KineMariell1982 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Facebook .. Roten til alt vondt?ja,jeg mener det..

 selv slettet jeg meg fra FB for 8-9 mnd siden.. og jeg savner det ikke i det hele tatt ! Jeg får låne mammas facebo
ok til å snoke en gang i blant, og det holder i massevis for meg. 
Før jeg selv slettet meg så hadde jeg en liten sletterunde av diverse familie..  Av den enkle grunn at jeg ikke ønsket å dele ALT med dem.. Facebook for meg var et sted der jeg oppdaterte partybilder/fyllebilder. Skrev om ting jeg gjorde og ikke gjorde.  Skrev interne meldinger med venner..  Ting som jeg rett og slett ikke følte at familie hadde noe med.. Så jeg slettet dem. Da pappa la meg til som venn tenkte jeg : NO WAY!!!
I mine øyne var ikke dette noe galt.. Jeg mener jo selvsagt ikke at selv om jeg slettet noen fra FB så var vi ikke i familie eller venner lenger.. Det er rett og slett bare det at jeg ikke ønsker å dele alt med alle.. 
Jeg er for eksempel veldig god venn med eksen min (pappaen til Tobias)  Men vi valgte bevisst å ikke ha hverandre på facebook.. For vi ønsker ikke å dele alt med hverandre. Men jeg vet at han er innom bloggen min i ny og ne å kopierer bilder som jeg legger ut av Tobias. Dette er selvsagt helt greit for meg.
Er det sånn at facebook og Twitter har tatt over alt nå?
Hvis vi ikke er venner der og der så snakker vi faen ikke sammen lenger??
Jeg vet jo at enkelte fra min slekt tok seg veldig nær av at jeg slettet dem den gangen.. og jeg vet at ei har klaget ovet dette på et forum hun er på..  "kine har kutta all kontakt med familien hu"
Var noe av det hun hadde skrevet til ei god venninne av meg som også er på det forumet. 
Jeg vet jo også at før jeg forsvant derfra selv så var det ei i min familie som slettet meg..  Hvorfor ,vet jeg ikke.. Men det har iallefall blitt jævlig mye drama av dette slettegreiene..
Er deres familie sånn?? At alt dreier seg om Facebook?
Bånn i bøtta syns jeg ass...
Holder meg til bloggen og ekte venner i RL jeg ;)
 • baby baby baby  Ja,det er stort sett det jeg tenker på for tiden.. Har vi alt ? Hva mangler vi ? Hvordan blir fødselen? Hvordan ser hun ut ? Hvordan kommer livet som tobarnsmor til å bli?

  Jeg tror vi har det meste klart men mangler jo litt.. Jeg er usikker på om dette re ting jeg skal vente med å kjøpe eller om det bør kjøpes inn før hun kommer..

  Det jeg vet som må i hus før fødsel er:

  Flasker.. Jeg skal kjøpe Avent flasker. Skal ikke amme,så jeg tenker at jeg må ha 4-5 av dem.  Har jo noen andre flasker ,men siden jeg har kjøpt Avent Flaskesterilisator så viljeg har Avent flasker også..

  Lammeskinn eller voksipose.. HVA er det beste ?  Jeg har underdelen av lammeskinnposen til Tobias liggende i boden til eksen.. Og økonomisk sett så er det jo lurt å bruke den istede for å kjøpe ny. Men så er det store spørsmålet.. HVOR er den andre delen?? Hun må jo ha noe over seg også :) Og et annet spm.. Hva er best og finest av voksepose og lammeskinn. Hvis jeg skal kjøpe ny så vil jeg ha noe som står i stil med vogna.

  URO til å ha over vuggen i stua. Vil ikke ha himmel.. men en uro hadde vært søtt. Den burde vel være på plass før babyen.. Jeg vil ha en som er nøytral.. ikke så sterke farger.. og ikke musikk.. hehe.. Helt enkel.

  Dyne  Vi har en som er 60*80. Den kan hun jo fint ha i starten.. Men den skal egentlig være i vogna.. Så da burde det være en egen en i senga.. en sånn vanlig str til babyseng.  Og kjøper jeg det,må jeg jo ha sengetøy i den str også.:)

  Babyhåndkle.. 

  Klær har vi MYE av.. :) Men jeg klarer ikke la vær å shoppe når jeg kommer over tilbud.. Har sagt til mamm aog sånn at dersom dem skal kjøpe klær i gave til henne når hun blir født så vil jeg helst at dem skal kjøpe i 62 og oppover..Har mye av det også men.. Eller sommerklær i str 68 :)

  Babygym må vi ha.. Men det er jo ikke noe hast.. 

  Stelleprodukter Fikk jo utrolig masse i disse babypakkene... ,men må ned på babymagasinet på Grønland å kjøpe sånne kluter i forskjellige farger så man kan skille mellom ansikt og rumpe :)

  Tisselaken Har et.. Men det er kanskje greit å ha 2-3 stykker? Både til vuggen og sengen.. Har man tisselaken i vogna?

  Morsmelkerstatning   (NAN)   Hvaaa ??? tenker sikkert mange nå.. men ja.. Da jeg fikk Tobias så hadde jeg handlet inn 4 pakker med MME før han ble født.  oG DET VAR UTROLIG praktisk å ha stående da vi kom hjem. Han fødte jeg også på vinteren så jeg kunne ikke gå ut den første tiden.. så forhåndskjøpt mat og bleier var gull :) Da slapp jeg å tenke på det den første mnd .. dessuten er MME dyrt.. så det er jo helt konge å få sånn:)

  Dette er hva jeg kommer på akkurat nå.. 

  ÅÅhhja.. jeg må kjøpe storebror gave til Tobias .) hehe.. ( VIKTIG)

   
   

   

 • Min julepyntede stue :)  Idag har jeg pyntet til jul.. Jaaa,det er sikkert mange som syns det er tidlig,men jeg elsker det! 

  Noen bilder er tatt med blitz,andre uten. Bare for å se hvor mye koseligere det ser ut uten den jævla blitsen.

  Der er vuggen klar også.. Den venter på Mia :)

  I det vinduet skal det henge ei stjerne.. Men jeg må vente til Richard kommer hjem fra jobb med å få opp den.

  Og til sist et magebilde :) 

  Nå skal jeg pynte litt på kjøkkenet. 

 • Jeg har vært hos jordmor idag...  Termin: 25.feb

  ♥ Uker på vei: 27+2

  ♥ Uker igjen: maaange

  ♥ Kjønn: ja,ei jente :)

  ♥ Navn: Hun skal hete Mia Othilie :) 

  Utolmodig: Gleder meg masse til å bli mamma igjen ,men gruer meg til fødsel.

  ♥ Vektøkning: 3 kg! 

  ♥ Hodet ned: Ifølge jordmoren så lå hun med hu trøkt oppi ribbena mine omtrent idag.

  ♥ Hodet festet: Nei

  ♥ Aktivitet innenifra: Ekstremt mye.

  ♥ Høygravid: Nei

  ♥ Søvn: sover veldig godt ,men har litt problemer med å komme meg opp og ut av senga. I natt sov jeg i Tobias sin seng som er høyere.. Og det var mye enklere å komme seg ut :) Tok bare fart og rulla ut!

  ♥ Form: helt ok.. Blir fort sliten!

  ♥ Plager:  næh.. Halsbrann en gang i blant.. 

   Barnerom: Hun har fått et koselig lite hjørne på vårt rom.

   Utstyr: Nå tror jeg vi har alt.. Litt småplukk som uro til vuggen, flasker osv som mangler men ellers tipp topp.

  ♥ Melk: Nei ikke noe melk.

  ♥ Matkikk:  Jeg spiser mye... men ikke noe spesielt jeg har fått dilla på .

  Kynnere:  Ja,en gang i blant..

  ♥ Tungt: Selv om jeg bare har gått opp 3 kg så må jeg si at dette er tungt.. Å få på seg bukse,sokker ,sko og å bøye seg er et prosjekt i seg selv.

  ♥ Strekkmerker: INGEN :) !

  ♥ Tanker om fødselen:  ignorerer spørsmålet..

  ♥ Neste kontroll: 18 desember!


  Bildet er fra forrige uke..

 • Vi har vært på julemarked /bondegård.  Da vi stod opp idag fant vi ut at vi skulle dra på 4H gården.  Det er en åpen bondegård her i oslo. Var der mye før når Tobias var liten.. Men etterhvert som han har blitt større så har vel interessen for dyr og traktor blitt noe laber.. Men idag skulle det være julemarked der,så da tok vi turen.. og det var så koselig.Begynte å snø mens vi var der og da kom julestemningen frem også :)

  Var der sammen med Marit og ungene hennes.. Gøy for store og små.

  Hehe.. Kalven var så opptatt av Katelyn :)

  Nusser deg jeg :)


  Kose litt på Tobias

  Hm?? Ribbe ??  ( jeg elsker dette bildet)


  sutte på hånda.. mmm nam:)

  Vi var der et par timer.. Koste oss med vafler og kakao på kafeen der.. 

  Nå er vi hjemme og skal spise grøt.. Litt av en søndagsmiddag du.. hmm.. Men gutta ville ha det så da får det bli det idag. Beina skal sleges i sofaen og jeg skal bare nyte resten av kvelden med min lille familie .

   

   

 • Nei,jeg kommenterer ikke tilbake.  Faen så lei jeg er av disse kommentarene.

  Fin blogg,kommentere tilbake??

  Nei,jeg kommenterer ikke tilbake fordi dere spør meg om det. Jeg trykker meg ofte inn på bloggene til dere som kommenterermen sorry ass.. jeg kommenterer kun hvis innleggene deres fenger meg e.l. Ikke fordi dere ber meg om det.

  Det samme gjelder når dere kommenterer mine innlegg med å reklamere for spørsmålsrunder og konkurranser på deres blogg.. 

  Jeg gidder ikke å godta kommentarene deres såspar dere. 

  Vil dere lese min blogg og kommentere mine innlegg så syns jeg det er kjempekoselig.. men kutt ut mas om kommentarer osv.

  Sånn ellers.. Ha en fin lørdag :)

   
 • Hentet alle babypakkene  Gud bedre så mye man får i disse babypakkene......

  Jeg har hentet fra Apotek1 ,vitus apotek og rimi.  Jeg har også fått tilsendt fra BAM. Nå mangler kun den fra Libero.. Men den kommer visst ikke før enda nærmere termin..

  Sjekk alt dette :) Ble som et lite barn på julaften jeg..

   

  SÅ MYE!!!!

  Masse bleier, badebleier , forskjellige kremer til både rumpe og ansikt  ,5  Avent smokker , smokkesnor, 4 pakker med våtservietter , antibac ,
  tannkrem til liten og stor , sokker til babyen , en Avent flaske og en masse brosjyrer.

  Jeg anbefaler alle gravide å bestille disse gratispakkene altså..

 • Fredagens deilige middag :)

 • Disse uringlassene.. ==(&%"€&(  eller hva dem heter.. Han fant vel ikke akkurat opp kruttet han som bestemte at dem skulle være så små eller.. Tenkte vedkommende noen gang på at gravide gjerne IKKE har utsikt ned dit ??
  Ingen  enkel prosess med andre ord..

  men men :)

  Nå er det Fredag.. Jeeej.. Noe som betyr at jeg skal vaske leiligheten.. hmfrp! Det går ikke like fort lenger kjenner jeg.. Men jeg har mange timer på meg før gutta mine kommer hjem! 

  Fredag betyr også masse bra på tv.. litt kosemat og litt godteri. Og selvsagt at vi kan sove lenge i morgen. Jeg sover dårlig for tiden..Er oppe ca annenhver time for å tisse.Noe som igjen betyr at jeg er et vrak om morran.
  Så en bitteliten powernapp nå hadde kanskje ikke vært dumt.Da blir jeg så mye enklere å ha med å gjøre i kveld:)

  Kveldens mat blir Lasange tror jeg.. eller hjemmelaget pizza.   

  Siden det er Fredag så legger jeg ved litt festlige bilder og håper at dere drar på smilebåndet :)

   

  Ha en flott Fredag alle sammen :)

 • Det er vel lov å kjøpe julegave til seg selv??  ååhh elsk.. Disse ropte på meg fra hylla på BIKBOK idag... jeg kjøpte dem ikke ,men jeg tror nesten jeg må det.. Herrefred så fine !! *dåner litt for meg selv her i natten*

  Hvis der finnes en rik person som ikke har noe å bruke pengene sine på det ute,så vit at jeg bruker str 37 :) Og dem kostet 566 på BIKBOK.  hehe...

   

  Nuh er det natta i Kineheimen.

 • En voldsom koselig dag..+ innkjøp til babyen :)  Idag har jeg virkelig kosa meg :)

  Mamma og Kenneth kom på besøk.. hadde med seg eplekake og sjokoladekake.. Elsker mammas kaker :) Først satt vi litt hjemme her og skravlet,så tok vi turen ut for å kjøpe litt julegaver :) Jeg er jo egentlig ferdig med julegaver ,men jeg  fikk kjøpt kalendergavene til Tobias.. Mangler bare 3 nå :)
  Kjøpte også litt klær i større str  til snuppa i magen.. Kan jo ikke bare kjøpe de knøttsmå.. Så idag kjøpte jeg i str 62 og 68. Søte klær hun kan bruke til sommeren

  Var ikke den fiiin?

  søt sommerkjole / tunika.. alt ettersom..:)

  Var også innom KID interiør. Der er det 30 % på alle barnevarer.. så da kjøpte jeg et helseteppe og et laken..


  Selvsagt  i rooosa :)

  Tobias har også fått masse idag,men det skal puttes i kalenderen.. så det kan jeg ikke ta bilde av! 

  Etter at mamma og dem dro oppover til bondelandet igjen , kom Ingunn og Elise for å hjelpe meg å spise kake :)  Som alltid veldig koselig..

   

   

 • Jeg må nok bare innse...  ...at jeg aldri i livet blir så tynn og fin som jeg en gang var.. Men helt ærlig så trives jeg med litt former altså.. Ikke at jeg har for mye av det heller,men før jeg ble gravid så så jeg mer ut som en "kvinne"  enn en sykelig tynn fjortis. 
  Og når dette svangerskapet er over så vil nok ikke akkurat formene forsvinne.. hehe.. Jeg har derfor samlet sammen litt klær fra kleskapet mitt som mamma skal få gå gjennom idag når hun kommer på besøk. Det hun vil ha,får hun. Hun er jo kjempe liten.. heheh.

  Håper og tror at mye av det faller i smak. Det er mest topper og gensere ,men også en bukse tror jeg det ble.  Jeg lar IKKE mamma gå i mine hullete trange jeans altså.. Selv om hu helt sikkert hadde sklidd rett inn i dem.. Hun er til tider litt mer ungdommelig enn hva jeg skulle ønske..Så de mest trange buksene og mest utringa toppene kastet jeg.. hehe..

  Mamma og mannen kommer snart og har med seg eplekake og sjokoladekake til meg og mine. Weeeee :)  Greit å fryse ned å spise i små porsjoner når man får kick.. Kjenner jeg meg rett så blir det nattmat med sjokoladekake og melk i natt..  
  Vi skal på litt julegaveshopping og sånn nå idag.. Er strax ferdig med julegaver og det er deilig.. Bare litt småplukk igjen...

  Er dere ferdig med julegaver (og pakkekalender til barna ? )

  Ha en fin dag :)

 • Magebilde 26+3 :)  Fikk Richard til å ta bilde av meg idag.. se så stor jeg begynner å bli :) Formen er stigende.. Eller.. Det er vel litt opp og ned. Jeg har time til UL igjen i morgen så da får jeg hilse på henne igjen. Fremdeles utrooolig lyst å ta 3d ultralyd,men det er nok ikke noe jeg kan prioritere nå før ul.. Da er det gaver,julepynt og julemat og ikke minst godteri sommå prioriterers.. selv om jeg er utrooolig nysgjerrig på åssen hun ser ut..

  men men..

  Her er jeg iallefall.. 

   

 • Ny uke,nye muligheter :)  Hei og hopp. 

  Så var det plutselig Mandag igjen. Idag kommer Tobias hjem og det skal bli godt.. Tenker jeg skal sove hos han i natt jeg.. Har blitt en liten tradisjon hos oss det nå. ( at jeg sover en natt eller to inne hos han iløpet av den uken han er her.) han har jo dobbelseng så det er egentlig ikke no stress,men samtidig så ligger han utrolig urolig. Armer og bein overalt så det er litt skummelt også.. hehe!

  Denne uken skjer det jo litt.. I dag er det da ikke noe spesielt,stille og rolig,men i morgen OG på Onsdag må jeg på sykehuset å sjekke hvordan det står til med mageMia. Da er det ultralyd osv. Greit å bli fulgt opp skikkelig når man har et tøft svangerskap.
  På Torsdag kommer mamma på besøk.. OG hun skulle visst ha med seg eplekake til meg.. hooohooo. Da smiler vi :) På Fredag skal jeg og pappaen til Tobias møtes for å få ting ned på papiret. Ikke alltid vi klarer å samarbeide så bra og da er det greit å få litt "regler" svart på hvitt. Vi er ikke uvenner altså,men greit for begge parter å ha det ordentlig. 

  Idag stod jeg opp til "normal" tid.. skulle gjerne ha sovet mange timer for å få tiden til å gå, men hvis jeg skal få sove til natten så er det greit å stå opp tidlig.  Så har jeg fått gjort litt idag også.. Jeg har vasket klær , vasket badet,ryddet litt på rommet til Tobias. også har jeg handlet.  Da jeg var ute å handlet kom jeg over noe jeg har tenkt på lenge.. nemlig en liten gave til en bloggvenninne som ikke har hatt det så lett i det siste. Nå må jeg bare få adressen hennes så skal jeg få sendt det avgårde.

  Syns det er viktig jeg.. Å ta vare på hverandre.. ikke bare dine aller nærmeste men også mennesker man vet at ikke har det så kjekt. Er jo ikke store tingen,men en liten oppmerksomher.. fordi jeg bryr meg og fordi jeg er usannsynlig kul.. hahah :)

  Også har jeg fått kjøpt inn noen småting til Tobias sin kalender.. Ikke så lenge til jeg er ferdig.. Det dumme med disse posene her er at jeg glemmer å bare kjøpe små ting.. Sånn som idag,kjøpte en prompepute.. men den får da ikke plass oppi der..hmm.. ja,får finne på no smart. 
  Snill som jeg er fikser jeg også kalendergaver for di dagene han er hos pappaen sin også.. så slipper pappaen det. ( Han er med å betaler da såklart) 

  Har ikke helt bestemt meg for hva middagen blir idag... men et eller annet med poteter må det iallefall bli :)
 • Løøørdag.. og 26 uker preggy.  Ja,så var det lørdag igjen da dere.. Jeg syns ukene går overraskende fort.. Noe som selvsagt er helt greit. Idag er jeg 26 uker. Og i magen er det Texas :)
  Våknet opp til grått og trist vær,men hva gjør vel det når man uansett kan kose seg inne med kjæresten ?! Ikke så mye !  Han hadde laget en deilig frokost til meg og vi har vel egentlig bare liggi henslengt i sofaen hele dagen.. Bortsett fra en liten tur i butikken.  
  Utrolig deilig!

  Vi har også hatt besøk av lille Elise og Ingunn i dag.. Herlig alder på henne nå altså.. Ler og skravler.. Man gleder seg bare ekstra mye til å få sin egen når man har hatt besøk av henne. Lille solstrålen..

  Nå er det strax Skal vi danse finale og da kommer snart godteskåla på bordet..   Har ikke tatt noe magebilde i dag jeg.. Det blir så ensformig hvis bloggen skal være full av bare magebilder.. Tror ikke den har vokst så veldig siden sist. Men at jeg begynner å bli tung, DET skal være sikkert.. :)

  Se så kos..

  Kveldens kosemat som akkurat er fortært. Kylling ,"påmfri" osv. ELSK !

  Legger samtidig med et par bilder av solstrålen "vår" . ( Ikke vår da.. men naboens ;)  )

   

  Er det rart man blir babysyk ?? 

  Nå er det kjærestetid og armkrok som gjelder resten av kvelden. Ha en fantastisk lørdag dere <3 <3

   

 • Statuseoppdatering uke 25+5 + magebilde..  Termin: 25.Februar

  ♥ Uker på vei: 25+5

  ♥ Uker igjen: snart 14

  ♥ Kjønn: Vi venter ei lita prinsesse :)

  ♥ Navn: Diskuteres fælt.. hmfrp!

  Utolmodig:   nja.. 

  ♥ Vektøkning: sist jeg var hos jordmor hadde jeg lagt på meg  2,3 kg..

  ♥ Hodet ned: nei,hun er nok litt overalt inni der

  ♥ Hodet festet: nei.

  ♥ Aktivitet innenifra: Masse liv :)  Også hikker hun mye..

  ♥ Høygravid:  Ikke enda.

  ♥ Søvn: Sover som en stein når jeg først sovner 

  ♥ Form: Formen er bra :) Bare trøtt...

  ♥ Plager:  Halsbrann er liksom det nye..

   Barnerom: Hun skal sove inne hos oss.

   Utstyr: Nå har vi faktisk det meste. Har masse etter at Tobias var liten.  Seng er på plass,vugge i stuen  , vogn  , klær osv Tilogmed bleier.

  ♥ Melk: Nope

  ♥ Matkikk: Jeg spiser endel..:)

  Kynnere: Yes.. Kjenner at jeg lever for å si det sånn.

  ♥ Tungt: Ja,jeg syns faktisk det begynner å bli litt tungt. å bøye meg er et helvete.

  ♥ Strekkmerker:  Ingen foreløpig.Fikk ingen da jeg gikk med Tobias.. Krysser fingrene for at jeg slipper unna :)

  ♥ Tanker om fødselen: Den tenker jeg minst mulig på..

  ♥ Neste kontroll:  Husker faktisk ikke.. Må ringe jordmor i morra..
 • Når unge mennesker dør...  Huff.. Jeg blir helt stum.. Jeg får så vondt inni meg..På vegne av barna hennes,mannen hennes og ikke minst henne selv. Tenk å dø av kreft i en alder av 21 år. Etterlate seg to små barn som nå må vokse opp med bare minnene.. De få minnene dem kan ha. 
  Kristina gikk til legen  da hun fant en kul i brystet,men fikk beskjed om at det bare var melkekjertler. Ikke no farlig. Hadde denne legen tatt henne alvorlig med en gang så kunne kanskje jenta levd i mange mange år fremover. Jeg blir sint... og veldig trist...

  Kristina har blogget lenge om sykdommen.. Og hverdagen ellers.. jeg har fulgt bloggen hennes en stund og må si jeg aldri har lest en mer ærlig og ekte blogg. Hun var så positiv og god. Hun var så blid..

  Jeg leser og leser.. selv om jeg har lest de fleste innleggene hennes før så leser jeg dem på nytt nå.. Prøver å forstå at hun er død,men det går ikke.. Dem bygde hus som dem skulle overta nå den 14.november..(tror jeg) Istede så døde hun den dagen..

  Hun gledet seg til jul.. første jul i det nye huset..

  Fy faen livet suger noen ganger altså :(

  Hvil i Fred.

  For dem som ønsker å lese bloggen hennes:  http://haugbjorg.blogg.no/ 

   

 • mmmm nam  kjæresten forsvant ut på kjøkkenet og kom tilbake med dette til meg.. Han vet å sjarmere..
 • Tårene renner...:(  Hvil i fred fine Kristina <3

  http://haugbjorg.blogg.no/

   

   

 • Mine tanker om fødselen.....   

  gruer meg.. Ikke no annet!

 • 104 dager igjen......  til termin.

  skyt meg!


  (gammelt bilde da)

   

  Akkurat idag er jeg litt lei av magen , ryggen,halsbrann,stå opp 4 ganger hver natt for å tisse.og det å være sååå sliten og trøtt hele tiden.....  104 dager igjen til termin. 

 • Søndag og farsdag..  Gratulerer med dagen alle pappaer der ute :)

  Her i heimen skal dagen"feires" så smått med at min pappa kommer å besøker oss.  Jeg er jo eneste "barnet" til pappa og Tobias er det eneste barnebarnet.. så da må vi jo gjøre litt stas på han. Gave ble kjøpt i går og vafler skal stekes etterpå :) 
  Ikke no sånn voldsom gave,men en liten oppmerksomhet.  det fortjener`n ;)


  Til Far,bestefar og svigerfar..  ( drit i den grelle fargen på kortet)

  I går hadde vi det forresten veldig koselig. Mens lillegutt var i bursdag dro jeg og Richard en tur på Stovner senteret.. Han hadde spanderbuksene på seg i går så da ble det litt nye klær til meg :)  Mammaklær.. Hadde aldri trodd jeg kom til å kjøpe det,men i går måtte jeg krype til korset. Mammaklær var overraskende billig.
  Det ble en tights og to topper.  Fant lissom ikke no mer. Men det er en start.
  Mens vi ventet på at bursdagen skulle bli ferdig satt vi oss på en koselig kafe og drakk kakao og skravlet.. Bare vi to. Koselig det <3  Utenfor var det mørkt og regnet så det var skikkelig koselig stemning !
  Tobias ble hentet og resten av kvelden koste vi oss bare hjemme med tv og kos.

  Nå skal det stekes vafler til pappa kommer.

  Kos dere alle sammen <3 

   

 • Lørdag morgen..  Ble vekket av Tobias som lurte på om han kunne få is til frokost.. 

  Eeehh nei.. 

  ÅÅhh.. :(

  Men du kan få brødskive!? 

  Javel daaa.. kjedelig! (lager litt rabalder og sutrer )

  Grrr.. flott start på dagen med andre ord. En unge som den ene dagen tror han er 14 år.. og den andre dagen plutselig oppfører seg som en 4 åring. Jaja,sånn går no dagan. De fleste 8 åringer er vel sånn en gang i blant!!  Vel,det ble brødskiver og nå sitter vi på hvert vårt rom og surmuler begge to.  Noen ganger kan jeg også være ufattelig barnslig! Men ja,jeg er bare et menneske jeg også!
  Han skal selvsagt få is idag.. Godteri skal han også få.. og han skal få kose seg masse.Det er jo Lørdag. Men når dagen starter med mas om dette da blir jeg bare grumpy altså!

   Nå er jeg som dere vet 25 uker på vei.. ( idag faktisk)  Kjenner at hormonene herjer i kroppen. Skal ikke mye til før jeg blir en sutrete 4 åring selv. Og da spesielt mot kjæresten..

   Er ikke så mye sinna.. Bortsett fra i går da jeg var på NAV! OMG.  etter å ha sitti i kø i 3 jævla timer så prøvde en utenlansk dame å komme før meg i køen.. Det var nok ikke det smarteste hun gjorde i går. Jeg klikket.. For å si det mildt. Faens naut.

  Festlig å sitte 3 timer å vente bare for å få levert no papirer du.. Gosj..  

  Jess,det er lørdag.. Tobias og jeg skal i bursdag.. ( jeg skal bare følge han da)  Også må jeg vel ut å finne en liten farsdagsgave til pappa.. Hva i alle dager gir man en som har alt ?? En kopp med verdens beste pappa på utgår.. For det er han ikke. Men han er MIN verdens beste pappa. Og han fortjener det aller beste i verden. 
  Blomster utgår .. Han er jo mann for faen.
   

  Kanskje vi to som sitter på hvert vårt rom skal slå hodene våre sammen og finne på noe lurt til han.

  Knoll og tott ..
  Gir man gaver til den kommende pappa?

  Vel,jeg får slenge meg i dusjen og la lørdagen begynne:)

  Ha en fantastisk dag der ute :)

 • 10 ting du ALDRI vil høre meg si eller skrive!!  1. Kanskje vi skal lage en baby til :)

  2. Jeg savner å være gravid..

  3. Godteri? nei takk,tar en banan jeg..

  4. Fin blogg, kommentere tilbake??? 

  5.Lyst på Chihuahua jeg

  6. Hest er best

  7. mmm sushi... 

  8. Jeg liker jentesex

  9. våkna før klokka ringte idag jeg.. Så jeg tok meg en joggetur !

  10. Jeg er politisk engasjert.

   
 • Seee hva vi har fått :)   

  Tuusen takk Ingunn <3

 • 25 uker må feires med magebilde :)  Nå  er jeg 25 uker på vei.. syns tiden går ganske fort jeg nå.. Jeg har,som di fleste andre fått en heftig tankevekker etter at Madelen fødte prinsen sin i går kveld. Hele 10 uker før tiden. Heldigvis så begynner det meste å komme i hus her. Vi har seng,vogn,MASSE klær i 50,56 og 62. Vi har alt som trengs til sengen. ,flaskevarmer,noen få flasker,smokk.ja tilogmed 2 pakker med bleier har vi jaggu klart å skaffe oss :)

  Det vi mangler nå tenker jeg vi skaffer oss iløpet av et par uker. Jeg har en lammeskinnpose liggende hos eksen min..  Den Tobias brukte.. så jeg tror vi skal bruke den.. Også må jeg få kjøpt sånn flaskesterilisator.. Heter det det ? Tanken på å koke flasker til den store gullmedaljen  ( som sist) gjør meg rett og slett kvalm.. hehe.

  sånn her..

   

  Vi har ikke kjøpt kremer osv..tenkte jeg skulle vente med det til jeg har hentet disse gratisboksene  fra apotekene og Rimi. Skal visst være endel stelleprodukter i dem.

   Har innsett at samboern aldri får fingern ut av rompa..så maling av soverom kan jeg bare drite i.. hehe.. men skal gjøre det koselig der inne for det :)
  Har begynt.. blir nok veldig koselig ! 

  Ellers så vokser magen og jeg kjenner at jeg lever for å si det sånn.. Masse aktivitet fra snuppa både dag og natt. Halsbrannen er på plass og det meste er vel som det skal være :)   
  Her er magen idag :)

   

  Gratulerer så mye med bittelille prinsen din Madelen.. Håper alt står bra til med dere begge to :)

  God Fredag til alle der ute :)

   

  Kine <3

   

 • Min  <3


 • Å være gravid er en risikosport...  Når man blir lagt inn på sykehus2 og en halv måned før termin med svangerskapsforgifting... 

  Tenker på deg og heier på deg Madelen... Snart får du møte bittelille minbabyen din.. Ta vare på deg selv <3

  Klem..

   

 • Vannmerke på bildene man legger ut ..  Åssen gjør man det ?

 • Flirer meg skakk !!   

   

 • Bilder av oss  Jeg er så stolt av gutta mine.. Jeg har to fantastiske menn i livet mitt.. Her er en liten bildeserie av min lille familie <3

  Disse 2 gjør meg så lykkelig <3 <3

   

 • God kveld i stuen.  Idag har formen virkelig vært laber dere.. Huff... Jeg blir helt slått ut av pencilin og UVi. Men vondt skal vondt fordrives.. eller no sånn. " Du skal føde ditt barn med smerte sa mormor." 
  Joa.. greit nok.. men en fødsel varer vel for faen ikke i 9 mnd. ?!  Haff!

  Har faktisk ikke vært utenfor døren siden jeg var på føden på Fredag.Har ikke orket. Har bare sovet sovet sovet.. og liggi henslengt i sofaen resten av tida. Idag skulle jeg egentlig i babyshower for Therese.Men jeg orket ikke. Utrolig kjipt,for jeg har aldri vært i sånn og gledet meg veldig. Men gaven er kjøpt inn og den skal hun selvsagt få. Hun har termin 1 mnd før meg.

  Til tross for formen så klarte Richard å "mase" seg til at vi skulle gå en liiiten tur. Han mente at jeg trengte frisk luft. Jeg  gikk med på det ,men måtte vente til etter at det ble mørkt ute. Jeg ser jo faen ikke ut. Likblek i fjeset ,rød rundt øya og går som ei gammal ei.  
  Vel,vi gikk å besøkte grava til Farmor og Farfar ,tente lys og gikk hjem. En tur på ca5 minutter hver vei normalt. Vi brukte ca 20 min en vei.. så det sier litt om hvor superkjapp jeg er om dagen :) Lynet Mcqueen !

  Idag er det jo allehelgensdag eller hva det heter så det var utrolig mye lys på kirkegården. Veldig fint.


  3 lys som brenner hos farmor og farfar :)

  Nå er jeg tilbake i kosebuksa ( noe jeg trives best med nå) og skal bare pleie meg selv resten av kvelden. 

  Kvæll !

   

 • nytt design og header.  Jeg har veldig lyst på nytt design og header. Har noen lyst å hjelpe meg ????

 • Historien om meg..  En annen blogger skrev så fint tidligere idag om at vi i bloggverden på en måte er naboer.. og det er vi jo :)  Mange føler at selv om vi ikke kjenner hveradre privat så kjenner vi hverandre likevel :)

  En annen ting som er med oss er at vi kanskje tror det ene og det andre om hverandre.. Derfor tenkte jeg å presentere meg ordentlig :)

  En septemberdag i 1982 kom jeg til verden på Aker sykehus i Oslo. Familien var komplett for mamma og pappa. Vi bodde mine første leveår på Stovner ,men var innom både Vestli og Romsås i noen år før vi pakket sakene og flyttet til Sørlandsbyen Mandal. På dette tidspunktet var jeg 12 år.

  Mamma ble etterhvert alenemor for meg og vi hadde det helt topp. Pappa flyttet tilbake til Oslo så jeg ble en liten "pendler"

  Jeg utdannet meg som blomsterdekoratør ved Søgne Vgs ,men etter en stund fant jeg ut at dette ikke var noe jeg hadde lyst å jobbe med. Jeg er en rastløs sjel.. 
  Julen 2001 skulle jeg feire hos pappa og den nye familien hans i Oslo.. Jeg var da 19 år. Dro til Oslo og koste meg maks med familietid. Ble kjent med nye mennesker og møtte det som skulle vise seg å etterhvert bli min sønns pappa:)

  Var kjapp med å si opp jobben og leiligheteni Mandal ,pakket sakene og flyttet til Oslo.. Bittelille meg i store Oslo. Kjærigheten blomstret ,vi flyttet sammen og etter 2 år var jeg gravid. Lille Tobias var i farta !! Forholdet holdt i 7 år og vi er nå gode venner. Tobias har blitt 8 år og bor annenhver uke hos meg og pappaen sin.  En helt perfekt løsning for oss. 

  I 2007 flytttet jeg altså ut av leiligheten vår og flyttet for meg selv.. Gud så skummelt. Men jeg har vokst veldig på det.  Singelperioden har som med alle andre vært en eneste stor fest. men også oppturer og nedturer. Jeg er ikke bygd for å være alene,men trengte det..  Å være helt alene den ene uken og kun konsentrere seg om seg selv,trening,jobb og festligheter  også være 100 % mamma den andre uken.  KLart,jeg skulle gjerne hatt han mye mye mer,men denne løsningen er helt ok . 


  Her var jeg jammen meg blondine..  I 2011 møtte jeg  han jeg vil omtale som mannen i mitt liv.,Richard.  Vi møttes på byen.. av alle plasser! jeg hadde aldri trodd jeg kunne finne en så bra fyr på byn.. Så feil tok jeg. Nå var det vel egentlig han som fant meg da,men fremdeles på byen :)

  Vi datet en liten stund,skulle ta ting som dem kom.. Men "dessverre" så var vi begge helt oppslukt i hverandre så vi bestemte oss for å bare "kjøre på"  ! Ble kjærester og samboere sånn ca samme dag :) Dreit i hva alle mente.. Fikk mest støtte altså.. Men noen måtte jo fortelle oss om risikoen ved å flytte sammen så fort osv. Vel,vi har det helt fantastisk.  

  Tobias og Richard fant raskt tonen og Richard er en helt fantastisk stepappa for Tobias. Stiller opp,hjelper til. Henter og bringer på sfo. En god lekekompis og et forbilde. 


  1 år etter at samboerskapet var et faktum fikk vi denne beskjeden..   Wooohooo... 

  Jeg ruger og vokser....

   

  Så i Februar 2013 blir vi foreldre sammen og Tobias blir storebror. Noe vi alle gleder oss masse til.  Da kommer det ei lita jente og hun skal hete Mia. 

   

   

 • Åh,jeg koser meg !!  Jeg er jo hjemme hver dag men lørdager og søndager er virkelig mine favorittdager.. Sove lenge inntil kjæresten, ligge lenge å prate og myyyse når man omsider våkner. stå opp, spise en enkel men god frokost for så å hente dyna :)  Nå ligger vi under dyna å ser på tegnefilmer..Det lukter så godt her for Richard har fyrt vedovnen.. aww..

   

 • Bruker du BB Cream ?  Jeg har lenge brukt BB cream og syns det er den beste oppfinnelsen EVER!  Jeg har aldri vært så fan av foundation.. så jeg var litt skeptisk til å prøve dette også,men etter at jeg startet med  BBCream fra Garnier så har jeg nok blitt litt avhengig.
   

  Jeg har hele tiden brukt den som heter Medium.. for den andre ble litt for lys for min hud. 

  For en uke siden kjøpte jeg Maybelline sine BB cream og jeg tror kanskje jeg er hakket mer fornøyd med denne altså. Jeg syns iallefall dener enklere å smøre ut ,gir mer glød og føles veldig lett å ha på.

  Ikke er dem dyre heller.

  Jeg har aldri vært så voldsomt opptatt av sminke,mye av tinga man klæsjer i ansiktet er helt gresk for meg,men dette er en ting jeg alltid kommer til å ha i skapet. ( og fjeset)

   

 • Litt innkjøp til snuppa i magen  Logget inn på Nelly.com bare for å glo litt.. og det endte selvsagt opp med litt shopping. denne gang til magetrollet :)

  Revival - Tumvantar Magisk

  15 kr

   

  Revival - Tumvantar Magisk

  15 kr

  Checkmate AB - Hairband With Satin Bow

  29 kr

  Checkmate AB - Hairband With Satin Bow

  29 kr.

   

   

 • Idag har jeg faktisk vært på føden..  Våknet i 6 tiden i dag morges med smerter herfra til helvete i magen. og murringer i ryggen...Vekket kjæresten som gjorde alt han kunne for meg. Hentet varmeflaske,masserte korsryggen , og prøvde så godt han kunne å trøste meg. Men smertene var seriøst ikke til å holde ut. Jeg gråt og gråt.

  Etter en time fant jeg ut at jeg skulle ringe føden. Jeg er jo bare 24 uker ( i morgen) så dette var skremmende..  Fikk beskjed om å ta med meg papirene mine og komme ned med en gang. And so i did..  Jeg var jo hos fastlegen i går og fikk påvist urinveisinfeksjon.. så smertene kom sannsynligvis derfra. Den ene jordmora sa også at medisinen jeg hadde fått av fastlegen ( selexid) faktisk kunne fremkalle rier. WTF?!
  anyway.. jeg ble sjekket i hue og ræva.. (Ikke bokstavelig)  Utvendig og invendig ul. Dem sjekket at det ikke var åpning osv så etter en liten stund med 3 forskjellige leger fant dem ut at jeg fikk dra hjem og heller komme tilbake. Urinveisinfeksjonen er kanskje på vei til å bli nyrebekkenbetennelse.. og det er visst veldig vondt og kan minne om rier. sa dem!

  Så etter litt over to timer på føden dro jeg hjem.. litt roligere enn hva jeg var da jeg dro ned. Men har fremdeles mye vondt og må komme tilbake hvis det blir værre.

  så nå ligger vi som to slakt her..Formen er litt så som så.. litt feber.. veldig slapp.. øm i magen og så videre.
  Er uendelig glad for at jeg har barnefri akkurat nå.. At Tobias er hos pappaen sin og ikke får med seg noe av dramaet som skjer med mammaen sin.. Det trenger han virkelig ikke å vite.

   

  haff,nå er jeg lei.. og det er nok Richard også.. Dette har vært et festlig svangerskap ja.. hehe.. Men snaaart.. om 4 mnd er endelig lille jenta vår her. og vi er foreldre sammen... og Tobias blir storebror.. det gleder han seg masse til. Så selv om jeg er møkk møkk møkk lei nå og hater dette så  er det verdt det... :) In the end :)

   

  Hilsen oss som snart blir 4 :)

   

 • Herlige bilder..   

 • trist..  Idag er jeg faktisk litt trist.. Jeg vet at det er stygt å klage når man er gravid,men jeg føler at dette svangerskapet har vært mer jobb enn kos. Jeg har så smerter i magen. Jeg har vondt for å puste. Jeg har urinveisinfekjson og på toppen av det hele så er jeg fryktelig sliten. og svimmel.
  Det skal ingenting til og jeg kjenner at dette tærer på selvtillitt og alt nå. Jeg føler meg hjelpesløs og har null glede over noe akkurat nå.  Blir sliten bare av å føre en samtale med andre.  Også har jeg 4 jævla mnd igjen.. Herreguuud..

  "ja ja,men premien til slutt er jo fantastisk da "

  Joda,det er den,men akkurat nå gir jeg faen i alt. Jeg vil være frisk og rask. det er jo ingen sykdom å være gravid,men fytti pokkern som kroppen får gjennomgå.

   

  syte syte.. 

  Tårene sitter løst.. Nå er jeg lei :(
 • Les mer i arkivet Juni 2014 April 2014 Januar 2014
  kine1982

  kine1982

  30 år gammel jente fra Oslo / Mandal. Jeg har to fantastiske barn..En gutt som er født i 2004 og ei lita jente som ble født Februar 2013. Barna mine er det viktigste i livet mitt og opptar naturligvis all min tid :) Jeg har også en flott kjæreste som også får livet sitt "flashet" her på bloggen :) Noe som er greit for han ! Dette er overhodet ingen seriøs blogg.. det er ikke en blogg for sarte sjeler.. Jeg skriver om det jeg vil. Mine meninger kan nok irritere vettet av noen,men da er dere hjertelig velkommen til å forlate bloggen istede for å irritere dere over den :) Stjæl bilder om du føler for det , men si gjerne i fra så jeg vet det ! Kjempe hyggelig med kommentarer ,men spørsmål om å kommentere tilbake eller å reklamere for deres egen blogg,blir ikke godkjent! Ha en fin dag!

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 April 2014 Januar 2014 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 September 2011 August 2011 April 2011 Mars 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010

  Siste innlegg


  størst av alt er kjærligheten Vi skal gifte oss :) :) Vår påske Påskeferie Digg søndag i solen :) Jakke selges Barnerommet / lekerommet Jeg koser meg.. Natterangler.. ELSE !

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits