4 år. Han er en skikkelig raring. Rolig som få ,men elsker å leke en gang i blant. Han blir helt paralysert og stenger verden ute når det er dyreprogram på tv. Da ligger han helt rolig lenge å følger med. 
  Han er vel mest sannsynlig den mest bortskjemte hunden i hele Oppland. :) Når moren min skal ut å røyke,så er han alltid med.. Når dem kommer inn må han ha godbit. Dette har blitt fast rutine.   som sagt.. en svart rar sak :) :) Som vi alle er utrolig glad i <3

  -------------------------

  Vi koste oss i mange timer.. Og jeg hater å reise fra mamma.. selv om vi bare bor en time med tog/bil unna hverandre så føles det så mye mer.. :( Men vi sees nok snart igjen.  

  På toget hjem var det en som ikke klarte å sitte rolig..  Litt for mye sukker innabords .. også er jo tog ufattelig kjedelig i utgabgspunktet da.. så jeg skjønner han jo...

  Og da vi gikk av toget og nesten var hjemme,våknet barnet i han andre også.. Noe som resulterte i snøballkrig.  

  Tobias prøvde å løpe vekk for å gjemme seg... øøøhh.. Vanskelig å finne han.. LOL.

  Vi hadde en super dag. Men herregud så godt det var å komme inn og i kosebuksa :)


   

 • Vår julekveld :)  I går feiret vi jul sammen med pappa og kona hans, Edle. Det var kun oss 4 og vi hadde det veldig koselig. Fantastisk god mat og masse snacks til dessert. Blant annet hjemmelaget karamellpudding.. HELLO!!!!!

  Vi fikk masse fine gaver.. Tenkte jeg skulle lage et eget innleggom det med bilder osv.

  Men her er litt bilder fra kvelden..


  Pappa <3


  Min deeeilige mann <3

  Min outfit.. 

  Trynet mitt klarer dere dere uten..

 • Magebilde og juleoutfit  Jeg legger jo aldri ut outfitbilder...  Men siden magen er sentral i bildet så tenkte jeg at det var greit :)

  Idag er det 60 dager til termin.   

   

 • Kvelden før kvelden..  Endelig fått satt meg ned etter mange timers stress... Skjønner ærlig talt ikke hvorfor man stresser så jævlig til jul,men sånn er det :)   Vi har spist julegrøt og i år var det Tobias som fikk mandelen. det var veldig planlagt da siden premien var ny mobil til han. Gjett om han ble glad :)

  Nå har Tobias reist til pappaen sin og jeg sitter igjen med en enorm tomhet inni meg :( Man blir aldri vant til å være borte fra barna sine i jula..  MEN han kommer tilbake allerede 1.juledag da :)  Så jeg får heller prøve å kose meg med kjæresten. Denne julen blir siste julen der vi bare er kjærester. For om 8 små uker så kommer jo prinsessa til verden.. og da er det en ny sjef i huset :) Neste jul har jeg begge barna mine.. Ser frem til det :)

  I morgen skal vi tenne lys hos farmor også skal vi opp å spise og kose oss hos pappa og Edle.   Gleder meg mest til maten men må vel innrømme at jeg gleder meg til gaver også.. hehe.  Man blir vel aldri for gammel for det :)

  Jeg har aldri smakt gløgg..før idag.. og det var faktisk utrolig godt :) så det koser jeg meg med nå.  Håper dere alle får en koselig kveld i kveld og at morgendagen blir magisk. Det fortjener dere alle <3 <3

  God jul  <3

  Klem fra Kine!

 • Fete sko selges..  Jeg har hatt en opprydding i skapet idag og funnet frem et par lekre saker jeg selger.

  Det er aldri brukt ,kun prøvd her hjemme og ligget i skapet siden. Jeg har som de fleste andre jenter,ALTFOR mye sko og vesker..

  Vesken og pumpsene kjøpte jeg samtidig fordi dem matcher.. så det kan du også gjøre om du vil :) 

  Priser: Pumps med pigger bak: 300 kr
  Veske : 350 kr
  Kjøper du det sammen : 500 kr.

   skoene er Str: 37

  De andre skoene er heller ikke brukt.. Kun prøvd her hjemme.. Av en eller annen grunn så har det kommet et lite merke foran på dem ( se bilde) 

  Disse er str 36. Gode å ha på ! 

  Selges for kr. 200

  Hentes i Oslo. 
  ( Jeg kan selvsagt sende dem,men da betaler du porto )

   

  Disse er str 36. Men jeg som bruker 37 passer dem fint :)

 • Det er så kjekt å arve..  Har nok skrevet om dette før også,men får man sagt det nok ?? NEI :)  Vi har vært utrolig heldige der assa. Vi har arvet masse klær og ting til babyen fra kjente og kjære.  . Vi har også kjøpt det meste brukt.. 

  Vogna for eksempel.. Kjøpte vi av venninna mi,Therese.. Det er en 2012 modell og kun brukt noen få ganger.. Den ga vi 4000 kr for. 

  Vi har kjøpt Sniglar stellebord fra IKEA. Koster jo ingenting :)

  Når det gjelder klær så  har vi arvet veeeldig mye.. Tusen takk Ingunn , Dan og Maria og Marit. Har jo selvsagt kjøpt endel klær selv også ,  men vi har sluppet billig unna siden vi har arvet.  I går hadde jeg besøk av Marit og hun hadde med seg masse stæsj jeg ikke engang visste at jeg trengte.. Veldig praktisk :) 

  Vi fikk også en kjempe fin vippestol.. også sånn dings til å ha i badebalja som babyen kan ligge på.  aner ikke hva det heter.. Nå mangler det jammen ikke mye. og idag er det 9 uker til termin.  Spennende :)

 • Endelig juleferie !!  Ja,jeg har jo hatt "ferie" en stund da.. Men for gutta mine er det endelig juleferie nå. Han ene er sliten etter mye jobbing og han andre er møkkalei skolen.. så nå er dem svært fornøyde begge to !  Leiligheten er vasket,nytt sengetøy på senger er fikset,  Kjøleskap,fryser og godteriskap er fylt til randen og alt er klart for noen late og deilige dager i heimen. Det eneste jeg mangler nå er rød saft  og en premie til den som får mandelen. Lille julaften har vi jo grøt..  og den som får mandelen må jo ha premie.. VIKTIG!

  I kveld blir det hjemmelaget pizza og all kos en fredag har å by på..  Jeg ser virkelig frem til å ha gutta mine hjemme rundt meg noen dager nå. Ingenting er bedre enn det..
   

 • Belly Bandit..  Dette vurderer jeg å kjøpe !!

  Noen med erfaringer ??

  belly-bandit-original

  Belly Bandit - populær figurformer som gir støtte for rygg og mage

  Gir deg figuren raskere tilbake etter fødselen og bidrar til en bedre holdning.

  Belly Bandit har blitt en favoritt hos både Hollywoodmødre og et tusentalls andre mødre i USA og sprer seg nå over hele verden!

  Produktet er laget for å hjelpe til å støtte magen og midjepartiet etter fødselen, og gi deg figuren raskere tilbake. Belly Bandit fungerer også som støtte under amming samt at den gir support for ryggpartiet og bidrar til en bedre holdning. Produktet kan brukes fra dagen etter fødsel. Anbefalt tid for bruk er 6-8 uker fra fødsel, men den kan også brukes lengre ved behov. Etter keisersnitt hjelper Belly Bandit kroppen å innhente seg raskere og gir en behagelig støtte.

  Belly Bandit er en myk hofteholder som gir støtte til mage, rygg og ben. Å linne midjepartiet etter fødselen har vært en skikk i mange kulturer i århundrer. Nå har mange av Hollywoodstjernene gått ut i intervjuer og fortalt at de har valgt samme metode i form av Belly Bandit. Angelina Jolie, Halle Berry, Jessica Alba, Tori Spelling och Gwen Stefani er blant noen av de som er fornøyde brukere av produktet!

  Ta på deg din Belly Bandit ved å holde den sentrert bak ryggen med én ende i hver hånd. Fest den rundt med den brede borrelåsen vendt bort fra kroppen. Belly Bandit kan brukes på dagtid, eller både dag og natt for å få best mulig resultat. Belly Bandit skal sitte tett inntil kroppen med et lett trykk mot mage og midje, men ikke så hardt at du opplever ubehag eller at åndedrettet påvirkes.

  Produktet håndvaskes i lunket vann og tørkes liggende. Vri ikke. Bruk ikke tørketrommel.

  Du velger størrelse ut fra det midjemålet du forventes å ha etter at barnet er født. En tommelfingerregel er at midjemålet etter fødselen pleier å være omtrent det samme som i åttende måned i graviditeten. Rett før fødselen kan du ta bort ca 7,5-12,5 cm fra ditt nåværende mål. Etter fødselen gjelder det virkelige midjemålet.

 • Den fineste julepynten...  Er den barna lager.. syns jeg!

  Idag lagde Tobias denne nissen/snømannen på ski. Og den fikk selvsagt hedersplass midt på stuebordet :) :)

  Flinkeste gutten min...

 • Tobias er facinert av magen min..  Her har  vi en som prater mye med magen og venter veldig på å bli storebror... I kveld la han et godteri egg på magen for å se om babyen sparket det av.. Noe hun gjorde.. Det ansiktet til Tobias da,var priceless.. 

  Magen min er ikke sååå hvit assa.. 

 • Mitt 2012 i bilder :)  2012 startet i januar 2012. (ååånei) humor..

  16 Januar feiret vi 8 års dagen til Tobias... Han ville ha stor bursdag og det fikk han. Vi inviterte 19 venner og hadde disco!!! Det var en helt vill kveld spør du meg. Og jeg var rimelig sliten etterpå,men alt for Tobias !!:)


  Pyntet bordet med godteri.. en fix ide !

   

  I Februar tok jeg med meg Tobias til en fotograf.. Vi skulle ta bilder!!!

  1. Mars skulle vi endelig flytte inn i en leilighet vi hadde ventet på lenge.. Men Gud og Allah ville visst ikke det.. problemer med dem som bodde der før førte til at vi måtte bo litt her og der fram til 10.April. Vi bodde litt hos svigers,litt hos mamma og mye på hotell.
  Blant annet noen dager på Plaza. Klagde ikke da :)


  Utsikt..  Noen glass vin med kjæresten og kvelden er i gang...hehe..

  VIN!!

  Vi feiret også min kjæres 31 års dag i Mars. Koselig Love you kjekken min..

  I April flyttet vi inn i en annen leilighet. Og her stortrives vi.. 

   Mai.. hm.. Tobias feiret 17. Mai med pappaen sin i år så vi sov lenge,drakk vin til frokost og syntes igrunn at livet var herlig... Litt senere i mai kunne vi konstantere at jeg var gravert!

  wooohoooo !! Dette hadde vi ventet lenge på..  Lite visste vi hva slags "helvete" som ventet oss... (meg )

  Juni..Ble sykemeldt og lagt inn på Ahus med Hyperemesiss.. O-M-G sier jeg bare. 


  Fullstendig dehydrert så her lå jeg noen dager. så hjem.så tilbake osv. Sånn var grunn hele sommeren min!

  Men magen vokste og jeg var stoltere enn på lenge..

  Hopper rett til September...  Det store høydepunktet var min 30 års dag.. Og selvsagt gaven jeg fikk av Richard. Kjærestetur til London.. weee. Vi dro bare noen dager etterpå og hadde noen helt fantastiske dager der. Mer forelsket enn noen gang <3 <3 Rett før vi dro til London fikk vi vite at vi venter ei jente.. Så det ble shoppet MYE rosa i London :) 


  Magen er der et sted...

  I Oktober kan jeg ikke si at det skjedde så mye spennende.. Vi koser oss hjemme,bygger rede og venter på den lille jenta som melder sin ankomst på nyåret..

  Vuggen som skal stå i stua kom på plass...  Og Richard monterte sengen hennes..:)

  Soverommet skulle males...  men så langt kom vi aldri.. så vi har blått (!!!) rom.. Ikke helt det jeg så for meg,men la gå..

  I November ble det kjøpt inn litt mere babyutstyr.. Blant annet vogna :)

  Elsker!!!!

  Vi ble også ferdig med alle julegavene.. Fantastisk deilig...

  Nå er Desember her og vi koser oss i vårt lille julehjem.. Magen er stor og jeg er ganske sliten. Etter en lang høst og mange møter har jeg endelig fått innvilget keisersnitt.. Snart bare 7 uker igjen.. Jeeej...

  Vuggen venter på baby...

   

  <3  Ønsker dere alle en riktig flott kveld med alle dere er glade i :)  Også håper jeg at 2013 blir et magisk år for oss alle ! 

  Godt nyttår!

 • savner sommer og sol.. ( bilderas)  Blir deprimert av ikkeno nå i denne mørketiden. 

  HJelper ikke så mye at det er jul og alt det der når man er hormonell og lei av alt..

   

  Litt sommerbilder...

  brune bein <3
 • Juleverksted og tur på føden..  Hei og god søndag til dere :)

  Idag er det allerede 3. søndag i advent. Tiden flyr avsted! Merker at jeg ikke har så voldsomt mye å blogge om for tiden.. Skjer liksom ikke no ! Men helgen har vært fin da. På fredag var det da kjærestekveld og vi koste oss masse. 
  Lørdag var det duket for juleverksted hjemme hos min venninne,Yasmin. Det var koselig. Ungene bakte,malte,limte og herjet. Noen syntes det å spise pepperkakedeigen var mye kulere enn å lage figurer.  En liiiten demper på stemninga for min del var at jeg hadde så saaatans vondt i magen.. Men jeg kom meg gjennom dagen.  Det viktigste var at ungene koste seg :)  Therese,en annen gravid jente var heller ikke i form. Så stakkars Yasmin løp som en gærning mellom kjøkkenet og stua . *dårlig samvittighet*

  Vi skal løpe for deg når du blir gravid Yasmin !!! :)

   

  Tobias


  Shawn og Tobias


  Lucas


  Oda følger med på hva Tobias gjør..

  ..Mens Sara tar livet med knusende ro..

   

   

  Anyway.. Tobias og de andre barna fikk nå lagd litt julegaver da.. Og da vi kom oss hjem senere på kvelden så var min plan å ligge i sofaen.. Så feil tok jeg ! Jeg fant ut at jeg skulle ringe føden.. Forklarte smertene og da bar det ned på Ullevål sykehus da. GREAT!
  UL ble tatt.. blodprøver,urinprøve ,tempen og gud vet hva. Dem sjekket meg veldig bra asså. Jeg lå 30 minutter med et sånn belte rundt magen.. Hva heter det ? Og  måtte trykke på en knapp hver gang jeg kjente bevegelse. Og det gjorde jeg stort sett hele tiden.
  Snuppa er kjempe aktiv for tiden så noe av smertene ligger nok der.. for på UL viser det seg at hun har snudd seg og ligger godt nedi bekkenet med hodet. Ikke festet såklart ,men langt ned.   OG jeg har UVI igjen !! Makan...

  Så jordmor og lege konkluderte med at smertene jeg har hatt kommer av urinveisinfeksjon + at det kan være smertefult når babyen snur seg.  Og det var det som var tilfelle her. Så nå er jeg i gang med antibiotikakur.
  Jaja.. sålenge babyen har det bra..

  Det ble sent i går. Tobias var hos nabo`n mens jeg og Richard var på føden..  Men han koste seg med film og lek der han :)  Da vi kom hjem ,spiste vi litt enkel mat og la oss.. Vi må ha vært fryktelig slitne alle tre for vi sov lenge idag. Vi forsov oss faktisk. 

  Tobias skulle spille kamp kl 13. Vi skulle møte klokken 30 min før. Det gikk jo i vasken siden vi våknet klokken 12. Helt utrolig!!! Men vi rakk det akkurat takket være bestemor og bestefar som alltid stiller opp
  Gutta vant kampen ( selvsagt )  Vålerenga jo :)

    og nå er det avslapping og kos resten av kvelden. 


  Tidsfordriv...

   

   

 • 30 uker... magebilde ++  Jeg syns faktisk at tiden frem  til nå har gått veldig fort. Å tenke på at jeg har en helt fersk baby i armene mine om 10 uker (sånn ca)  er jo egentlig helt sykt...Det skal bli deilig å ha henne på utsiden.. :) Bli kjent med henne , kose med henne , dille og dulle.. vise henne frem. Gleder meg til å se Tobias som storebror og Richard som pappa.. Om 10 uker blir livet fullstendig annerledes :)

  Formen er fin.. jeg har litt halsbrann og hun presser mye opp i ribbeina. Det er ikke så deilig,men det er jo snart slutt på det også.  Den 18. skal jeg til jordmor igjen. Blir spennende å gå på vekta. Sist jeg var der hadde jeg gått opp 3 kg tilsammen. Veldig fornøyd med at det ikke er noe mer :)

  Av de tingene vi mangler til henne nå så er det vel det samme som jeg skrev sist. Har ikke kjøpt no spesielt på en stund nå. Tenker at vi venter til etter jul. Kan jo hende det drypper noen julegaver på henne også.. Man vet jo aldri :) dessuten er det salg i Januar.. og da kan man jo få gjort noen kupp. 

  Antrekk til julaften og familiedagene i romjula kjenner jeg at er et lite problem. Jeg har virkelig ikke lyst å shoppe masse mammaklær nå.. Men 2 pene skjorter eller no sånn må jeg nok ha. Eller kjole? hmm..

  Bildet er tatt idag. 

 • Endelig Fredag !!!  Og 1 dag igjen til Tobias kommer hjem.. Har snakket med han hver dag denne uka.. Han måtte j oppdatere meg på hva han hadde fått i pakkekalenderen.. søtingen min.  Egentlig så skal han ikke hit før på Mandag ,men pappaen spurte om vi kunne ta han i helgen.. og det kan vi jo selvsagt.  Planer er lagt og vi gleder oss !!

  I kveld er det kjærestekveld.. oh lykke.. Vi skal på kino og kanskje vi stikker en liten tur ut å spiser etterpå.. Får se! I kveld er iallefall vår kveld.  Formen min er bedre.. tror jeg. Har iallefall ikke vondt i hele kroppen idag. Bare snufsete,men det overlever vi.

  Planer for morgendagen er juleverksted med venninner og barna. Gøy for unga :)   Og på søndag skal Tobias spille kamp så da må vi ut å farte. Heldigvis ikke så langt da.  Også skal vi prøve å få snikt inn pepperkakebaking her hjemme iløpet av helgen.. Men det får vi ta som det kommer.

  For meg er det så viktig at Tobias opplever litt.. Trenger ikke koster flesk.. Men at man finner på litt.. Da spesielt i helgene. At han ikke bare sitter her å ser i veggen. Hadde det vært opp til han så hadde han spilt på den j**** xboxen sin døgnet rundt,men det er jo seff ikke greit for meg så da må man finne på litt.

  Nå skal jeg gjøre et lite forsøk på å freshe meg opp litt her.. vi snakkes plutselig. Ha en fin Fredag der ute alle sammen..

   
   

 • en vits..  Husband takes the wife to a disco.

  There's a guy on the dance floor giving it large - break dancing, moon-walking, back flips, the works.

  The wife turns to her husband and says:


  ?See that guy? 25 years ago he proposed to me and I turned him down.?

  Husband says:

  Looks like he's still fuckin? celebrating!!!? • såå sliten...  Formen har vært litt laber noen dager.. og det er den fremdeles.. men idag har jeg vært med mamma og mannen på shopping i Sverige. Fikk handlet inn masse masse!! Kjøtt,godteri,brus,vin ( som selvsagt ikke skal drikkes før man kan ) ,vaskepulver,shampoo osv . Masse !!  Greit å hamstre litt :)  
  Dem tok meg med på en kjempe koselig liten restaurant ,der vi spiste en nydelig middag og skravlet lenge. Veldig koselig.  Men jeg kjenner at magen og ryggen har fått kjørt seg idag. Mange timer i bil tar på. Dette var nok min siste Harryhandel før snuppilupp kommer.. så det var godt å få unna litt idag. 

  Nå har jeg kommet meg hjem og min kjære hadde ryddet og gjort det så koselig her.. masse stearinlys ,fyr i peisen og koselig stemning. Jeg skal strax ta meg en dusj,så skal jeg hoppei pysjen og bare kose meg i armkroken resten av kvelden. 

  Elsker deg <3 <3
 • Hva skulle man gjort uten gode naboer?  ja,jeg bor i Oslo.. Jeg bor i en av de største bydelene i Oslo.. Her har jeg faktisk bodd i over 10 år nå.  Kunne ikke falt meg inn å bo noe annet sted enn akkurat her.   Selv om jeg alltid har drømt om å bo i et lite hvitt hus med hvitt stakittgjerde.. hage og grillings med naboen.. så tror jeg faktisk at dette er mitt paradis.. akkurat her.. Akkurat her i denne bydelen. Her har vi masse lekeplasser , store flotte gressplener ,mange barnehager,barneskolen , fotballbaner og jammen har vi en liten gård med hester rett oppi bakken her også.. Dette 10 minutter unna Oslo sentrum. Ungene er trygge, "alle kjenner alle" ,  Lekeplassene er fulle av glade barn og skravlesjuke voksne hver eneste dag om sommeren..  Åh som jeg koser meg her på Teisen , mitt paradis <3

  Jeg hadde ikke så mange venninner da jeg kom hit.. Jeg flyttet jo fra alle jeg kjente.. Men her vi bor har vi et utrolig bra samhold. Foreldre på skolen og naboer har rett og slett blitt venninner.  Disse er mennesker jeg nå omgås i hverdagen.. Ikke bare møter i trappa eller på foreldremøter. Det har blitt fine vennskap..

  Siden jeg ikke akkurat er Bakemester Pedersen så kom faktisk naboen over med et lite utvalg av alle 7 slagene som man skal bake til jul. Litt av alle !!! Tenk så snilt gjort. Jeg elsker jo kaker.. Men er håpløs på kjøkkenet. Noe hun IKKE er.. Passer meg ypperlig.

  Så uten å ha løftet en finger så har jeg nå Delfiakake,krumkake, julekake,sandkake,pepperkaker , kransekake og Mor Monsen.   HURRA  !!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Tusen takk kjære Hege :) 
 • Sjokoladetrøfler og ribbe..  Idag har jeg rett og slett ikke vært helt i form.. Men mat må man ha.. ( og godteri)  Så nå har jeg klargjort ribba som vi skal ha på søndag også har jeg laget sjokoladetrøfler..  Det er første gang jeg lager både ribbe og sjokoladetrøfler så jeg er ganske spent.

  Ribba lager jeg egentlig bare for å øve meg... Greit å kunne det også :)  ( selvsagt med telefonhjelp fra mamma denne første gangen )  Sjokoladetrøflene fant jeg på MarheBorge sin blogg.. Dem så himmelsk ut så det måtte jeg teste.. Nå står dem i kjøleskapet å stivner.. Vi gleder oss til å smake !!

  Både kjøkkenet og jeg så ut som et helvete etter dette,men dem ble da fine :)

  Imponerende mye klin,men det blir nok bra :) 

  Er iallefall en stk 8 åring som gleder seg veeeeldig til å prøvesmake..  :) 

  Nå er det armkrok og kjærestekos som gjelder..  Jeg gleder meg helt vilt til å sove noen timer ekstra i morgen..

 • Torsdag og 14 minus!  God morgen dere :) tenk at det allerede er Torsdag. En dag til å stå opp tidlig så er det helg :)   Da jeg og Tobias stod opp idag så hadde Richard fyrt i peisen. SÅ snilt av han. Det var godt og varmt altså. Jeg er jo ikke akkurat noen kløpper på dette,men jeg har lagt inn litt ved nå etterpå og det brenner så fint. Deilig :)

  Tobias er fulgt til skolen og jeg har vært å handlet. Idag ville han ha spagetti til middag,så da blir det det. I går bar det avsted på teater i "trikkestallen". så det ble verdens enkleste middag i går,menlig grillpølser. Tobias er iallefall veldig glad for at det er torsdag idag.. Det er nemlig første dagen denne uken at han får lov å spille xbox , også er det kun leselekse på torsdager,så idag regner jeg med å se han løpende over gressplenen her rett etter AKS! 
  Egentlig så har han jo plikter å gjøre på Torsdager.. Men jeg får se om jeg ikke skal være litt snill idag og la han slippe idag. Han har vært så flink denne uka til alt mulig :)

  Nå skal jeg kose meg videre med iskaffen og peisen før jeg rett og slett skal lage sjokoladetrøfler.. Og hvis dem blir bra,så skal jeg blogge om det senere:)

  Her er forresten matpakka til Tobias idag..    

   

 • Ler og griner..  om hverandre..

  Herregud.. Dette hormonelle opplegget jeg holdet på med nå er jo helt på trynet.. Jeg tar meg selv i å plutselig begynne å gråte mens jeg ler av en ting.. Hallo??

  Sånn som tidligere idag så begynte jeg å fnise litt av et veldig søtt klipp på dagbladet sin side.. og helt uten at jeg tenker over det så sitter jeg å griner. jada..Det er godt det ikke er så voldsomt lenge igjen av dette svangerskapet :)
 • Status og magebilde :)   Termin: 25. Februar 2013
   På vei: 28+3
   Igjen til termin: 81 dager
   Kjønn: Jente :)
   Navn: Hun skal hete Mia Othilie :)
   Aktivitet innenfra: MASSE !
   Vektøkning:  3 Kg.
   Strekkmerker:  Ingen..
   Plager: Halsbrann.. Og så blir det endel turer på do :)
   Utålmodig: Ikke enda.
   Tungt:  ja.. sliten..
   Humør: Humøret mitt er greit.. Men jeg har hatt noen utblåsninger di siste ukene.. hehe. Idag begynte jeg plutselig å gråte.. men vet ikke hvorfor.
   Søvn: sover godt
   Matkikk:  Ikke fått dilla på no spesielt.. Men er stort sett sulten hele tiden.
   Barnerom: Hun skal sove hos oss.
   Innkjøp: Har det meste nå.. Mangler litt småting bare. 
   Fødselen:  æsj!!
 • Helvetes kulde..  Fytti grisen assa.. Detta er ikke jeg skapt for og jeg er overbevist om at jeg er født i feil land. Gud veit hvor mange minusgrader det er.. vil egentlig ikke vite det.. Eneste jeg vet er at jeg ikke skal være ute mer enn jeg må idag. Det samme gjelder Tobias. Han henter jeg strax skolen er ferdig så han slipper å være UTE på sfo. han kan heller få kose seg hjemme med mammaen sin,kakao og film!

  Jeg sitter nå på bussen på vei til sykehuset.. Kjedelig,men man så må man. Skal på sykehuset i morgen også. Hater disse dagene,men er jo innerst inne veldig glad for at dem følger opp da :) Har vært slapp noen dager nå.. kvalm og i ekkel form.. Håper ikke svangerskapskvalmen kommer tilbake.. Da tror jeg kanskje at jeg begraver meg selv!

  Nei,nuh skal jeg nyte musikk og en småekkel kakao fra Narvesen.. den er ikke spesielt god må jeg si.. Men den er varm.. så den duger. snakkes senere i kveld :)
 • Kakao med krem..  mmm.. Det er vel det beste med høst og vinter..  Idag ble det hjemmelaget krem og jeg må si jeg er skikkelig imponert over Richard. Han har sitti å vispa som en gud her for å lage krem.. og krem ble det.. Utrolig god også..Kanskje elektrisk visp er et julegaveønske neste år.. hehe..

   
 • God Mandag alle sammen..  Vi voksne må jo også ha julekalender.. og siden jeg faktisk har glemt meg selv i år,så deltar jeg i denne http://katetyler.blogg.no/1354513098_julekalender_luke_nr_.html?c=1354517311239

  Idag er jeg med i trekningen om et sett acrylnegler.. Det hadde vært no det.. Freshe opp hendene litt nå før jul.. 

   

  Ellers så er det SYKT kaldt her i Oslo.. Jeg gruer meg som en hund til å gå ut.. Men det værste er faktisk at skolebarn og barnehagebarn må være ute i dette været. 
  Håper alle foreldre der ute kler barna sine godt idag !!!! 

  Jeg får besøk av Marit nå snart..Drikke kakao og sladre litt. Men først skal jeg følge Tobias til skolen.. Brrr.... Ha en flott Mandag alle sammen.

 • Var ikke dette bildet koselig ?  Kommende pappa koser magen..
 • Første søndag i Advent :)  Brrr.. Regner med det ikke bare er hos oss det er iskaldt...  Vi har bare kost oss inne idag..  Tobias ville ikke på julegrantenning ,så da ble vi hjemme. Like greit når det er så kaldt som nå. Istede fikk han besøk av venninna si. Dem leker med bamser og drikker kakao på rommet. 

  Vi i stua gjør ingenting! Og det er utrolig deilig. Richard har fyrt i vedovnen.. Vi har tent det 1. lyset i adventstaken og bare koser oss. På menyen idag står hjemmelaget pizza..  Og den skal mannen i huset lage :) Jeg skal pakke inn de siste julegavene.. Og da er vi helt ferdige med alle gaver. Digg å tenke på ! 

  Akkurat nå er livet perfekt.. Jeg har så mange herlige mennesker rundt meg.. En nydelig og fantastisk sønn.. Gode venninner, en flott kjæreste og ei lita snuppe i magen.. Verdens beste pappa som jeg gleder meg til å feire jul sammen med..  En flott og fin mamma som stiller opp og alltid får meg til å le..

  ja,idag er livet mitt litt klisje.. But i like it :)

  Magebilde.. haha

   

   

 • Lørdag 1.Desember:)   Og jeg koser meg.. 

  Det er iskaldt ute,men her inne er det varmt og koselig. Lysene er tent, joggisen er på og stemningen er fin-akkurat som den skal være på en lørdag. 
  Leiligheten har blitt  vasket idag og handling er gjort.

  Etterpå vurderer jeg å farge håret,men jeg får se. I kveld en eller annen gang står iallefall Taco på menyen. Det er ganske lenge siden vi har spist det,så det gleder jeg meg til.

  I morgen kommer Tobias hjem.. Og da skal vi kose oss.. Han skal være her store deler av desember og det gleder et mammahjerte :) :)  Jeg har hengt opp pakkekalenderen hans idag..  I morgen skal vi først være med på julegrantenning her i gata og så tror vi at vi skal på kino etterpå. Det er iallefall planen..

  Åhh jaaa.. Idag er jeg 7 mnd på vei.. (28 uker)  

  Julestjerna i stua har også kommet opp idag :)   

 • Les mer i arkivet Juni 2014 April 2014 Januar 2014
  kine1982

  kine1982

  30 år gammel jente fra Oslo / Mandal. Jeg har to fantastiske barn..En gutt som er født i 2004 og ei lita jente som ble født Februar 2013. Barna mine er det viktigste i livet mitt og opptar naturligvis all min tid :) Jeg har også en flott kjæreste som også får livet sitt "flashet" her på bloggen :) Noe som er greit for han ! Dette er overhodet ingen seriøs blogg.. det er ikke en blogg for sarte sjeler.. Jeg skriver om det jeg vil. Mine meninger kan nok irritere vettet av noen,men da er dere hjertelig velkommen til å forlate bloggen istede for å irritere dere over den :) Stjæl bilder om du føler for det , men si gjerne i fra så jeg vet det ! Kjempe hyggelig med kommentarer ,men spørsmål om å kommentere tilbake eller å reklamere for deres egen blogg,blir ikke godkjent! Ha en fin dag!

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 April 2014 Januar 2014 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 September 2011 August 2011 April 2011 Mars 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010

  Siste innlegg


  størst av alt er kjærligheten Vi skal gifte oss :) :) Vår påske Påskeferie Digg søndag i solen :) Jakke selges Barnerommet / lekerommet Jeg koser meg.. Natterangler.. ELSE !

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits