KineMariell1982 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tidenes beste argument..idag da jeg og kjæresten skulle spise is klarte jeg å "grine" meg til to stykker... og da han spurte hva jeg skulle ha TO is for ,presterte jeg å svare:

Joh.. for hvis ikke så blir det urettferdig for hu i magen.. 

Hehe.. ja sånn er det å være gravid !! :)
 

 

 • Mamma elsker deg   

 • hehe.. Se og le.. Humør på søndagsmorran..   

   

   

 • Her er utsikten min :)

 • Å arve klær til barna..  Idag fikk jeg masse fine klær av Ingunn. Klær som lillejenta hennes har vokst ut av.. Utrolig pene klær som man ikke kan se at er brukt. 

  Jeg syns dette med arving av klær er utrolig kjekt.  

  Denne lille kjolen + body var noe av hva jeg fikk idag.. 

  Noe så søtt.... :) Str 56. 

  Arver barna dine klær?

 • Koser meg :)  Jeg elsker høsten...

  Kakao i koppen,litt sjokkis i skåla ,kosebukse og masse levende lys.. ahh <3

  I kveld koser jeg meg i nyvasket leilighet og gleder meg til helg med gutta mine. sitter nå å venter på at kjæresten skal komme hjem fra jobb.  Har hatt besøk av Ingunn og Elise ikveld da.. det var veldig koselig :)

  Kosa seg hos "Tante" Kine hu :)

   

   

 • Idag tok vi frokosten på Ikea.  Jeg og Marit bråbestemte oss for å dra på IKEA idag. Vi var der før dem åpnet faktisk.. haha. Men kafeen var åpen og da fikk vi jo i oss litt mat før vi skulle handle. Veldig bra for meg iallefall.. 
  Jeg er jo et skikkelig matvrak for tida så her  er det jeg hadde.. Marit lo av meg.. Hun er ikke vant til at lille jeg spiser så voldsomt.. Da shoppingen var over kjøpte jeg meg pølse og kanelboller. Jeg elsker maten på IKEA!

  Vi handlet ikke så voldsomt mye da.. Men litt stearinlys og litt annet stæsj.

  Veldig koselig å ta en sånn spontantur da..:)

  I ettermiddag skal jeg til frisøren :) :) og i kveld skal jeg farge håret her hjemme. Deilig med litt egenpleie !


   

 • Det var så koselig :)  I går kom mammaen min på besøk til oss.. Hun skulle overnatte og være med meg på ultralyd i dag. Hun bor jo et stykke unna så da var overnatting det lureste.

  Vi har kosa oss skikkelig !!!!!

  I går spiste vi bakt potet med masse deilig tilbehør.. og satt å skravlet til ganske sent  , noe som førte til at jeg klarte å forsove meg idag. Så Tobias kom 30 minutter for sent på skolen idag.. BRA JOBBA KINE!!!!!
  Mamma og jeg fortsatte skravlingen under frokosten før vi satt oss på bussen i retning Ullevål sykehus. Vi tok en pitstopp på veien der vi kjøpte oss en brus og en kakao også fant mamma ut at hun skulle kjøpe litt stæsj til babyen.. ( noe jeg selvsagt syns er heeelt ok :) )

  Hun kjøpte dyne 80 * 65 ( den minste ) og to sengesett + laken.  så da kan jeg stryke det av listen. Snille mammaen min :)  Det begynner å bli bra med tøy for den første tiden nå :) Fra nå skal jeg kjøpe litt større str. Har ganske mye i 50.56 62. Så nå kan jeg heller konsentrere om litt større klær. og andre ting enn klær selvsagt..

  Etter ultralyd,kakao og shopping dro vi hjem.. mamma måtte dra :(  Kjedelig.. jeg har virkelig kost meg disse to dagene.. Det tror jeg hun har gjort også.  Resten av ettermiddagen har jeg og Tobias hatt en liten "date". vi har vært på Tveita senteret.. Gikk på kafe der. også kjøpte han seg et XBOX spill for pengene han fikk av Mommo.

  Nå kom Richard hjem fra jobb så da er det tid for armkrok !!  Ha en fin kveld alle sammen <3 <3

   

 • sjekk dette kule ultralydbildet :)  Hei dere :)

  Siden forrige ultralyd ikke var litt for tidlig i svangerskapet måtte jeg komme tilbake for ordentlige målinger idag...

  Det er fremdeles ei jente *puster lettet ut*

  Alt var veldig br a og den endelige terminen er da 25.Februar :)   Hun som tok ultralyden syns frøkna i magen var riktig så festlig der hun lå.. Hun lå nemlig med den ene hånda oppå hue.. så etter en liten stund la hun seg godt til rette med armen bak hue. Skikkelig avslappa stil. 

  Jeg hadde med meg mamma på ultralyd idag og vi var der inne i nesten en time .

  Vi fikk med 4 bilder og jeg vil gjerne dele det ene med dere.. jeg syns dette var kult :)

   

   

  Kine 

   

 • En kaaaald Tirsdag :)   

  God morgen alle sammen :) Her i Oslo er det driiitkaldt :(  Planene for dagen er å vaske klær og å dra på sykehuset for å ta blodprøver. senere idag kommer mamma på besøk og skal være her til i morgen. Hun skal være med på ultralyden i morra.

  Tobias vet ikke at hun kommer idag så han kommer til å bli kjempe glad for å få besøk av Mommo :)

   

 • Her er vogna vi skal bestille til prinsessa i magen.  Den får man kjøpt hos Mimmis..

   

   http://mimmis.no/produkt/2648-babyactive-jet-classic.aspx

   

  Hva syns du om den ?? Erfaringer ??

 • Smiler du litt hvis du får denne matpakka ?  Mandag igjen.. Ingen liker Mandager.. Min sønn hater dem :) 

  Da jeg i går kveld skjønte at vi ikke hadde mere brød i fryseren måtte jeg legge en plan over hva i alle dager jeg skulle finne på i matboksen til Tobias.. Så jeg stod opp tidlig i dag for å improvisere :) Og det ble veldig bra tror jeg..

  Kokte egg og makaroni , kuttet opp agurk,paprika , skinke og mais.. Og da ble det sånn..  I en liten boks ved siden av la jeg en liten eske med rosiner og litt blåbær.

   

  Tobias er verdens trøtteste og ikke så blid om morgenen , men da jeg viste han dagens matpakka SMIIILTE han og gledet seg til Lunsj :) 

  Er han fornøyd,er jeg fornøyd :)

  Syns du det så godt ut ??

 • For en kjip Lørdag..  æsj assa.. våknet med feber og kaktus i halsen klokken 7 idag. Fikk heldigvis sove igjen og da sov jeg jammen meg til 13.30 !!!  Richard disket opp med frokost til meg og etter dette har jeg bare liggi som et lite slakt i sofaen.. med dyne,pute og bamsen min. ( ja , jeg har bamse selv om jeg er 30 år)

  Det var jo ikke sånn lørdagen skulle være.. Vi hadde snakket om å stikke ut å spise og sånn.. Men det får vi ta en annen gang !  Richard er ikke i form han heller så vi skal bare pleie hverandre hjemme i dag. Ser for meg no enkel men god kosemat ,kakao  smågodt og no kliss på tv ! 

  Ha en fiiin lørdag alle dere <3 <3
 • Magebilde :)  Jeg er faktisk ikke sikker på hvilken uke jeg er i nå.. Har vært så mye frem og tilbake siden det har vært så mange ultralyder.. Men er ca halveis.
   

   

 • Hele Norges sjarmtroll.... stem stem stem  Stem på tantejenta mi da.. Hun er jo bare vakrest i verden <3 <3

  http://www.smafolksjarmtrollet.no/bidrag/vis/68753

   

 • jeg er så drittlei.  Lei av hele verden akkurat nå så jeg tar meg noen dager pause fra blogging.. 

  see you

   

  !

   

 • Dessert.. man kan i teorien ha det etter hvert måltid..  Man får så ufattelig mange rare lyster når man er gravid.. I går mens jeg satt i foreldremøte fikk jeg plutselig lyst på makrell i tomat.. WTF?! Så da måtte det bli ferske rundstykker med det til frokost idag. Jeg har blitt et lite matvrak.. spiser ikke så mye  men ofte.  Tror egentlig ikke jeg har lagt på meg no særlig. Men det kommer nok !

  Etter frokosten så fikk jeg lyst på noe som stod å ropte på meg i kjøleskapet.. Nemlig OREOKAKE!!!!!!!!!  Den er jo så innmari mektig så jeg orket bare et liiite stykke.. Men det var himmelsk.. mmmmm. 
  Det er jo så grisekjedelig å gå hjemme... Lange dager alene.. så da er det lov å kose seg litt syns jeg.   

 • Søvnige lille meg !  Hei fine mennesker <3 

  Jeg lever..Men har rett og slett ikke hatt så mye på hjertet di siste dagene. Formen har vært bra så jeg har prøvd å ikke sitte så mye hjemme. Både i går og idag har jeg vært to små turer på senteret.. hilst på gamle kollegaer og handlet BH til disse jura som bare vokser.. Orket ikke prøve i går så da jeg kom hjem viste det seg at ingen passet.. så da måtte jeg opp igjen idag. Røsket samtidig med meg 3 nye Basic topper fra BIKBOK.. Greit å ha noe som rekker nedenfor magen :)

  Ellers brukte jeg helgen på å rydde i kleskapet mitt.. Fikk sortert hva som passer og hva jeg kan glemme å bruke på en stund. Det ble en hel koffert med klær som vi bar opp på loftet. Var også å hentet vugga jeg fikk i bursdagsgave så nå står den på soverommet. SÅ kos å ha den inne på rommet selv om det ikke er madrass eller noe annet oppi.  Der den står nå skal det jo stå vanlig babyseng etterhvert og vuggen skal stå i stuen,men den står greit på soverommet noen mnd til.

  Ja jeg vet.. Fargen på veggen er helt forferdelig.. Det skal males der inne iløpet av høsten !

  Ellers går dagene i det samme.. Formen har som sagt vært bra di siste dagene noe jeg utnytter til det fulle. Eneste er at jeg er veldig trøtt... Men det har jeg jo vært hele livet ifølge mamma og pappa !

  Sovnet under det sinnsyke tordenvære som var her tidligere i kveld og var 2 timer i drømmeland. Våknet av duften av peppes pizza som Richard hadde bestilt til oss:) sånn går det når det er hans tur å lage middag. Helt greit for meg :)

   

  Ha en fin kveld alle :)

 • Deiligste søndagen <3  Hei alle fininger :)

  Har dere en fin søndag sålangt ?  Her sov vi til klokken 10 og har kost oss med deilig frokost. og etter det har vi sett på Disney channel :)  Her i oslo er det høstvær idag så jeg har tent masse stearinlys i stua.. så koselig.
  Fikk noen kjempe fine lykter av pappa som passet kjempe bra inn her, så dem har vi tent idag :)
  Vi skal ut å gå en tur nå etterpå. Tobias skal sykle da.  Vi må innom grava til mossi ( farmor) en tur. Prøver å være der en gang i uka. Ellers ingen store planer for denne dagen.. Bare kose meg med min lille family <3

  En ting jeg vet er at det er masse sport på tv idag , så det blir mye tv og godis... også skal Richard lage Brownies senere..  Vi må jo kose oss litt ekstra idag siden Tobias skal til pappaen sin i morgen <3 <3

  På søndag skulle jeg ønske vi ble bedt bort på middager.. savner litt sånn.. Mammas og pappas mat.. men idag blir det deilig søndagsmiddag her. 

  Håper dere får en koselig søndag alle sammen.. 

   

   

   

 • Dødsfine sko selges  disse.. str 37.

  Holder til i oslo. 

  kr 200,-  ALDRI BRUKT.

  kontakt meg på inboks eller i kommentarfeltet

 • Statuseoppdatering + magebilder..  ♥ Termin: Mens termin. 8. feb. ul termin 23. feb. 
  ♥ På vei: akkurat nå er jeg litt usikker.. hehe.. men 26.sept er ny ul.. så da vet vi litt mer.
  
♥ Igjen til termin: Altfor lenge.
  ♥ Kjønn: Ei jente :)
   Utålmodig: nja
  ♥ Hodet ned: nope
  ♥ Hodet festet: nei 
  ♥ Aktivitet innenifra: Masse :) Og det er veldig koselig.
  ♥ Bestemt navn:  jepp :) 
  ♥ Vektøkning: Gått ned.. ( mye dårlig) 
  ♥ Vann i kroppen: nei ,tror ikke det.
  ♥ Barnerom:  hun skal sove inne med oss  :)
  
♥ Utstyr: Har faktisk endel etter Tobias.. også har vi fått ei nydelig vugge som skal stå i stua.  også begynner det å bli endel klær da :)
  ♥ Strekkmerker: nei..
  
♥ Melk i brystene: nei , men faen så vonde !!!!
  ♥ Om fødselen: Gruer meg ,men må jo gjennom det !
  ♥ Plager: ja..hehe. skal bli deilig å få tilbake kroppen sin og helsa si igjen.
  ♥ Oppegående: ikke så veldig. 
  ♥ Sulten: Ja... 
  ♥ Matkikk: nei.
  ♥ Kynnere: Jepp, av og til er de ekstremt vonde.
  ♥ Tungt: bare veldig sliten
  ♥ Høygravid: nei
  ♥ Neste kontroll: Ny ultralyd 26. sept
  ♥ Tanker: Jeg høres nok veldig negativ ut med dette.. men jeg er møkka lei.. og det er egentlig forbudt.. Mange kan ikke få barn så jeg burde være lykkelig.. og det er jeg jo.. Men dette svangerskapet har virkelig ikke vært no bra :( Mye sykdom.. Jeg har hatt veldig uflax og fått alt dritt.. men elsker såklart det lille livet som vokser inni  meg og gleder meg veldig til å bli mamma igjen :)

  Glemte å ta bilde i profil.. Men litt lenger ned på bloggen ser dere et bilde som jeg tok forrige helg.. Ikke no spes forskjell tror jeg.

 • Fredagens middag  Dette har vi kost oss med i kveld..

  Så det godt ut ?

 • Innkjøp til babyen :)  På Ellos.no og hm kan man ofte finne klær litt rimeligere enn andre steder. så siden jeg ikke kan bevege meg så mye utendørs på grunn av formen,så var nettshopping tingen for meg i går :)

  Det er jo enda leeenge igjen til prinsessa kommer.. men jeg bestilte bittelitt derfra.. 

  Vertbaudet Rosa Pyjamas 3-pk

  3 kjempe søte pysjamaser... kr.179,-

  Ellos Kids 2 rosa + 1 naturhvit Sokker i 3-pk

  3 pk med sokker.. kr 40,-

  Ellos Kids Mørk rosa + Rød Sweatshirtbukse i 2-pk

  2 pk bukser. 69 kr.

   

  Det var fra Ellos... Fra hm bestilte jeg dette...

  Kr. 129,-

  kr. 99,-

   

   

  Var ikke dette søtt ?

  Nå skal jeg prøve å vente en stund med å kjøpe noe.. 

 • Dagens outfit  Jeg legger aldri ut dagens outfit bilder,men idag klarte jeg ikke å la vær.

  Sjekk han her a dere :) :)

  Skjorte , bukse og sko er kjøpt i London :)

 • ER det mulig da ??  Som de fleste på venneslista mi nå vet så har jeg slitt mye i dette svangerskapet.. og det er ikke mer enn 2 dager siden jeg kom ut av sykehuset..igjen..  I går var Richard hjemme sammen med meg for å "passe" på meg.. ,men idag var han klar for jobb igjen.. Jeg følte meg jo så fin :)

  Etter å ha levert Tobias på skolen idag ,gikk jeg en tur med min gode venninne og nabo,Sylvia.. Etter ca 15 minutter med rolig gåing ,fikk jeg dotter i øra og masse svarte prikker foran øya.. svimlet fullstendig for meg... Stakkars Sylvia sier nå jeg.. 

  Jeg måtte sette meg ned og der ble jeg.. Jeg føler meg som ei på 90 år.. Lenge leve blodtrykket mitt.. 
  Sylvia og Carlos måtte følge meg hjem.. ( hello!!) og streng beskjed fra Carlos om å bli her.. så da får jeg bare høre på dem..
   Dumme blodtrykk

 • Denne kjøpte jeg til snuppa i magen..  Dette er et av innkjøpene fra vår helg i London 
 • Jeg fikk lov å dra hjem...  Hei igjen folks..

  Tusen takk for alle kommentarene og alle som sendte meg god bedring medlinger på inbox.. Sånt er koselig :)  Jeg er hjemme nå.. Fremdeles veldig svimmel og ør i hue.. Føler meg megasliten og har null energi. 
  Dem tok masse prøver på sykshuset og konstanterte med at blodtrykket mitt er waaay to low. Men av en eller annen grunn så gjorde dem ikke noe med det.. Bare sendte meg hjem og ba meg gjøre minst mulig..

  NO SHIT ?! Jeg klarer nesten ikke gå .. så det skal jeg jo klare.. skal jeg bevege meg fra stue til soverom eller badet ,så må jeg holde meg fast i veggen..  Ser sikkert kjempe lurt ut !

  Så da sitter jeg her.. 
  Heldigvis så har jeg så innmari mange fantastiske mennesker i livet mitt..  Sylvia.. TAKK for at du ble med meg på legevakta i går.. Du er gull verdt <3 <3 og den fine og gode samboeren min som trøstet meg når jeg gråt mine modige tårer før jeg dro...  og som holder ut med alle mine skavanker.. Jeg elsker deg... Og sist men ikke minst en stor takk til Onkel Espen som stiller opp for nevøen sin.. Henter han på skolen,hjelper han med lekser og passer han mens jeg er dårlig. Du og Onkel Bengt er heltene til Tobias.. Og min eks svigermor som også alltid stiller opp og tok med seg Tobias på sirkus i kveld.

  er jeg sliten av denne skrivinga.. så nå er takketalen over.

   
   

 • Se denne fiiine stellevesken...  Handler dere hos Rebeccas engel ?

  Jeg vurderer veldig å kjøpe denne stellevesken.. Den falt veldig i smak hos meg iallefall :)

   

  Baby Phat

   

  http://www.rebeccasengel.no/products/baby-phat-rugged-quilt-messenger-stelleveske

   

  ( så må jeg bare legge til at dette ikke er noen betalt reklame eller noe sånn.. jeg ble bare forelsket :)  )

   

   

 • blogger fra sykesengen igjen...  Jada.. Så havnet jeg her igjen.. Svimmelhet i svangerskap er visst ingen lek..får ikke til å legge ut bilder når jeg blogger fra tlf men helt ærlig så er jeg ikke så fryktelig fotogen nå heller.

  Håper jeg får dra hjem i dag.. 

 • Liker dette bildet...

  Bare et vindu som skiller meg og en hai.. IIikkkk

 • Litt bilder fra London..  Richard fant en butikk med MASSE fotballstæsj.. Gjett om han var i himlen...

  Vi var i akvariumet.. haier,piggrokker osv overalt..

  Som skrevet tidligere så glemte jeg rett og slett å ta bilder.. var mest opptatt av å nyte...

 • Gratulerer med dagen Mamma..  Gla i deg <3

   

 • Sort BabyBjørn Bæresele ønskes kjøpt...  BabyBjörn Bæresele, Original Spirit

   

  Har du en sånn som du kunne tenke deg å selge ?  Ta kontakt her eller på mail..  kmp824@hotmail.com

 • Da var det på tide med nytt magebilde.. Herregud som jeg har vokst...  Tok bildet i dag morges.. I morgen er jeg 19 uker på vei.. og fosteret er 17 uker.

  Syns magen har vokst veldig di siste dagene jeg.. Det er masse liv inni der :)

  Vi kom hjem fra London for et par timer siden.. Sliiiten nå ja :)  Legger ut masse bilder i morgen.. :)

 • Så forelsket...  Åh,jeg er så forelsket i den fantastiske kjæresten min <3 <3 <3

  Vi har hatt en knall dag !!
  Våkne inntil verdens beste i en stooor og deilig seng på hotell.. Spise en nydelig hotellfrokost også gå ut av hotellet og bruke en hel dag på å utforse London.. Vi har shoppet idag også..   Vi har vært i Akvariumet.. FREAKSHOW assa.. Haier ,piggrokker,svære skillpadder og andre fisker som svømte under og over der vi gikk.. Det var pingviner der også... Søte altså!

  Vi hadde tenkt å ta dette hjulet .. og vi var der.. Men det var en så sinnsykt lang kø, så det droppa vi.

  Vi har gått hånd i hånd og virkelig vært kjærester på tur idag..  Spist is og kost oss.. Da det var tid for middag så spiste vi på et restaurant som heter Angus..  Nydelig mat.. Det rare her er at jeg som er så ekstremt opptatt av å ta bilder , nesten ikke har tatt bilder på denne turen.. Jeg har vært altfor opptatt av å nyte denne helgen med Richard.. For dette blir nok siste kjæresteturen vår før vi får bebi <3  

  Men noen bilder har vi selvsagt tatt.. og dem skal jeg vise dere når vi kommer oss hjem til Norge.. Reiser i morgen..  Har vært utrolig koselig tur dette.. Jeg har kjøpt så mye fint til Tobias og prinsessa i magen.. og litt til meg selv.. Gleder meg til Tobias får gavene sine når han kommer hjem på Mandag.. Masse godteri og masse klær.. + litt stæsj fra M&m`s butikken..  

  Nå skal vi på starbuks.. Kos dere videre..

   

  Klem fra Kine..

      

 • God morgen fra London:)  Tok meg tid til et lite blogginnlegg nå mens Richard er i dusjen..
  Jeg har sovet sååå godt.. Tror jeg sovnet før klokken 22 i går.. hehe.. var en smule sliten..

  Nå er klokken 09:18 her i England.. Vi har akkurat stått opp.. skal ned å spise deilig hotellfrokost før vi rusler ut i byen. Hotellet vi bor på ligger jo midt i byen så vi trenger ikke gå så langt :)

  Idag skal vi besøke et akvarium , ta det berømte hjulet ( London Eye) og kanskje besøke Madame Tussaud.. ( skrives det sånn?? )  Også skal vi jo selvsagt shoppe. GØY!

  Ha en flott Lørdag alle sammen <3


   

   

 • London in my heart :)  Hei folkens...

  Nå er jeg sliten nå.. Vi har vandret opp og ned Oxford street i timesvis.. Ryggen og bena sa stopp for oss begge nå.. så vi har innlosjert oss på hotellet nå. Vi har shoppet masse.. Til Tobias og til prinsessa i magen. Mest til Tobias..  Stort sett klær til dem idag..  Så får vi se hva annet vi finner i morgen.. 
  Vi har bestemt oss for å ikke kjøpe så altfor mye til oss selv denne gangen.. Barna er viktigst :)

  Vi har spist på en Fridays lignende restaurant ,drukket iskaffe på Starbuks.. Sa jeg at det er sommer her ?? Vi som kommer fra iskalde Norge har jo ikke pakket sommerklær. hehe..  Det er kjempe varmt her.. Utrolig deilig. Hotellrommet er kjempe fint og på hoteller er det innendørs boblebad og svømmebasseng.. så da kan dere jo gjette hva vi skal nå :) ( ikke boblebad da.. offentlige boblebad er visst ikke bra for gravide) 

  Kos dere videre , det skal vi :)  Bilder av alt som shoppes inn kommer når vi kommer hjem til Norge.. 

  I morgen skal alle turistattraksjoner sjekkes ut :)  

  Snaiks,

 • Det er skikkelig rart...  å tenke på at jeg skal bli mamma til ei lita jente :) 

  I hele dag har jeg sitti å sett på nettet.. alle di søte små jenteklærne.. Fant masse fint på Ellos.no.. Og der var det jammen meg billig også. Har lyst å klikke hjem masse.. Men jeg har foreløpig klart å styre meg. Reiser jo til London i morgen.. Å da er det sikkert nok av ting jeg kan kjøpe der :)

  Har fått beskjed om at jeg kommer til å arve litt fra Ingunn sin lille jente også.. Og det er selvsagt veldig hyggelig.

  Jeg tok en ringerunde idag og fortalte det til foreldrene mine osv.. Pappa syns dette var voldsomt stas.. Han har gitt uttrykk for at han ønsker seg ei lita prinsesse han kan skjemme bort.  Blir nok Bestefars lille øyesten det :) 
  Da jeg ringte den kommende mommoen så hørtes det ut som hun begynte å grine !? men jeg vet ikke altså.. Hun ble iallefall veldig glad.  

  Navnet er klart også... Vi har vært enige fra første stund.. Jeg prøvde meg på et annet navneforslag her for et par uker siden men der var alle uenige med meg.. haha.. Pappa og Richard så rart på hverandre og tenkte nok sitt.. 
   

  Anyway,vi er megahappy og gleder oss til å kjøpe masse jentete ting..
   

 • Idag har jeg vært på ultralyd og fått vite kjønnet :)  Jeg blir mamma til ei lita jente i Februar :)

  For en koselig ultralyd time :) Hun   var helt vill inni der så bildene blir ikke akkurat bra,men jeg har sett henne.. og jeg så at det var ei lita jente :) Jeg har smilt i hele dag.. hehe,dette er veldig koselig.  Spørs om den kommende storebror syns det er like stas med ei søster.. hehe.. Men det går seg nok til :)

  Vi gleder oss..

  Nå blir det ekstra gøy å handle inn babystæsj :)
 • Brukt eller nytt babyutstyr`?  Å få barn koster penger.. MASSE penger.. Man skal ha seng ,vogn ,bilstol , stellebord , klær , dyne,sengetøy, kluter,smokker,flasker ,kremer osv osv osv. 
  Mange velger å scrolle opp og ned på finn.no etter noen kupp,mens andre kjøper alt splitter nytt...

  Hva gjør du ?? 

  Vi velger nok litt begge deler..

  Jeg har vogn fra da Tobias var baby,så selv om jeg egentlig har lyst på en annen så tror jeg at vi kommer til å bruke den.. Penger spart.
  Hvis jeg finner drømmevogna på finn.no så kan det jo hende vi kjøper der,men hvis ikke så bruker vi nok den vi har etter Tobias..  

  Jeg har også tatt vare på masse klær etter han.. så hvis ultralyden sier at vi får gutt så kommer jo masse av det godt med.. Hvis ikke blir det shopping :) Jeg kommer nok til å kjøpe endel nye klær uansett..
  Jeg har badebalje ,sengeuro, bamser og masse leker som babyen kan ha når den blir litt eldre.. Sånne med lys og lyd..  

  Vi skal kjøpe et helt enkelt stellebord fra IKEA.. 

  Vi har ikke kjøpt inn noe ennå.. Bortsett fra litt søte små klær,. Men skal vel begynne sånn smått nå snart..

   

  Når begynte dere å shoppe inn di store tingene til babyen ? 

   

   

 • Matlyst er en fin bil..  urk ! 

  Av en eller annen grunn så har matlysten forsvunnet fullstendig og kvalmen er tilbake.. I går og idag har formen vært skikkelig dårlig.
  Jeg har vondt i hele meg.. kaster opp.. vil bare sove og er kvalm hele tiden. Prøvde å spise litt i stad men følte det vokste i munnen min.. Må jo spise litt for den lille i magen,men herregud a.. Det er ikke lett.

  Prøver å drikke masse da.. Det husker jeg dem sa på sykehuset.. Kjenner jeg har helt noia for å bli like dårlig som jeg var.. Kanskje dette er normalt ?!
  Uansett så VIL JEG IKKE være dårlig nå..

  Richard jobber overtid idag.. så jeg kjeder meg litt akkurat nå.. Det er så godt å ha han her når jeg ikke er i form.. Da passer han så godt på meg.. Selv om jeg er 30 år så blir jeg et lite barn når jeg er syk.

  I går kveld skjedde det noe rart i magen min.. jeg fikk så intense smerter så jeg måtte virkelig ta meg sammen og puste rolig her.. Det begynte som kynnere,men ble vondere og vondere og ga seg aldri.. Holdt det gående i over en time.. Kjente meg en smule redd da,men det gikk jo  over.. og har ikke skjedd siden,så da regner jeg med at det ikke var no farlig.

  Nå skal jeg prøve å rusle meg en tur.. vil helst vente til etter det har blitt mørkt for jeg ser ut som en dass.. Men med alle gærninga som løper rundt i Oslo om dagen så er det vel best å ta det nå..

  Kom forresten inn på facebooksiden OG bloggen tilhan idioten som er siktet i sigrid saken.. Syke syke faen..  Er en liten tankevekker det der...  

   
   

    

 • på tide med nytt magebilde .)  Her er magen tatt idag... 18 + 1 uker på vei..

  Står litt rart her,men det får gå.. 

   
 • Hvil i fred nydelige jenta :(  Så ufattelig trist.. Så ufattelig redd hun må ha vært.. stakkars jente og stakkars familien.. 

  Hvil i fred Sigrid Schjetne <3

   
 • Jeg hadde bestemt meg....  For å ikke gå til innkjøp av mammabukser.. rett og slett fordi dem ser megateite ut.. MEEEN.. jeg må nok dessverre svelge den kamelen ja.. 

  Hvor handler dere mammatøy ? 

  Det er vel spesielt bukser jeg må ha.. Mammatights f.eks.. Topper har jeg jo massevis av.  Siden jeg skal til London så er det jo dumt å handle noe her nå,men så hadde det vært greit å slippe å gå rundt i London i bare undertøyet å da :( hehe.. Jeg har nemlig ikke noe som passer.. eller jo.. Richard sine klær..  Men ja.. dem skal han få ha for seg selv !

  Ja,forresten.. Ultralyd er førstkommende Torsdag. Da får jeg kanskje vite kjønnet :) :) Spennende altså !

  Her er bilde av nurket fra forrige ultralyd !
 • Just call me BIRTHDAYGIRL :)  jeeejjj.. så var det min tur å ha bursdag. :) Selv om vi feiret dagen med familie i helgen så er det idag den store dagen er..  30 år idag :)

  Jeg har fått så mye fint allerede og er superfornøyd.

  På Fredag drar vi på kjærestetur til London :) Og siden han har planlagt dette en stund så har han sørget for at mamma og pappa sine gaver ,var penger :) så jeg har litt ekstra å shoppe for i London.
  Jeg fikk et nydelig smykke  og en liten plante av Tobias..
  Og en helt fantastisk søt vugge til babyen av Sylvia og Carlos. 

  Også penger og Londonturen.. det gidder jeg ikke ta bilde av.

  Jeg er kjempe fornøyd !!

   Nå er skal jeg strax ned på sykehuset å ta blodprøver.. slipper ikke unna selv om det er bursdag :) 

 • Meg som blondine eller brunette.. Hva syns dere ???  Ble litt inspirert av Ida sitt innlegg om blondiner..

  Jeg var blond i mange år.. Og sitter ofte å "savner" det.. 

  så.. Hva syns dere.. skal jeg forbli mørk eller bør jeg satse på å bli blond igjen ?

   

   

  Også over til åssen jeg ser ut nå som mørk...

   

   

 • kjøpesenterbarn ,egostiske foreldre og min mening!  Fy faen så lei jeg er av egoistiske mennesker.. Mennesker som ikke ser andre enn seg selv..
  Voksne mennsker som opfører seg som drittunger og tror at dem har rett i alt dem gjør og alt dem sier. Dem er perfekte.. Ingen andre.  Det viktigste i livet er å skryte av alle materielle goder dem har.. hvor mange biler,hvor stort hus.. Hvor høy utdannelse..  Hvor dyre gaver vi gir barna våre.. eller hva faen..

  Jeg er så møkklei sånne folk at jeg har lyst å kaste opp..  kjøp kjøp kjøp.

  Hva tenker dere egentlig med ?? Forer små unger med dyre gaver og godteri hele jævla tiden ?  Er det deres måte å være foreldre på .. Kjøpe dere smil og latter ? Hva med å heller la barna oppleve litt ?  ta dem med ut i skogen, brenn pølser på bål.. Løp ut å dans i regnet.. la barna bli møkkete og la dem få prøvesmake sanden i sandkassa.. La dem få synge og skråle med andre barn og la dem få utforske ting.

  Hva har barn igjen for å sitte i vogna hele dagen mens mor eller far ( helst mor da tenker jeg) løper inn og ut av diverse kjøpesenter..  serverer ungen en is og en bolle for at den skal holde kjeft mens hu shopper.. eller vindushopper. 

  Jeg  var selvsagt innom et kjøpesenter eller to da Tobias var liten jeg også.. herregud.. Men ikke ofte.. 3 dager i uken var vi i åpen barnehage ,di andre dagen elekte vi med barn på lekeplassen. Nå er han s å stor at hvis jeg nevner "Bryn senter" eller senter generelt så himler han voldsomt med øya.. hehe..

  Jeg er ingen perfekt mamma.. Jeg kan kjefte,jeg kan bli så irritert på han at jeg begynner å grine.  Jeg lager ikke den sunneste maten eller di flotteste middagene. For å være helt ærlig så er jeg en katastrofe på kjøkkenet.. Helt sant. 

   Jeg har det ikke alltid rent og pent her hjemme.. og klærne våre er ikke alltid nyeste modell.   Økonomisk sett så ligger vi vel sånn midt på treet -som di fleste andre barnefamilier.. Noen dager må vi rett og slett ta noe veldig billig til middag ,mens andre dager kan vi ta oss råd til "det lille ekstra" 

  Her hjemme har vi det vi trenger.. Tobias har skapet fullt av klær,han har regntøy og støvler. han har faktisk dobbelseng på rommet sitt. Den har han arvet av meg.. en tv og masse tull på veggene. Han har det varmt og godt.. Han er frisk og rask.. ( ja,forresten.. han er litt tett i nesa nå,beklager det..)
  Han får veldig fine matpakker med seg på skolen hver dag og frukt.  Han er en lykkelig liten mann med 2 hjem. et her og et hos pappaen sin. Som forøvrig bor 5 minutter unna oss.

  Jeg er en god mamma.. Jeg er en god kjæreste og en god venninne. Jeg fikk et kort av mamma i går der det stod at jeg er verdens beste datter... Og det har hu faen meg rett i.  For selv om jeg kan være tøff i kjeften,ha meninger og stå for dem,selv om jeg sliter som faen med angst og selv om jeg ofte kan la mitt dårlige humør gå utover uskyldige ( sorry ). Selv om jeg til tider sliter skikkelig med økonomien og kan sette meg ned å grine i fortvilelse .. Så er jeg meg.. Jeg er Kine Mariell Pedersen.. Jeg er ei snill jente,en god mamma.. Jeg sørger alltid for at det er mat på bordet,rene klær i skapet og at tenna er pussa.

  Mamma er veldig lik meg.. Vi er to små kruttbomber vi to.. Men hu hei så glade vi er i hverandre fordet :) Vi ler masse sammen.. Grunnen til at vi ofte kan gå litt i tottene på hverandre er fordi vi er så jævla like..  Og da kan det ofte gå galt.. Men vi finner alltid ut av det :) også ler vi av det i ettertid..  
  Det som ødelegger er bedrevitere som skal blande seg..   hva skjer med det ? 

  Jeg har lite kontakt med familien.. Dem interesserer meg rett og slett ikke..  Noen har jeg bare mistet kontakten med.. Andre har forsvunnet av andre grunner..

  Jeg har en mamma.. også har jeg pappa :) Pappa har giftet seg på nytt og jeg har fin kontakt med familien der.   Men sånn bortsett  fra det så er jeg ganske alene i verden..  Jeg har sønnen min.. og jeg har den fine samboern min som virkelig stiller opp.. også har jeg baby i magen.. OG noen veldig gode venner.. Men der stopper det...Men jeg liker det sånn.. Heller alene enn i dårlig selskap !

  Brutalt ærlig sa du ?? ja,kanskje.. men jeg står for det :)
 • Deilig søndag !  For en deilig morgen.. Vi stod opp klokken 10 etter å ha blitt vekket av en syngende Tobias.. Han satt å sang på diverse Erik og Kriss sanger på rommet sitt.. og da er det bare å glemme å sove videre..

  Han synger jo ikke akkurat lavt og har vel et snev av falskhet i stemmen også.. hehe.. SÅ da stod vi opp. Richard lagde deilig hjemmelaget iskaffe til meg og nå sitter vi bare å slapper av i sofaen med tv og laptop. Deilig å starte dagen rolig. 

  Før jeg skriver noe som helst må jeg gratulere min kjære Hege Syvertsen med 30 års dagen idag.. Håper du får en flott dag med masse fine gaver og oppmerksomhet. Det fortjener du :) Om 2 dager kommer jeg ruslende etter inn i 30. åra ;)

  I går hadde vi besøk av mammaen min.. Hun kom med gave til meg.. Spiste kaker og kosa oss. Har ikke sett henne på over en mnd (!!) så det var koselig. Hun syns jo det er så stas med denne magen min og gleder seg masse til å bli mommo igjen. Hun sier jo selv at det å bli mormor er veldig spesielt.. Når din egen datter er gravid så er man jo ekstra nysgjerrig osv . Koselig det ! 

  Hun hadde som sagt med gave til meg.... PENGER TIL TUREN !!! juhu :)  Også hadde hun med litt stæsj til Tobias .)  gaven hans gledet både han og Richard.. 

  Idag kommer pappa en tur.. nok en runde med kaker :)  Jeej.. og i kveld kommer Sylvia og Carlos med barna for å hjelpe oss å spise opp restene :)  

  Jeg har fått masse fine gaver allerede før bursdagen min jeg :)  Kommer tilbake til det i et senere innlegg :)

  Håper dere alle får en flott søndag..

   
 • Les mer i arkivet Juni 2014 April 2014 Januar 2014
  kine1982

  kine1982

  30 år gammel jente fra Oslo / Mandal. Jeg har to fantastiske barn..En gutt som er født i 2004 og ei lita jente som ble født Februar 2013. Barna mine er det viktigste i livet mitt og opptar naturligvis all min tid :) Jeg har også en flott kjæreste som også får livet sitt "flashet" her på bloggen :) Noe som er greit for han ! Dette er overhodet ingen seriøs blogg.. det er ikke en blogg for sarte sjeler.. Jeg skriver om det jeg vil. Mine meninger kan nok irritere vettet av noen,men da er dere hjertelig velkommen til å forlate bloggen istede for å irritere dere over den :) Stjæl bilder om du føler for det , men si gjerne i fra så jeg vet det ! Kjempe hyggelig med kommentarer ,men spørsmål om å kommentere tilbake eller å reklamere for deres egen blogg,blir ikke godkjent! Ha en fin dag!

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 April 2014 Januar 2014 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 September 2011 August 2011 April 2011 Mars 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010

  Siste innlegg


  størst av alt er kjærligheten Vi skal gifte oss :) :) Vår påske Påskeferie Digg søndag i solen :) Jakke selges Barnerommet / lekerommet Jeg koser meg.. Natterangler.. ELSE !

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits