KineMariell1982 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Barnas matpakkerJeg har dilla på matbokser.. er det mulig ??    Var helt syk når Tobias var liten.  Matbokser i alle former og farger.  Det roet seg litt med årene, men nå som Mia har begynt i barnehage så er jeg plutselig helt vill igjen. Hun har gått i barnehage i nesten 2 uker og har allerede 5 matbokser.  Kommer garantert fler..

Det jeg putter oppi boksene er også en liten "fetisj". Jeg bruker enormt mye tid for å lage digg og fristende mat til de.  Ikke alltid så veldig fancy mat men det SKAL være spennende for barna.  De skal glede seg til lunsj.    For Mia sin del så er det jo litt begrenset foreløpig, men allikevel så er ei tørr brødskive helt uaktuelt å sende med.

På skolen får de jo lov å ha sjokolademelk så da hender det at jeg overrasker han med det.

 • God fredag :)  Ja, så er fredagen her og jeg har akkurat levert Mia i barnehagen.  Jeg liker det ikke  vil ha henne hjemme siden jeg selv har fri, men hun må venne seg til å være i barnehagen... så da får hun være der noen timer idag.
  Jeg skal vske vinduer (!)  Og resten av leiligheten.. men først skal jeg kose meg med iskaffe og frokost. Ikke ofte jeg drikker iskaffe lenger.. Dette blir 3. Kaffen på 3 uker.   Så denne skal nytes mens jeg finner litt inspirasjon til bryllupet. .

  Nyt dagen og ta vare på hverandre !

 • Viktig å pynte seg litt.... • Endelig fornøyd...  Å gå fra svart til lyst hår er neimenn ikke bare bare.. det har vært et langt prosjekt med min frisør, Kristine.  Men nå er vi i mål...
  Jeg er superfornøyd !

 • Kjærleik • Mann og kone  Det er jammen meg mye som skal ordnes når man skal gifte seg. Mye mer enn jeg trodde... men det er koselig da..  masse er gjort, men MYE gjenstår.   Vi er vel igrunn enige om at jeg skal stå for mesteparten av forberedelser, men jeg konfererer selvsagt med han før beslutninger tas.  Vi har heldigvis god tid.. men som en klok dame skrev til meg i går..  10 mnd er lenge, men i bryllupsverden er det ikke lenge.  Og det trur jeg på.
  Det viktigste er at vi får en fin dag sammen og sammen med våre nærmeste :) 
  Gjestelista er skrevet, brudekjolen henger her... kirke og prest er booket og lokale.  Har begynt så smått å handle inn litt pynt.. både til meg og til lokale.  Øredobber, smykke og hårbøyle/tiara er på plass..   

  Dette med endring av navn er en liten utfordring...   hva vi ender opp med vil tiden vise ;)  

  Dette er koselig ♡

  En liten sneakpeak på hårpynten....

 • Dett var dett  Da er sommerferien offisielt over og Tobias ruslet til skolen for en time siden. Litt snurt var han, men sånn er det vel. I helgen var vi ute å handlet inn ny sekk og litt nye skolesaker til han. At han fikk plukke ut sekk og bestemme selv var viktig :) ønsker alle skolebarn Lykke til i det nye skoleåret :)

 • Høst..  Da jeg våknet idag fikk jeg skikkelig høstfølelse.
  Det var litt småkaldt i leiligheten og ute regnet det.. så da var det bare å tenne noen kubbelys og kose seg.. skal lage en fin frokost til gutta mine nå snart :)
  Å ta flotte interiørbilder med småbarn i hus kan jeg bare glemne med denne lille frøkna :) men det er jo litt mer sjarmerende med bilder som dette også.. Det er jo sånn som bildet viser at det er hver dag... Full fart:)

 • Størst av alt er kjærligheten  Tenk at jeg er så heldig å være din.. at jeg snart skal få lov å kalle meg for kona di.. Jeg elsker deg !

 • Ny hårfarge • Blomster  Det har vært en kjip helg.. etter noen timer på legevakta i går har jeg stort sett bare sovet. Sliten i kroppen.
  Idag kom min fantastiske venninne innom med blomster til meg. For ei herlig dame hu er.. hun var også med meg på legevakta.. koselig å få blomster og litt oppmuntring. Veldig glad i henne.

  Nå har vi tent lysene og armkroken til kjæresten venter..

 • Fredagskvelden  Fredagene er hellig her... Da er det familietid.
  Idag ble det snadderbaguetter til kveldskos.. et lass med dressing, kjøttdeig, bacon, mais og ost. .

  Vi spiste oss altfor mette..

 • Merking av klær..  Hjelpes for en kjedelig ting å gjøre.. men nå er alle klær og sko merket og klare for å brukes i barnehage.
  Mia var flittig hjelper :)

 • Stor jente..  På bare noen dager så syns jeg at Mia plutselig har blitt så stor.. er ikke baby lenger, men en liten jente nå :)
  Prinsessen vår :)

 • Barnehagestart...  Jau.. enten man vil eller ikke så er det bare å innse at lille snart skal begynne i barnehage. Dette gleder vi oss ikke til..
  Blir sikkert helt supert for henne.. etterhvert.. og det er det vi orøver å fokusere på, men mammahjertet og pappahjertet skriker litt altså... og det må være lov..

  Vi har iallefall begynt å kjøpe inn det vi trenger. Det meste har vi jo fra før. Men matboks, drikkeflaske og sekk fikk bli med hjem fra byen idag.
  Og så fant jeg en utrolig søt sydvest. Måtte bare kjøpe den til henne

 • Hybel i stua..  I går fikk vi hjem de nye verandamøblene våre.. og alt kom i 1 eske.. noe som vil si at esken var STOR ! Så da vi stod opp idag lagde jeg til en liten hytte/hybel av denne.. Mia syntes dette var veldig stas..
  Løper ut og inn på rommet sitt å henter diverse som skal være inni "hytta".

 • Les mer i arkivet September 2014 August 2014 Juli 2014
  hits