KineMariell1982 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Søndag i Drøbaksøndag søndag søndag...

Jeg liker ikke søndager..egentlig. Vet ikke hvorfor. Det er bare sååå kjedelig! men idag har vi vært i Drøbak hos min stebror og familien.. for der var det nemlig Halloweenparty for ungene!  Tobias var først utkledd som spøkelse.. men byttet etterhvert til Skrik maske:)  ungene tok en liten runde i nabolaget mens vi satt inne å skravlet.. Noen av di voksne hadde også kledd seg ut. Det var kaker,pizza og masse snop.  Jeg har klart å rote bort kameraet mitt..Igjen.. så jeg fikk ikke tatt noe bilder. 

Var hjemme i 20 tiden.. og etter det har vi bare slappet av i sofaen.. eller.. egentlig i hvert vårt rom.. han med Disney channel på rommet sitt og jeg har sett på Bliss i stua. Nå er han i drømmeland og jeg skal nyte en time eller to i stillhet før jeg kaster meg i seng !  Selv om jeg storkoser meg hvert minutt jeg har med Tobias så er det deilig og ikke minst VIKTIG å ha litt alenetid / voksentid og assa...   I morgen starter en ny uke.. Håper uken byr på noe spennende og koselig.

*Kine*

 

 • God morgen der ute :)   Ja så var det Fredag :)   Fredager er deilig... jeg er ferdig klokken 13.. DIGG !!   Vet ikke helt hva som skjer med meg men i dag stod jeg faktisk opp klokkan 6 !! Ryddet og vasket leiligheten. skulle skifte på senga også,men det er litt vanskelig når det ligger noen der !   Da jeg var ferdig ,satt jeg meg ned for å se litt på TV og spise en god frokost.. Og sovnet !! selvfølgelig.. Bråvåknet klokken 8. og da var det hurramegrundt og løpe avgåre.. Rakk faktisk jobben med goood margin.. Endelig på plass  på kontoret og kan puste ut. :)

  Tobias har "bestilt" kyllingvinger i kveld.. så da må jeg vel se hva jeg greier å trylle frem...  Jeg ELSKER fredager.. eneste kjipe er at det ikke er cæsar.. men det er mye annet greit på tv.. 

  I går klarte jeg endelig å skaffe årets julegave til Tobias...  Dette er en ting han har ønsket seg til rommet sitt leeenge.. og jeg tror nok at jeg også vil få bra nytte av den.. Nemlig en Playstation2.  Kanskje litt old fashion.. men hallo.. han er 6 år. Jeg kjøper den brukt av ei forumvenninne.. og får med masse kule spill... veldig billig og jeg gleder meg til å se ansiktet hans :) og resten av romjula går jeg utifra at vi kommer til å sitte under pladdet å spille begge to. Han har Nintendo wii hos pappaen sin..   så jeg tror han blir superglad for å få noe sånn hos meg å !!  Han skal selvsagt få litt flere ting til jul.. men dette er da hovedgaven fra meg !

  Siden jeg sitter på jobb ,har jeg ingen bilder til dette innlegget..   Nå må jeg jobbe litt..

  *Kine*

 • mamma elsker deg :)  idag kom Tobias hjem etter å ha vært hos pappaen sin siden fredag.. Selvsagt var det godt å ha et par dager for seg selv.. sove lenge , drikke vin , ut med venninne osv osv.. MEN gosj så godt det var å hente han på skolen idag.. han kom løpende mot meg og kastet seg i armene mine.. ahh :) deilig deilig.. Etter lekser og middag gikk han inn til nabojentene.. kommer straks hjem igjen og da skal vi kose oss med tv ,julebrus og litt godis.. jajaja jeg vet det ikke er Lørdag...

  Jeg elsker å være mammaen til Tobias !!
 • hmmm

 • Litt flere bilder fra London


  I LOVE LONDON !!!!

   

  *Kine* • Jeg elsker London !!
  Hei hei... Nå er jeg trygt hjemme igjen etter en langhelg i London.. Når jeg skriver trygt hjemme, så var det like før jeg trodde jeg skulle dø på veien hjem. Her snakker vi turbulens til di grader.. vi landet skjevt.. herregud så redd jeg var.. Det tror jeg egentlig alle i flyet var..

  Helgen har vært helt fantastisk.. shopping ,  alkohol , god mat og masse å se på..   vi var selvsagt på Topshop! utrolig mye fint der , vi var vel egentlig overalt og kjøpte litt forskjellig fra di fleste butikkene vi var innom! Til meg selv kjøpte jeg en kjole , litt smykker , ringer , Londonparaply (hehe) , veske og lommebok.. og litt undertøy. Og masse godteri :) Til Tobias kjøpte jeg godteri , litt leker , en kul jakke , 4 gensere , pysjamas og noen t-skjorter! han var superfornøyd..

  Vi var innom Hamleys.. en 5 etg lekebutikk.. Fy søren så sinnsykt kult det var der.. helt rått !!  Alle som drar til London MÅ innom der..Vi var på typisk brun pub og vi var på et sinnsykt bra utested som heter Sound.  Forskjellig musikk i forskjellige etg. Vi møtte noen som Marit kjenner fra før. og det var hyggelig..  tror vi fikk med oss alt av sånne turistattraksjoner...

  åååhh.. jeg vil så veldig gjerne tilbake til London...      Vi har både ledd og grini litt iløpet av denne turen..  Vi savnet selvsagt barna våre.. så da dem ringte og gråt i telefonen ,var det hardt for mammahjertene... Men samvittigheten var straks bedre etter å ha shoppet litt til dem! :)    

  Marit fikk bot i London.. haha... da hun var ferdig med å røyke,kastet hun den på bakken.. Det var dumt !! da kom politiet bort og ga henne en saftig bot på 75 pund OG et bærbart askebeger.. Jeg lo og lo og lo.. Bærbart askebeger ??

  Her er bilder.. se og le :)


 • Boller i ovnen... :)  Jeg og Tobias bakte boller idag.. det ble et kaotisk griseri på kjøkkenet.. men vi hadde det morsomt og bollene ble gode :) han var hjemme fra skolen fordi han var litt pjuskete i formen.. så noe måtte vi jo finne på..  Jeg har vært hos hudpleieren min idag... fikset øyebryna..  ellers bare kos inne... egentlig så burde jeg pakket for i morgen reiser jeg på jentetur til London :)

  her er litt bilder fra kosedagen vår..
  Han ville bake bokstavene våre.. T og K.  den siste skulle stå for Ingrid som er hans mormor.


  Den som venter på noe godt........

  Han er virkelig det beste i verden !!

  klem..

 • hei hei :)   Så veldig aktiv på denne bloggingen var jeg visst ikke.. men så fort jeg har noe på hjertet så skal det rables ned..:)

  I helgen ver jeg ute med noen venner.. vi hadde vors her hos meg og etterpå dro vi på Emil & Samuel.. en helt OK plass.. Litt for kakse sted for min del.. men for all del.. jeg drar dit sikkert igjen. Var endel kjendiser der.. di jeg snakket med var Tommy Sharif... også Omer Bhatti.. (omer / Omar ?? en av delene.. )   Jeg har en venn som er fra Jamaica.. og ble fortalt at Bhatti betyr Rumpe i jamaica.. og Jeg måtte SELVFØLGELIG fortelle han det !! Smartass !!! men han tok det med et smil og han var var veldig hyggelig å prate med...


  Bildet er tatt med mobilen min... så det forklerer kvalteten ;)

  Idag er det Mandag.. Min vakre Tobias har kommet hjem etter noen dager hos pappaen sin.. da jeg hentet han på skolen idag ble han kjempe glad og jeg fikk en lang og god klem.. deilig deilig...  Vi har spist middag , gjort lekser.. jeg søker på jobber og han har sett litt på Tv.  Nå skal vi til å lage (!!!) litt julegaver.. greit og billig å lage dem.. iallefall noen..  Lager dere gaver ?? kom gjerne med tips på ting som kan lages :)   Noen gaver skal selvsagt kjøpes også.. men jeg mange gaver til hver person.. sånn som moren min.. hun får 4 gaver av Tobias... og 2 fra meg... da er det meste laget.. 

  Til helgen skal jeg på jentetur til London...  Der skal jeg konsentere meg mest om shopping til meg selv  :o) men kanskje jeg finner en julegave til Tobias der..

  Ha en fin kveld...

   

  Klem K

 • Før jeg ble mamma...  Før jeg ble mamma så snublet jeg aldri over leker
  eller glemte ord i en barnesang.
  Jeg bekymret meg aldri om plantene var giftige eller ikke.
  Bekymret meg ikke om dører var igjen
  eller om stikkontakter var sikret.
  Før jeg ble mamma hadde jeg aldri blitt gulpet på,
  bæsjet på,bitt på eller tisset på
  Jeg hadde fullstendig kontroll over mitt liv,å tankene mine.

  Jeg sov hele natta....

  Før jeg ble mamma,holdt jeg aldri fast et gråtende barn,
  så doktoren kunne sette sprøyte.
  jeg så aldri inn i tårevåte øyne som gråt.
  Jeg ble aldri fasinert over en dårlig grimase,jeg listet meg
  aldri inn på et barnerom,bare for å se et barn sove.

  Før jeg ble mamma holdt jeg aldri et søvnig barn,
  bare fordi jeg ikke ville legge det ned.
  Jeg hadde aldri følt hvordan hjertet ble knust i tusen biter,
  når jeg ikke kunne stoppe smerten.
  Jeg trodde aldri noe så lite kunne påvirke mitt liv så mye.

  Jeg visste ikke jeg kunne elske noen så høyt...

  Før jeg ble mamma hadde jeg aldri visst om nærheten
  man føler når man ammer sitt barn.
  Jeg visste ikke om det spesielle båndet mellom en
  mamma og hennes barn.
  jeg visste ikke at noe så lite kunne få meg til å føle meg
  så viktig.

  Før jeg ble mamma visste jeg mye,
  nå vet jeg mer...
  Før jeg ble mamma hadde livet mitt betydning,
  nå betyr det mer...
  Jeg visste ikke jeg kunne føle så mye før jeg ble mamma.
  Du er den som har åpnet denne verden for meg.
  Jeg elsker deg Tobias..

 • WOW !!!!  SÅ utrolig stor header jeg fikk da........... ikke no datageni så dette med header får noen hjelpe meg med etterhvert.. Hei forresten.. long time.. jeg blogget før , men kuttet det ut for en periode..  men nå er jeg tilbake og kommer til å bruke bloggen som en slags "dagbok" med litt bilder og sånn..  blant annet av min prins , Tobias..

  Idag er det en shitty søndag.. herregud for et drittvær,men det er litt koselig å..  masse stearinlys , pledd osv. i kveld er det Vålerenga - RBK på tv..  og selv om jeg ikke er sånn super ivrig fotballidiot så skal jeg se den !  Jeg og Tobias.. taco og fotball. Vi har hatt en rolig helg.. ettersom jeg har greid å få Krystallsyken så har jeg egentlig ikke så mye valg.. svimlende moro !!  Tobias er hos nabojenta og der har han vært store deler av helgen.. bare kommet innom for mat og søvn.. aner vi en liten forelskelse her ?? :)

  Nå er det ikke lenge til jeg reiser til London.. og det gleder jeg meg noe helt sykt til.  har alltid hatt lyst å dra dit så nå blir det jentetur med Marit :) Blir bra..

  Interessen for foto har virkelig fanget meg.. jeg harfått helt dilla og håper på å snart få kjøpt meg et speilreflekskamera... kanskje ønske meg til jul!  ja forresten.. istad spilte jeg julemusikk...  det er vel feil av meg å si at jeg fikk julestemning..  er ikke så veldig fan av jul osv.. men men.. sangen var fin:)

  Ha en fin søndag ..

  *kine*

   

 • Les mer i arkivet Juni 2014 April 2014 Januar 2014
  kine1982

  kine1982

  30 år gammel jente fra Oslo / Mandal. Jeg har to fantastiske barn..En gutt som er født i 2004 og ei lita jente som ble født Februar 2013. Barna mine er det viktigste i livet mitt og opptar naturligvis all min tid :) Jeg har også en flott kjæreste som også får livet sitt "flashet" her på bloggen :) Noe som er greit for han ! Dette er overhodet ingen seriøs blogg.. det er ikke en blogg for sarte sjeler.. Jeg skriver om det jeg vil. Mine meninger kan nok irritere vettet av noen,men da er dere hjertelig velkommen til å forlate bloggen istede for å irritere dere over den :) Stjæl bilder om du føler for det , men si gjerne i fra så jeg vet det ! Kjempe hyggelig med kommentarer ,men spørsmål om å kommentere tilbake eller å reklamere for deres egen blogg,blir ikke godkjent! Ha en fin dag!

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 April 2014 Januar 2014 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 September 2011 August 2011 April 2011 Mars 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010

  Siste innlegg


  størst av alt er kjærligheten Vi skal gifte oss :) :) Vår påske Påskeferie Digg søndag i solen :) Jakke selges Barnerommet / lekerommet Jeg koser meg.. Natterangler.. ELSE !

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits