KineMariell1982 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jeg fryyyyser...Men har heldigvis et deilig varmt teppe og to oljefyrte ovner... og snart får jeg ved ! (tror jeg)  Da gjenstår det bare å lære seg å fyre.. hmmmmm

Idag har vi lagd pepperkaker.. Den deigen er utrolig god å snikspise på når Tobias ikke ser  :)  

Desember er strax i gang.. julekalenderne er klare ,di fleste julegavene er i boks..  en veldig forventningsfull 6 åring tripper rundt kalendren og vet veldig godt hvor julegavene ligger.. han er så søt når han bare MÅ åpne opp kleskapet mitt sånn ca 10 ganger hver dag.. fordi han liksom skal lete etter noe.. he he.. Jeg er så heldig som har han :)

Litt bilder :)Jeg syns denne er så søøøt.. Tobias har laget den.. Med 1 øye.. hehe :)kalenderne våre :)

og sist må jeg vise dere Tobias sitt brev til julenissen.. han ønsker seg 6 Bey Blade..


 

Nå er det natta i Kineheimen.... legge meg tidlig hver kveld denne uka så jeg er opplagt og klar for jentenes julebord til helgen :) blir så moro.

*kine*

 

*Kine* 

 • Julegaver og sånn...  Så var det Mandag igjen og jeg har fått minien min hjem :) :) :)   DEILIG !!    siden jeg har liggi utslått med spysjuka i et døgn , var det en utfordring å hente han på skolen.. ho ho.. men det gikk bra,., og vi har bare slappet av og kost oss her hjemme idag.. vi har også ryddet i lekene hans.. sortert og lagt vekk mye !!  Jeg kan snart starte egn lekebutikk med alle di lekene han har...
   han er så søt assa ... uten at jeg hadde sagt noe som halst ,gikk han inn på badet.. pusset tenner ,vasket seg og da han kom ut av badet sa han: Nå er det på tide at små gutter legger seg.. så natta mamma.. jeg er glad i deg...
  Jeg satt bare som et stort spørsmålstegn.. hihi.. søtingen min..

  Nå har jeg akkurat pakket inn litt julegaver.. men må fortsette i morgen.. gikk selvfølgelig tom for julepapir..

  Nå er jeg ferdig med gave til:  Mamma
                                                         Kenneth
                                                         Pappa
                                                          Edle
                                                          Matheo
  og sånn delvis ferdig med gaver til Tobias.. han får jo endel.. men mangler hovedgaven som kommer i posten...:)

  Så en plakat i en butikk her om dagen: DEN PERFEKTE GAVE TIL KJÆRESTEN... my ass tenkte jeg da..  skulle ønske jeg hadde en kjæreste å kjøpe gave til..OG å få gave av.. :(  . men istede kan jeg jo kjøpe til meg selv... fra nissen ! Ja,det tror jeg..

  *Kine*

   

 • Litt bilder... :)  Jeg har hatt en fin helg.. sammen med bestevenninnene mine Hege og Jeanette !! SAMTIDIG !! det er ikke ofte siden vi bor i Oslo ,skedsmo og Hamar.. men denne helgen ble bra..

  Jeg er kjempe glad i dere..

   

  *kine*

 • hehe :)

  svineflu..

 • jeg har sååå lyst på ny header..  noen som vil hjelpe ?

   

  send meg mail.... kmp824@hotmail.com

 • En kjempe fin helg..  I helgen har jeg hatt besøk fra Hamar.. Jeanette kom på fredag. så koselig :)  På fredagen slappet vi bare av her hjemme.. spiste mat,så på tv,skravlet osv.. På lørdagen tok vi med oss Tobias å kjørte gokart.  Det var stor stas for lillevennen :) senere ble det fest og moro..  Idag er det ikke fullt så moro.. formen har ikke vært helt på topp. men var ute å gikk en tur tidligere med Tobias.. og det hjalp veldig!  Nå har Jeanetten reist hjem til Hamar igjen og jeg savner henne allerede ! skulle ønske du bodde nærmere jenta mi !!

  Idag så savner jeg eksen min no helt enormt.. søndager er kjipe sånn.. da savner jeg han ekstra mye... men men..  For å ikke tenke for mye på en dag som dette så har jeg vært utrolig effektiv idag.. jeg har faktisk bruk min fyllesjukdag på å vaske klær,rydde ,vaske og shine leiligheten... så jeg er litt fornøyd med meg selv !

  Tobias har sovnet og jeg skal legge meg i senga å se en film nå.. i morgen er det jobb og skole igjen,greit å være uthvilt da ! Litt bilder fra helgen.....


  Jeanette slo seg løs :)

  oss :)  Tobias leder !!!!!  Ha en fin søndag alle sammen...

  Nattaklem fra meg :)

 • Er det mulig ???   Dagen startet veldig bra.. Jeg stod opp en halvtime før jeg pleier ,jeg hadde nelig lovet Tobias pannekaker til frokost..  og pannekaker ble det :)  En superhappy unge spiste 3 store pannekaker til frokost.. det er ganske mye det ! Er det ikke det a ??
  Vel vel.. frokosten ,dusje , sminke seg gikk lett... så skulle vi gå.. Det hele starter med at jeg ikke finner nøkkelen... etter 3 min panikkleting fant jeg dem... I lomma !  så løper vi avgårde. Tobias tryner og vi løper inn igjen for å skifte :) yeeeyyy..
  Endelig fremme på skolen.. nuss nuss , kos og klem.. mamma er glad i deg ,ha en fin dag på skolen ! Hadeeee   !! Så går eg mot bussen og oppdager at jeg har Tobias sin sekk.ååhhh... løpe tilbake , mister bussen. FAEN !! ringe kollega for å si at jeg kommer 10 min for sent fordi jeg må vente på neste buss.  men "smarte" kine tenkte å ta bussen fra skolen til Helsfyr.. og bytte der. men midt i et lyskryss så kom den bussen jeg skulle ta kjørende.. jada.. buss nr 2 mistet ! ER det mulig ?
  Når jeg endelig kommer meg på en buss finner jeg ut at jeg har glemt busskortet.. leter og leter ,men må tilslutt innse at det bare er å fiske frem penga og betale. Setter meg ned og kan endelig puste. tar opp MP3 spilleren og der fant jeg busskortet !! GUD BEDRE DA !!!!!!!!!!!!!!

  Endelig fremme på jobb.. Hva mer kan gå galt nå?

  På fredager slutter jeg klokka 13. da pleier jeg å stikke å ta sol og handle før jeg henter Tobias på skolen.. og det er planen idag å.. også må jeg rydde leiligheten.. Får jo fint besøk i helgen :)

  Ha en superduper fredag alle sammen

  Kine Mariell

 • Dear Santa :)   snart er det jul... Denne julen blir no kjipern.. Tobias skal være hos pappaen sin.men sånn er det bare !  

  Når man er voksen så er det ikke mye julegaver man får.. jeg husker da jeg var liten.. det flommet over av gaver og livet var helt perfekt på julaften.. hehe.. SEr det på Tobias nå.. han gleder seg til jul og ønsker seg alt mulig.. Han er så søt :)
  Jeg har noen ønsker jeg å.. men må henvende meg til Gud , nissen og Kirsten giftekniv om det skal bli gaver på meg..  Kine ønsker seg:

  Speilreflekskamera
  vintersko
  vinterjakke
  gavekort på H&M
  Solkort på brun og blid
  En reise :)
  Gavekort på aromaterapi
  Brødbakemaskin

  og sist men ikke minst så ønsker jeg å få han jeg drømmer om.. helst før jul så vi kan nyte julen sammen :)

  NISSEN , Jeg tror på deg !!!!  Ha en fin dag alle sammen :)

  *kine*

 • sommer og sol..  åhh.. jeg lengter så etter deg. du deilig sommer.. Jeg fryyyser og har blitt forkjølet. vil ha sol og varme !!!   nærmeste jeg kommer nå er Brun og Blid.. og dit skal jeg idag.. det var det første jeg tenkte på da jeg kikket ut av vindue i dag morges.. Bakken var hvit , alle bilene var hvite.. æsj æsj æsj !
  så rett etter jobb skal jeg dra rett bort å ta sol og varme opp kroppen.. Det blir godt.. Man føler seg så mye bedre hvis man har litt farge assa.
   Drømmer meg bort mens jeg tenker på sommeren vi hadde.....  *kine*   

 • Hei og hopp..  Idag har jeg hatt med meg min lille prins på jobb... han har ikke vært helt i form  noen dager nå.. så da var det bedre å være med meg på et rolig og varmt kontor enn på skolen.. Håper han snart blir bedre !
  Nå er han hos pappaen sin.. skal være der til i morgen.. Så jeg skal ha Kinekveld..  Dro på Bryn senter med Mr.X  ,tok sol og skulle kjøpe hårfarge...   Kjøpte meg ei bukse og dro hjem !  Glemte hårfarge !!  FAEN DA... Får prøve å huske det i morgen da.  

  Nå sitter jeg godt plassert under pleddet mitt.. er så stille her når lillevenn er hos pappaen... men han kommer jo hjem i morgen. Lurer bare på hva jeg skal finne på... jeg skulle jo farge hår og pleie meg selv.. men når man glemmer å kjøpe ting så er det ikke lett.. smartass..
  Det er jo litt på tv idag da.. så jeg tror nok jeg skal klare meg :)

  ha en fin kveld alle der ute

  *kine*

 • Hjemme med sykt barn..   det å være hjemme med sykt barn kan være ufattelig kjedelig... men samtidig så må man gjøre litt ut av det selv... vi våknet klokka 10.. og da lagde jeg en deilig frokost til oss.. han elsker eggerøre:)  så da fikk han selvsagt det.. viktig å kose og pusle ekstra mye når han er syk ..
  Han har ikke feber ,men han er slapp så han ligger stort sett under dyna å ser på tv..  Så da benytter jeg sjansen til å få gjort litt husarbeid..  Skulle vært å handlet også ,men vil ikke dra han ut i denne kulda. Heldigvis har jeg en helt fantastisk eks som kommer innom oss senere idag og drar å handler litt for oss.

  Jeg har også en helt fantastisk arbeidsgiver.. Jeg VIL jo ikke være borte fra jobb.. så da spurte jeg om jeg fikk lov å ta han med på jobb i morgen hvis han ikke er bedre eller værre.. og det var helt greit. Jeg har jo eget kontor.. så tar vi med litt tegnesaker ,laptopen hans og litt god frukt.. så kan jeg få jobbe og han kan kose seg der sammen med meg. det er jo tv der å..

  *kine*

 • En god latter forlenger livet har jeg hørt....  Et eldre ektepar skulle ha sex. Mannen måtte bruke skohorn denne gangen
  for å få den på plass. Da sa den ene eggstokken til den andre: "ÅÅååå
  neeei, se så trist!! Nå er det siste gangen, fordi nå kommer han inn på
  båre!" :'(

                  ---------------------------

  Det sto en mus ved en elvebredd. Plutselig kom en brødsmule flytende forbi. Musa fikk tak iden ved å dyppe labbene uti,spiste den opp med stort velbehag. Kort etter kom en brødskalk flytende. Den var en tanke lengre ut,så musa måtte vasse, for å få tak iden.Så kom et helt brød flytende, midt ute i elva. Nå måtte musa ...svømme, for så å buksere maten i land. Hva er moralen? Jo større brød, jo våtere mus

                 ----------------------------

  Arne var så forelsket i Kari. Han klarte ikke samle tankene, og klarte ikke spise - satt bare og pirket i maten. Faren til Arne sa til ham: - Nå mådu
  ta mot til deg, gå til Kari og si hvordan det er, du sitter bare og
  pirker i maten fordi du tenker på henne. Da strammer Arne seg opp,
  går...hjem til Kari, ringer på døren..., og når Kar...i kommer sier han: - Du Kari, når jeg tenker på deg, mister jeg matlysten..
    
                --------------------------------

   Hemmeligheten for å få et forhold til å fungere: 1. Finn en mann som hjelper til i
  huset, lager mat, rydder og som også har en jobb. 2. Finn deg en mann
  som kan få deg til å le. 3. Finn en mann du kan stole på og som ikke
  lyver. 4. Finn en mann som er god i senga og elsker å ha sex med deg.
  ...5. Det er veldig viktig at disse 4 mennene ikke kjenner hverandre" :-)
  
             --------------------------------
  
   Kona var lei av å gjøre alt husarbeidet hjemme,så de ble enige om å skifte
  på å lage middag. Dagen etter var det mannens tur og når kona kommer inn
  står mannen splitter naken med et glass vann i hånden og sier: I aften
  er menyen kjærlighet og kildevann Dagen etter kom mannen hjem, snuste
  ...nysgjerrig og ropte: Hva skal vi ha i dag skatt ?Kona trådte naken
  frem, usminket og med bustete hår og sa: rester fra i går.
  
             ------------------------------
  
  En middelaldrende dame kom inn i en undertøysforretning og ba om å få se
  på en BH. Hvilken modell skal det være? Spurte ekspeditrisen. Vi har tre
  forskjellige. Den ene heter Frelsesarmeen, den andre Diktatoren og den
  tredje Pressen. Hva er forskjellen på dem? spurte damen. Jo, forklarte
  ...ekspeditrisen, Frelsesarmeen løfter de falne, Diktatoren samler massene,
  og Pressen gjør en mygg til en elefant
  
            ----------------------------
  
   Penisen sier til ballene sine: - I kveld skal dere få være med på et kjempeparty! - Løgnhals! Vi har sett det før: Du slipper inn; vi blir hengende ute og slenge og blir banka helseløse i døråpningen!
  
  
  
  
  *kine*
 • God morgen alle søte der ute :)  Da er Mandagen her og den startet med at jeg falt ut av sengen !    Jeg ligger nok ganske urolig om nettene.. men å schnørre ut av senga har jeg ikke gjort så ofte.. Heldigvis var klokken bare 5.. eller no sånn.. så jeg krabbet oppi senga og kunne sove 2 timer til..GULL VERDT !!  :)

  I helgen har jeg vært på Hamar.. Det var koselig.. og selv om det var litt godt å få litt fri fra Oslo.. så var det ufattelig godt å komme hjem i går... Borte bra , hjemme best !

  Idag er det kaldt assa.... brrr.

  Jeg har ikke noe i mot vinteren.. Det er jo koselig med snø osv.. men det er bare det at jeg fryser konstant fra oktober til April..  og det er kjipt !
  Jeg har alltid mer klær på meg enn andre rundt meg, jeg har alltid ullsokker, jeg må ikke ha glippe så jeg får kald luft inn på magen.. og ovnene står på fullt hjemme. Nå har jeg jo peis. så en eller annen må gi meg et lynkurs i å fyre..
  Anyone ?????
   

  Ny uke ,nye muligheter.. luta lei av det ordtaket der.. men det er vel sant.. Tror ikke det skjer så mye spennende i Kineheimen... Tobias skulle komme hjem idag.. men ville visst ha en ekstra dag hos pappaen.. så da kommer han i morgen istede..  Blir enkel middag ,teppe , kakao, stearinlys og tv i kveld... Hotel cæsar !! :)

  Nå må jeg jobbe.. Ha en superduper Mandag..

  *kine*

 • mmm det beste jeg vet....  er å være på jobb når formen suuuger..  ÆSJ ! Hele denne uken ha formen vært skikkelig på bånn.. vondt i hue , kvalm og vondt i magen..men men.. jeg er nå iallefall her :)  Idag er det  Onsdag og Tobias skal til pappaen sin.. Det betyr at jeg har nada å gjøre etter jobb frem til Mandag. blææ.. Ja ,bortsett fra idag da.. da er det fotballtrening.  Blir nok litt kjedelig og stille rundt meg.. men kansje litt godt å.. ?!  

   Til helgen blir det muligens en Hamartur :)   men ingenting er sikkert ennå... Nekter iallefall å sitte alene i helgen når jeg har barnefri.. så vi får se hva som skjer :)

  Merker det var veldig lite spennende å skrive om idag...

  *Kine*

 • Les mer i arkivet Juni 2014 April 2014 Januar 2014
  kine1982

  kine1982

  30 år gammel jente fra Oslo / Mandal. Jeg har to fantastiske barn..En gutt som er født i 2004 og ei lita jente som ble født Februar 2013. Barna mine er det viktigste i livet mitt og opptar naturligvis all min tid :) Jeg har også en flott kjæreste som også får livet sitt "flashet" her på bloggen :) Noe som er greit for han ! Dette er overhodet ingen seriøs blogg.. det er ikke en blogg for sarte sjeler.. Jeg skriver om det jeg vil. Mine meninger kan nok irritere vettet av noen,men da er dere hjertelig velkommen til å forlate bloggen istede for å irritere dere over den :) Stjæl bilder om du føler for det , men si gjerne i fra så jeg vet det ! Kjempe hyggelig med kommentarer ,men spørsmål om å kommentere tilbake eller å reklamere for deres egen blogg,blir ikke godkjent! Ha en fin dag!

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 April 2014 Januar 2014 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 September 2011 August 2011 April 2011 Mars 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010

  Siste innlegg


  størst av alt er kjærligheten Vi skal gifte oss :) :) Vår påske Påskeferie Digg søndag i solen :) Jakke selges Barnerommet / lekerommet Jeg koser meg.. Natterangler.. ELSE !

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits