KineMariell1982 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Det nærmer seg slutten...året 2010 er i ferd med å ebbe ut.. å takk for deeet sier nå jeg. Kan ikke si at dette har vært mitt år..  Årsak: idiotmannfolk !!!!!

Men når man er på bunnen kan det bare gå en vei... 2011 skal bli bra for meg..  Akkurat nå har jeg det veldig bra.. Jeg ser frem til 2011.. Det skal skje mye rart da.... mariten min skal ha baby :)  Det gleder jeg meg til.  Jeg skal få være med på ultralyd og gleder meg veeeldig. er babysyk selv akkurat nå.. men det får komme om noen år !

julen og romjulen har vært fantastisk.. jeg fikk masse fint til jul.. og tror di fleste var fornøyd med mine gaver. Junior er iallefall i ekstase over playstation og prøver febrilsk å lære meg bilspill. GOSJ så vanskelig  !!  han ler av meg..........
Merker jeg er møkkalei julepynt og julemat,.. JADA EIVIND.. jeg vet at du sa jeg kom til å blii det siden jeg pyntet så tidlig... ( jeg hater når folk har rett)

Jeg har kost meg med familie og venner i romjula.. først noen dager hos mamma og dem i Drammen.. så familiekos hos pappa & co !  i går dro jeg til Skedsmo og var der til idag.. vin,mat ,boblebad..  Ikke feil.. vi hadde det kjempe gøy !!

Idag kom jeanette til meg og vi skal feire nyttår sammen og kooose oss hele helga. skikkelig jentehelg :) Nå ligger vi rett ut her på hver vår sofa og nyter pysjlivet..

Her er noen bilder sånn helt på tampen av 2010..


tobias og Bestefar <3Så alle sammen.. skål for vennskap ,skål for kjærligheten , skål for familie , skål for at 2011 skal bli et bra år for deg og meg..

GODT NYTTÅR ALLE SAMMEN !!!   :)

Kine Mariell

 • Julen 2010 i bilder...  Jeg har hatt en fin jul..   Masse god mat ,altfor mye godteri , gaver og verdens best sønn :)

  Idag var jeg på stovner senter og da fikk jeg Speilreflekskamera i forsinket julegave av Kenneth..  så nå er jeg hæppi assa !!!

  idag var det familieselskap og jeg fikk testa det ut.. men jeg har MASSE å lære...

  her er noen få bilder  fra julaften.. ( ikke med speilreflekskamera da !!)


  Gjett om han ble glad da han fikk dette... Det har han ønsket seg lenge.. Kjøpt på Brio Bryn !
  Han fikk utrolig mye fint... av både familie og venner.. Tusen takk alle sammen for flotte gaver !!!
  Av meg fikk han dette akebrettet,playstation2 med masse spill , klær ,filmer og litt leker..  Takk for en fin jul og masse koselig tid med familien..

  Uansett hvor godt det er med julemat ,julegodteri osv osv,så er det stopp for frk Pedersen nå...  Jeg har skjønt at mange menn liker litt fyldige damer,men jeg har bare blitt fyldig i trynet........... noe jeg ikke syns er så flatterende !!  så da passer det finfint at jeg er litt lei julemat nå... nå er det lett mat ,litt turgåing og solarium som står på plakaten di neste dagene.. på nyttårsaften er det jo duket for kalkun,men det er lov !!

  Ha en fantastisk romjulstid alle sammen.. jeg skal nyte den MAKS med min sprudlende sønn,mitt nye kamera og aking !!
  BILDER KOMMER GARANTERT !!!!

  BTW , hva skal dere på nyttårsaften ????  Jeg har barnefri..   VIN BLIR FIN !!

  Kine Mariell • Null stress i joggedress..  Så var lille julaften her.. Dagen jeg har grudd meg til en stund nå.. Tobias ble hentet av pappaen sin og skal være sammen med han og familien idag og i morgen. Meeen 1.juledag kommer han til meg igjen.. ( hurra !!) I morgen er det vanlig jul hos oss.. men uten pakker,, dem venter vi med til gullegull kommer..  han får masse fint av meg.. håper han blir glad !  Pappaen hans var her idag med pakke fra Tobias.. ,merkeligste pakken jeg har sett.. den er STOR ! og har en rar form. spennende.

  Alle stresser rundt.. var en tur på Bryn senter i stad..  folk er helt ville i blikket mens dem leter etter gaver..LOL.. selv tar jeg alt med knusende ro.. alle gaver er kjøpt inn og maten.. ja den skal jeg jo spise borte.. så her er det null stress i joggedress for min del..

  Jeg gikk en runde å titta litt,kjøpte et fint antrekk til Tobias som han skal ha når han kommer til meg.. også tok jeg 20 minutter sol.. deilig det ! Grunnen til at jeg i det hele tatt dro dit var fordi jeg skulle hente en pakke på posten.. men den glemte jeg.. LETT ! hallo,det er meg vi snakker om. Men den ligger fint til over helgen ;)

  Nå sitter jeg egentlig bare å slapper av.. blir hentet om en time eller to..  egentlig burde jeg pakke.. men det er fort gjort. skal jo bare være borte noen dager..

  i kveld er det Grevinnen og Hovmesteren.. jeg ler like godt hvert år :)

  Ha en super koselig jul alle sammen...

  Kine Mariell

 • En fin helg :-)  Søndag kveld og jeg er helt utslitt  !!   På fredag var vi i sverige å handlet...  , på lørdag var det bytur med jeanette og Trond.. og idag har vi feiret min nevø sin 1 års dag...

  Lørdag:  startet med å "forsove" meg..  Jeg og Trond skulle dra 19.30  , men jeg sovnet selvsagt i sofaen og bråvåknet klokken 19..  STRESS!!   Men mannfolk er enkle.. en øl er alt man trenger for å vente litt ekstra :)
  dro til byen og drakk litt mens vi ventet på jeanette..  da hun kom dro vi på peppes pizza. også videre ut på byen !

  møtte masse koselige mennesker.. Noen av Jeanette sine venner hadde også tatt turen til oslo så vi festet og moret oss til langt på natt.. Noen litt mer enn andre.. he he he.. uten å nevne navn så kan jeg jo si at en viss person ble så full at vedkommende tryna 40 ganger på 100 meter..

  et bilde av meg..

  Idag har vi vrt å feiret Matheo..   1 år idag.. HURRAAA!!!  han er sååå søt. verdens søteste tantunge altså.. Håper jeg får se han litt mer fremover... Han danset , spiste kake og var så god .  Merker spesielt i sånne sammenhenger at jeg virkelig savner familieliv og ønsker meg så veldig en baby til.. 
  Jeg storkoser meg med min herlige Tobias altså... og ingen er så vakker som han.. men jeg savner å være familie.. savner å ha en voksenperson å lene meg inntil,prate med osv. !  Lage middager med osv..

  her er nevøen min.. se så herlig da !!

  Nå sitter jeg å spiser varm eplekake med krem.. Deilig deilig..Snart skal jeg krype inntil godgutten min og drømme søtt (forhåpentligvis). 

  Sove godt alle sammen...

  Kine Mariell

 • Idag har jeg vært harry :)    shoppet MASSE

  2 par pumps *skodilla*
  masse godteri til meg
  2 brett med brus
  5 liter vin
  og litt mat

  noen julegaver.. *endelig ferdig !*

  Tobias hadde med seg Kenneth på slep og fikk plukke 2 bøtter med godis.. Gjett om han var i himmelen a

  han skal selvsagt ikke få ete seg ihjel på godteri.. jeg har satt det høyt å deler ut i porsjoner.. eller no..

  også fortalte Kenneth meg at dem ville fortelle meg hva jeg får i julegave av dem.. men jeg får den ikke før i romjula..
  Jeg skal få Speilreflekskamera !!!
  Skulle få litt annet nik nak å da .. på julaften liksom.. Men kamera er hovedgaven..   ååå som jeg gleder meg !!!


  Jeg skulle rydde litt også kose meg med mat og Tobias.. etter at han har lagt seg skulle jeg ta meg et glass vin og pakke inn julegaver i fred og ro.. Det ble det ikke noe av.. Jeg fikk nemlig skikkelig vaskeÅnden over meg.. og har vasket inni alle skape , ryddet og hatt skikkelig storrengjøring her.. eneste som gjenstår er soverommet..  Må psyke meg opp før jeg tar fatt på kleskapet.. Der må det drastiske endringer til altså !  Jeg har altfor mye.. og akkurat nå er det NULL system.. 
  maten og brusen gadde jeg ikke ta bilde av ,men her er dagens shopping. Seee på di skoa  OMG!!

  Den rosa kaartongen der er rosevin.. 57 kr på systembolaget ( eller hva det heter)  vet ikke om jeg liker den. Kjøpte den mest på grunn av fargen ..


   Skooo <3 <3 <3
  Fine ??  :)
 • Å kjenne igjen et hjerneslag ! VIKTIG !!  Dette kan ikke repeteres for ofte!
  Håpar alle tar seg tid til å lese!
  Les ihvertfall siste avsnittet!!!!!

  Bare på SiV (Sentralsykehuset i Vestfold) kommer det inn
  gjennomsnittlig 5 personer i døgnet som resultat av hjerneslag.
  Hjerneslag er forøvrig tredje største dødsårsak i Norge, og rammer i
  alle aldre, selv om eldre er overrepresentert.

  Under en fest snublet en jente- Ingrid - og falt. Hun forsikret alle
  at hun hadde det bra (de tilbød seg å ringe lege) og bare hadde
  snublet i en stein for hun hadde nye sko.
  De hjalp henne å ordne seg og ga henne en ny tallerken mat - og selv
  om hun virket litt rystet, fortsatte Ingrid å more seg resten av
  kvelden.

  Ingrids mann ringte senere og fortalte at hans kone hadde blitt kjørt
  til sykehuset.
  Kl 6:00 var hun død.

  Hun hadde fått et slag på festen - dersom man hadde visst hvordan man
  kjenner igjen tegnene på slag, hadde kanskje Ingrid fortsatt vært i
  live i dag.

  En nevrolog sier at hvis han får i hendene en slagpasient innen 3
  timer kan han totalt heve effekten av slaget... totalt! Han sier at
  det vriene og vanskelige er å kjenne igjen et slag, få det
  diagnostiserert og få pasienten till lege innen 3 timer.

  Å KJENNE IGJEN ET SLAG
  Nå sier legene at alle kan lære seg å kjenne igjen et slag gjennom å
  stille tre enkle spørsmål:

  1. * Be personen om å LE.
  2. * Be personen om å LØFTE BEGGE ARMENE.
  3. * Be personen om å SI EN ENKEL SETNING (sammenhengende) (for eksempel......Solen skinner idag).

  Om personen har problemer med noen av disse oppgavene ring snarest 113 og beskriv symptomene.

   

 • 3.SØNDAG I ADVENT..  Ja,så var det søndag igjen da.. jeg syns tiden flyr så fort... har vært en koselig helg medmin lille Tobias.. vi har kjøpt lit julegaver, vært i bursdag , lekt og kosa oss.  Idag tok vi toget til Drammen for å besøke Mommo og Kenneth.. Der fikk vi servert deilig middag.. 
  Var veldig koselig å være der.. vi ble kjørt hjem og nå leker Tobias litt med Venninna si før han skal legge seg. Tror jeg skal legge meg samtidig med han i kveld..  Det er så kos :) da pleier vi å ligge å prate til vi sovner.. han har så mye rart på hjertet..  lille gullet mitt.. Jeg er så heldig som har han <3 <3 <3


   

  Også må jeg selvsagt Gratulere Oda Marie med 1 års dagen idag.. store søte jenta :)     Dette bildet er fra i sommer da.. herlige jenta :)

  Ha en fin kveld videre alle sammen..

  Kine Mariell

 • En deilig fredag..  Sitter her med et smil om munnen og masse fine tanker i hodet..Det har vært en fiiin fredag..   jeg var ute å kjøpte julegaver til gullet mitt.. og bestemte meg for å kjøpe en vinterjakke til meg selv.. det trenger jeg ,så da kjøpte jeg :) skulle hatt vintersko også men det får komme senere.. Jeg er iallefall super fornøyd med jakka..

  Så tok jeg sol..  det er så godt å legge seg i sola og drømme seg bort mens man blir både varm og brun :)   så dro jeg hjem for å gjemme gaven til Tobias.. noe jeg ikke klarte.. kjøpte et akebrett.. hvor i helvete skal jeg gjemme det da  men det er pakket inn så han ser ikke hva det er..

  kvelden har vært deilig og avslappende..  vi har spist løvstek og kost oss med snop.. eller... jEG har.. Tobias er altfor opptatt av å leke med nabojenta :)   je je.. mer snop til meg :-)   har tatt hårkur og en laaang dusj.. lakket neglene og prøvd meg på ansiktsmaske.. men jeg har ikke helt trua på det der....
  Tenker litt på en gaaanske kjekk gutt jeg traff i går.. egentlig kjenner jeg han veldig godt.. men jeg syns han blir kjekkere for hver gang jeg ser han.. dumme meg.. er nok bare kulda :) hehe

  Ungene er jo bare helt fantastiske... Victoria og Tobias er så søte og snille... og av en eller annen grunn så ELSKER dem å rydde og vaske. dem kommer og spør meg om å få lov til å rydde rommet !?!?  eeehhh.. ja !!  værsegod..  Drar frem støvklut og holder på..  søte..

  kjøpte meg roser idag jeg...

  og her er jakka mi... drit i trynet da.. jeg gadd ikke å sminke meg for å ta et bilde liksom :)  ser at jeg ser litt "vaktmestern" ut med måten jeg står på..  men jakka må vises fram. jeg kjøpte den på Vero Moda. LOVE IT.


  til slutt må jeg fortelle om dagens samtale mellom Tobias og victoria..

  Tobias: Åhh,jeg vil ikke bli voksen..
  Victoria: Ikke jeg heller !!!
  Meg: Hvorfor ikke?
  Tobias: Nei,for da må man vaske klær og sånn.. også må man jobbe!
  ...Victoria: JA , åsså må man kysse !! å det er iallefall ekkelt..
  Tobias: Kyss er helt ok.. men når dem begynner å kline ,DA er det ekkelt ass !!!

  Ha en fantastisk fredag og en fiiin helg videre alle sammen..

  *kine*

 • Kveld med jentene. OG peniskake !!  Lørdag var dagen her.. dagen vi hadde gledet oss til en gos stund.. marit , meg ,jeanette og jannicke..  vi var først hjemme hos meg. Spiste taco ,og kake ( hihi)   drakk og koste oss..  vi hadde pyntet oss litt ekstra denne kvelden siden det snart er jul.
  Kvelden var veldig bra.. vi dro til byen og møtte masse kjente..Her er litt bilder..


  Kveldens outfit  Denne kjøpte jeg på BIK BOK ! den kostet 199 kr  , men i helgen var det 40 % avslag på alle kjoler.. så da kostet den bare 120 kroner.. Det vil jeg kalle et kupp:)  Jeg er super fornøyd..

  Via kjente bestilte jeg denne kaka for anledningen og den falt veldig i smak,.. hehe..  den smakte utrooolig godt.. en stor takk til svein og Karsten og Edle på Bogstad Catering..  


  hehehe...

  Jannicke likte kaka ja ;)


  Jannicke :)


  meg og Jeanette


  Klare for en kaaald bytur.. brr

  Dette bildet skulle egentlig ligge ved di andre kakebildene.. men men.. sjekk reaksjonen til Jeanette...

  Her syns jeg tøflene mine passet ekstra godt inn.. hehe


  Takk for en super koslig kveld jenter... 

   

  *kine*

 • jeg har fått ny header...  :):):):)

  TUSEN TAKK GODE SNILLE EIVIND :)  Du er en knupp som laget den til meg :)

  Idag har jeg vært en tur i byen å møtt maya og Anita.. var ikke der så lenge siden jeg hadde en sykt rotete leilighet å ta meg av.. men har ennå ikke startet å rydde da... hmm... vi skravlet,handlet litt og skravlet litt mer.. dem kjøpte julegaver.. det gjorde jeg å.. men jeg kjøpte til meg selv :)  kjole til julebordet med jentene på lørdag..

  *kine*

   

 • Les mer i arkivet Juni 2014 April 2014 Januar 2014
  kine1982

  kine1982

  30 år gammel jente fra Oslo / Mandal. Jeg har to fantastiske barn..En gutt som er født i 2004 og ei lita jente som ble født Februar 2013. Barna mine er det viktigste i livet mitt og opptar naturligvis all min tid :) Jeg har også en flott kjæreste som også får livet sitt "flashet" her på bloggen :) Noe som er greit for han ! Dette er overhodet ingen seriøs blogg.. det er ikke en blogg for sarte sjeler.. Jeg skriver om det jeg vil. Mine meninger kan nok irritere vettet av noen,men da er dere hjertelig velkommen til å forlate bloggen istede for å irritere dere over den :) Stjæl bilder om du føler for det , men si gjerne i fra så jeg vet det ! Kjempe hyggelig med kommentarer ,men spørsmål om å kommentere tilbake eller å reklamere for deres egen blogg,blir ikke godkjent! Ha en fin dag!

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 April 2014 Januar 2014 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 September 2011 August 2011 April 2011 Mars 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010

  Siste innlegg


  størst av alt er kjærligheten Vi skal gifte oss :) :) Vår påske Påskeferie Digg søndag i solen :) Jakke selges Barnerommet / lekerommet Jeg koser meg.. Natterangler.. ELSE !

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits