KineMariell1982 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tilbake på sykehuset..Siden jeg skal tilbake på sykehuset og sannsynligvis legges inn i morgen så er jeg usikker på hvordan det blir med bloggingen fremover.
Jeg er ikke så fan av å blogge fra mobilen. Pakker ned laptopen og sånn men aner jo ikke om jeg kommer på nett der osv. Så hvis det blir stille fra meg en stund fremover,så vet dere hvorfor.

Kryss fingrene for meg og MiniMe <3

Så blogges vi så fort jeg kan.. Takk til alle som klikker seg innom bloggen min hver dag.. har lagt merke til at jeg ligger på rundt 200 lesere når jeg ikke blogger.. og litt flere når jeg blogger...
Så jeg skal fortsette å blogge.. :) Og prøve å ikke sutre så mye som jeg har gjort idag.

Mange gode klemmer til alle dere der ute <3 <3

  

 

 • Kjenner jeg er litt lei og har mistet litt futten nå..

 • Har dere fine forslag på navn ??  Egentlig så har vi jo navn klare... Men jeg er veldig åpen for eventuelle endringer ..

  Hva er ditt favorittnavn ? 

 • Idag vi vært på ultralyd.  Tidlig ultralyd siden legen ikke fant hjertelyd.. Og inni magen min var der en sprell levende liten person. Richard fikk se for første gang og jeg kunne se at øynene hans lyste da han så på skjermen. Stolt kommende pappa :)

  Det som ikke er så kult er alt kroppen min og stoffskifte mitt er helt fucka.. så jeg blir lagt inn på sykehus igjen i morgen.. Jeg kommer til å bli fulgt opp med hyppige ultralyder og prøver resten av svangerskapet . Og det er jo bra. Men jeg skulle ønske at alt var finfint med meg så jeg kunne vært hjemme og kosa meg istede..

  Men nå vet jeg iallefall at fra i morgen så er jeg og nurket i magen i di beste hender på sykehuset...

  Sikkert litt vanskelig for dere å se.. men jeg ser hva det er.. ser nesetippen også.. hihi

   

 • En som gleder seg til å bli storebror :)

 • Statuseoppdatering uke 13 + magebilde..   Termin: 6 Februar 2013 


   
  Trimester: 2 trimester


   
  På vei:  13 Uker

   
  Uker igjen: 27

   Høygravid: Nei 

   
  Kjønn: Vet ikke,men har en følelse..


   
  Bestemt navn: Vi har både jentenavn og guttenavn klart:)

   
  Barnerom: Babyen skal sove hos oss..

   
  Aktivitet: Kjenner ikke noe ennå... 


   
  Siste innkjøp: Dressen den skal ha på hjem fra sykehuset


   
  Hodet ned: Nei
   

   Hodet festet: Nei

    
  Melk i brystene: nei,men syyykt vonde


   Hva mangler av ustyr: Jeg har jo endel fra da Tobias var baby,men må nesten gå gjennom hva vi har lyst å beholde før jeg vet hva vi trenger


   
  Matkick: Har lyst på alt.


   
  Utålmodig: Nei ,men ser frem til å slippe kvalme og smerter... 


   
  Vann i kroppen: Nope

   
  Strekkmerker:  Ingen enda, men med min flax så kommer dem nok..  Fikk ingen i forrige svangerskap


  Tungt: Nei 
   

   Kynnere: usikker.. Noe er det som kommer til stadighet.. Litt tidlig,men det kan være det...


   
  Humør: Veldig følsom. Gråt da jeg leste vg i dag morges..

   
  Plager:  KVALM og vondt i ryggen.


   
  Vektøkning:  gått ned..

    
  Sykehusbaggen: Venter vi lenge med å tenke på ..


   
  Neste kontroll: 29. August hos Jordmor.

   

   

  Siste bildet som ble tatt er For 2 dager siden.

  Min og kjærestens outfit + magen min..
 • Kroppen min liker ikke å være gravid...  Fyh.. Dette svangerskapet har jaggu vært en håndfull for min del assa.. og jeg har maaange uker igjen. Dumt av meg å klage.. Mange sitter der ufrivillig barnløse.. But still.. Jeg er dårlig og lei av det.

  Nå har jeg hatt noen veldig fine dager.. men så startet helvetet igjen idag.  VONDT i magen.. Den vokser jo  så det er nok normalt.. Kvalm.. og alt som hører med.. :/ Også så inni helvetes vondt som jeg har i ryggen.. 

  Jau.. dette blir bra.

  Ikke noe hyggelig å være gravid når det skal være sånn som dette..  Krysser fingrene for at jeg føler meg fin igjen i morgen..

   
 • snadder..  Fikk så lyst på no snop eller no nå...  
  Så da var jeg flink jente å valgte noe sunt :)

  Skulle egentlig ønske jeg hadde hatt vaniljesaus.. men da hadde det kanskje ikke blitt så sunt allikevell.. Uansett så var dette friskt og godt :)

  m

  Mmm Bringebær..

   

 • Dårlig humør..  Jeg vet ikke hvorfor men idag våknet jeg sur. Jeg har vondt i hele kroppen og har rett og slett bare lyst å legge meg igjen. Men til tross for mitt dårlige humør så var det veldig godt å få hjem Tobias da.. Han kom hjem fra 2 ukers ferie med pappaen sin idag.. Så deilig å ha han i hus igjen.
  Han hadde såvidt tid til å fortelle meg om ferien før han bare måtte ut :)  Det var nemlig en person som ventet på han.. Bestevenn Magnus.

  Dem sykler så det suser rundt blokkene her og ser svært så lykkelige ut.  

  Jeg er fremdeles sur...
  Og på toppen av det hele så var det en idiot som hadde tatt parkeringsplassen vår i stad.. Vanligvis så er det en liten bagatell.. Men idag var det nok til å omtrent få fram tårene hos lille gravide hormonelle meg.
  Jeg ringte pappa som sjekket registreringsnr for meg.. Fikk tlf og adressen... Ringte duden ,men han svarte ikke.. så ser jeg på adressen at han bor i blokka ved siden av her.. så da måtte jeg være detektiv. 

  For å si det sånn.. Bilen ble flytta jævlig kjapt !!

  I morgen skal jeg ringe å bestille tidlig ultralyd.. Siden det skrellet av en lege jeg har ikke klarte å finne noe fosterlyd på Fredag så er jeg nødt til å ta saken i egne hender.

  Tror jeg skal gå å sove litt.....
 • Lørdagskos..  Idag sov vi lenge..  Så dro vi å kjøpte gardiner til soverommet.. og spiste sen frokost hos bakern.. Nam nam..  
  Her i Oslo har det regnet hele dagen så vi har bare smårydda og kosa oss hjemme idag. Jeg snek meg en liten tur opp i 3. etg til Ingunn så jeg fikk snusa på babyen hennes..  
  Så søt da..

   

  Jeg og Richard er flinke til å ta vare på hverandre i hverdagen.. Vi finner på litt ting ,gir hverandre oppmerksomhet og passer på å kose oss litt ekstra når vi kan.  Og siden jeg nå endelig ser ut til å være på bedringens vei  så nyter vi det litt ekstra.. 
   Frokosten..


   Nå i kveld skal vi bare slappe av med god mat ( fine folk spiser sent)  og liiitt snop.. Og den gule safta mi <3
  I morgen kommer Tobias hjem og det gleder vi oss til. Blir godt å få litt liv og røre her igjen :)

  Håper dere alle har en deilig Lørdag og koser dere max :)

  Klem  

 • Koselig date med kjæresten..  <3 <3 <3

  I går dro vi ut å spiste og på kino. Ufattelig koselig og formen var fin.. Mens vi satt å spiste hadde jeg endel kynnere.. men det er det nok bare å venne seg til :)

  Vi spiste på Fridays og gikk gjennom hele Karl Johan og Aker brygge å så på livet etterpå.. så var det Kino.. Vi så Batman..  En veldig koselig og etterlengtet kveld :) 


  Dette hadde jeg på meg... Helt vanlig kledd...


  Dette spiste vi..

  En bra bra kveld :)

 • Fredag,shopping og GAVE!!!  Idag er jeg faktisk litt sur.. Jeg har vært på svangerskapskontroll.. Alt bra der.. Men hun fant ikke noe fosterlyd.. Så det syntes jeg var kjipt.. siden jeg er godt over 12 uker nå.. Fant den i uke 9 med Tobias. 
  Og såklart blir man jo litt urolig da.. så da syntes jo jeg at hun kunne satt opp ny time om en uke eller to sånn at jeg ikke skal bekymre meg over det.. Men neiiiida.. Neste kontrolltime hos henne er ikke før slutten av oktober !?!?! WTF?
  Jeg skal jo på UL 12. september da.. Men vil jo høre hjertelyden før det.. faen.

  Så da ble jeg sur og dro på shopping ! Måtte ha meg ei bukse siden alle er for små på magen nå. Men fant jeg det ?? NEI! Eller jo.. jeg fant en svart enkel tights da.. Og noen topper.. + litt annet stæsj. 

  Plutselig sender kjæresten melding om at han hadde en gave til meg !?! 
  Og at den hadde ankommet posten nå så hvis jeg ville hente den så kunne jeg det.. 
  Jeg klarer seff ikke å vente .. så jeg gikk til posten og da viser det seg at han har kjøpt verdens kuleste råååsa Nike Free til meg.

  Jeg døde litt da !!


  Her er resten av det jeg kjøpte meg idag...


  Skjerf

  Tights


  To topper


  Denne er til babyen.. 


 • Dagens deilige middag ...  Idag ble det Laks her :) Jeg fikk så lyst på det etter å ha lest en annen blogg i går.. Så det måtte bare bli det idag.. Og det smakte like godt som det ser ut..

  Bestefar sa alltid at man får pene øyne hvis man spiser mye fisk. Så jeg skal prøve å bli flinkere til det.. 

   

  Laks,poteter,agurksalat og Hollandaisesaus.. 

  Så det ikke godt ut ?

 • 3 dager igjen..  Idag er det 3 dager til prinsen min kommer hjem fra ferie.. Han har vært 15 dager på tur med pappaen sin.. så det skal bli siiinnsykt godt å få han hjem nå.. Savner den lille mannen min. 

   

  GLEDER MEG !!!!!!!!!!!!!!

 • Torsdag allerede :) + magebilde...  Idag er foreløpig formen min veldig bra. Så jeg skal våge meg ut på lekeplassen med Sylvia og Carlos.. Det er jo rett utenfor her så vi skal bare sitte å prate.. Hun er jo også gravid. 

  Her er jeg idag :)
   

 • MMmmmmmmm Hvitvin  Er det noe jeg savner så må det være å nyte et iskaldt glass hvitvin.. For det var jeg nemlig jævlig god på.. å nyte det.. :) Kunne godt være et lite glass flere ganger i uken.. Er da ikke no galt i det :) 
  Åh... Vin og smågodt..

  Istede sitter jeg her med den jævla gule safta mi... Hmfrp !!! 

  Så ikke det fristende ut ?
   

 • se hva jeg har bestilt :)  Nå må bare formen bli bra altså.. for nå har jeg bestilt meg noe så jeg kan kooose meg resten av svangerskapet.. og etter svangerskapet med :)

  Sjekk a :)

   

  Mhm.. Sjokoladefontene !!!!!!!!!!!

  Jeg bestilte den lille jeg.. ser for meg at det holder i massevis.. Gleder meg til å ha masse oppkutta frukt foran meg som jeg kan dyppe i varm sjokolade.. ooohhh.


 • Hjemme igjen :) + Magebilde..  Da fikk jeg lov å reise hjem og det føles godt og vondt på samme tid.. Jeg føler meg så trygg på sykehuset. Dem er helt fantastiske der.. Men det er selvsagt veldig godt  å få være hjemme med kjæresten også :)
  Nå håper jeg at formen tar seg opp litt.. for nå vil jeg nyte den voksende magen min assa...

  Jeg har passert 12 uker så da skal jo ( i teorien) ting bli litt enklere... Kryss fingrene for meg folkens..

  Slenger med en statusoppdatering siden det er ny uke.. 

   Termin: 6 Februar 2013 


   
  Trimester: 2 trimester


   
  På vei:  12 Uker

   
  Uker igjen: 28

   Høygravid: Nei ,lavgravid .. haha

   
  Kjønn: Vet ikke,men har en følelse..


   
  Bestemt navn: Vi har både jentenavn og guttenavn klart:)

   
  Barnerom: Har ikke barnerom enda...

   
  Aktivitet: Kjenner ikke noe ennå... 


   
  Siste innkjøp: Bittesmå sokker..


   
  Hodet ned: Nei
   

   Hodet festet: Nei

    
  Melk i brystene: nei,men syyykt vonde


   Hva mangler av ustyr: Jeg har jo endel fra da Tobias var baby,men må nesten gå gjennom hva vi har lyst å beholde før jeg vet hva vi trenger


   
  Matkick: Har lyst på alt.


   
  Utålmodig: Nei overhodet ikke.. 


   
  Vann i kroppen: Nope

   
  Strekkmerker:  Ingen enda, men med min flax så kommer dem nok..  Fikk ingen i forrige svangerskap


  Tungt: Nei 
   

   Kynnere: Nope


   
  Humør: Helt vanlig..

   
  Plager:  KVALM !!!


   
  Vektøkning:  gått ned..

    
  Sykehusbaggen: Venter vi lenge med å tenke på ..


   
  Neste kontroll: 27. Juli.

   

   

  Her er magebildet.. Dont mind the outfit.. hehe....

  Jeg vokser :) Kommer til å trille..
   

 • Blogger fra sykesengen...  ja.. så var jeg tilbake i sykesenga
  Det gikk ikke så greit å være hjemme :(   Jeg ble bare dårligere og dårligere.. så det var ikke annet å gjøre enn å krype tilbake hit. Mine tanker om det egner seg ikke på trykk...Jeg er forbanna.. lei meg.. trist og savner kjæresten min. 
  Savner Tobias også,men han har det helt supert på tur med pappaen.

  Jeg er spent på hva som skjer videre nå.. Hvor lenge jeg blir her..

  Det er så jævlig mye mat jeg har lyst på nå.. MacDonalds ,kinamat , en saftig biff med tilbehør.. Reker..jordbær.. is..   Blæh.. Dette suger balle..

   

  også vil jeg sende en liten hilsen hjem til verdens beste kjæreste.. Jeg elsker deg uendelig høyt.

  Klem ..

 • Nå er jeg 12 uker på vei :)  Eller.. I morgen da...

  For å oppsummere svangerskapet sålangt vil jeg si en ting: Helvete på jord !!!!!!! For det har det faktisk vært.. Og jeg er ikke no bedre ennå.. Inn og ut av sykehus... Intravenøst,undersøkelser i hue og ræva.. ultralyder.. kvalmestillende, blodtrykk, EKG osv osv osv.

  I Går måtte vi ringe legevakt igjen som nok en gang sendte ambulanse hjem til oss.. Da hadde jeg gått noen timer med hjertebank.. Og begynte å bli nummen i armen og fingrene.. Så da måtte jeg ta EKG mens jeg lå i sengen min.. 

  I dag måtte jeg da til fastlegen som vurderte innleggelse igjen.. Jeg blir lagt igjen inn hvis ting ikke roer seg nå...

  Noen svinser gjennom graviditeten som om dem aldri har gjort annet mens andre er litt mer uheldige.. Jeg er da i den siste kategorien. Jeg har ikke kost med et eneste minutt av svangerskapet så langt.  Jeg savner å jobbe.. savner å sitte i armkroken til den flotte samboeren min. Jeg savner å smile og le. Savner å sminke meg.. og føle meg fin.. Gå på kino.. Jeg savner å leve..  

  Jeg har enormt dårlig samvittighet for at kjæresten må gjøre omtrent alt her hjemme

  På Lørdag og i går trodde jeg helt ærlig jeg skulle dø.. Hva har hjertebank med svangerskap å gjøre liksom ? Det er ikke noe sammeheng såvidt jeg vet , men kroppen går gjennom mye.. Og min kropp takler tydeligvis dette innmari dårlig.

  Dette ble et skikkelig syteinnlegg...

  Det som er bra da.. Det er at jeg nå er 12 uker.. Di magiske 12 ukene er passert og babyen har det som plommen i egget.. Og det er jo viktigst.. sånn innerst inne..  Det vil si at jeg nå starter på nytt trimester og alt er mye tryggere for meg og babyen..  Snart får jeg kanskje høre hjertelyden også ?!

  Å ta noe magebilde nå er ganske uaktuelt siden jeg nesten ikke orker å stå oppreist.  Men hvis dere skroller litt ned så ser dere forrige uke.. Og den har ikke vokst siden..


      

   

 • Reker og hagl !  Idag hadde jeg besøk av mammaen min.. Hun kom kjørende fra Hadeland for å spise lunsj og skravle med meg..Har ikke sett henne på lenge så det var koselig. Jeg disket opp med mat ..(selvsagt.. det er jo det eneste jeg tenker på om dagen) 
  Hun syntes magen min var stor og gleder seg veldig til å bli mormor igjen.
  Mens vi satt her å skravlet så begynte det å lyne,tordne ,regne OG hagle.. at the same time.. Å herremin for et bråk..

  Deeeilig rekesmørbrød...

  Juli 2012.. Hehe..


   Finfin sommer detta :)

  Like greit for min del egentlig.. Jeg er jo ikke i form til annet enn å være hjemme uansett så jeg driter egentlig i det.. Men hagl er å dra den litt langt syns jeg..

  Opplevde dere dette været idag ?
   

 • Den kommende pappa har shoppet :)  Hiiihi.. Man kan ikke annet enn å smelte når mannen kommer hjem med dette :)
 • Se hva jeg fikk idag :)  Kjæresten min er så søt med meg...Idag fikk jeg denne av han.. Jeg elsker jo alt som er rosa og bling bling :)  Fiiin :)

 • Wants til babyen..  Som alle andre gravide så har jeg jo lagt meg opp noen tanker om hva og hvordan utstyr osv jeg vil ha i hus da den kommer.. Her er min
  baby wants...

  Jeg har sett på en vogn på nettet som jeg ikke klarer å glemme.. jeg elsker den.. Og den er billigere enn di fleste andre...

  Også var jeg innpå å kjøpe Leandervugge som kan henge i stua.. men det dropper jeg.. Jeg vil ha denne.. Liten lekegrind.. 80*80.. Perfekt str. og den får vi glede av mye lengre enn ei vugge.

  FELIX LEKEGRIND 

  Bæresele..

  BabyBjörn Orginal bæresele 

  Lammeskinn til å ha i vogna..

  LAMMESKINN HVIT 

  Eller Voksipose.. Usikker på hva som er best...

  Voksi Urban Light vognpose sort 
   

  Flaskekoker.. ( husker jeg stod å kokte flasker til den store gullmedasljen sist... Denne gang vil jeg ha noe litt enklere..

  Ja,det var vel det jeg kom på nå... :)

  Godt det er jul før jeg skal føde. Hehe:)

 • Statusoppdatering uke 11 + magebilde.   Termin: 6 Februar 2013 


   
  Trimester: 1 trimester


   
  På vei:  11 Uker

   
  Uker igjen: enormt mange..

   Høygravid: Nei 

   
  Kjønn: Aner ikke.. 


   
  Bestemt navn: Vi har både jentenavn og guttenavn klart:)

   
  Barnerom: Har ikke barnerom enda...

   
  Aktivitet: Kjenner ikke noe ennå... 


   
  Siste innkjøp: Bittesmå sokker..


   
  Hodet ned: Nei
   

   Hodet festet: Nei

    
  Melk i brystene: nei,men syyykt vonde


   Hva mangler av ustyr: Jeg har jo endel fra da Tobias var baby,men må nesten gå gjennom hva vi har lyst å beholde før jeg vet hva vi trenger


   
  Matkick: alt


   
  Utålmodig: Nei overhodet ikke.. 


   
  Vann i kroppen: Nope

   
  Strekkmerker:  Ingen enda, men med min flax så kommer dem nok..  Fikk ingen i forrige svangerskap


  Tungt: Nei 
   

   Kynnere: Nope


   
  Humør: Helt vanlig..

   
  Plager:  KVALM !!!


   
  Vektøkning:  gått ned..

    
  Sykehusbaggen: Venter vi lenge med å tenke på ..


   
  Neste kontroll: 27. Juli.

   

   

 • Hverdagskjærlighet  Idag overrasket jeg kjæresten på jobb :)  Med deilig lunsj fra bakern.. Da satt vi ute i sola og spiste og koste oss.. Sånne ting syns jeg er viktig å gjøre for og med den man elsker.
  Ikke hver dag vel og merke.. men siden jeg har vært så fraværende som jeg har vært den siste tiden så syntes jeg dette var en fin ting å gjøre nå som formen er bedre.
  Og jeg tror han satte pris på det også..
  Han fikk også en stooor muffins som dessert. Den styrte jeg unna. Må være litt forsiktig med hva jeg døtter i trynet..

  Etter å ha tilbragt en halvtime av livet mitt på et gravmaskinverksted , gikk jeg faktisk hjem igjen.. og etter det sov jeg tre timer.. Var riiimelig utslitt kan du si.
  MEN jeg kom meg ut..  Jeg er stolt. Og kjæresten er glad..  VinnVinn..

   

  Elsker deg kjekken min <3 <3
   

 • Dummeste jeg har vært med på...  Jeg var så sinnsykt sliten og trøtt pluss en smule dårlig tidligere i kveld.. Pusset tenner og kysset kjæresten godnatta... da var klokken 19.45. Ja,altfor tidlig,men jeg var som sagt ikke helt i slaget..

  Jeg la meg under dyna.. og der har jeg liggi til nå.. uten å sove. Er det mulig ? Så nå spiser jeg brødskive og potetgull.
  Jeg er jo like trøtt som jeg var for 4 timer siden,men ikke faen om jeg får sove. 

  What to do ??

  Jeg ringte mamma da.. så vi har løst verdensproblemer i 30 minutter.. så sa jeg natta til henne.. men ikke helvete om Olebrum fant meg da heller.. Nei,Ole Lukkeøye hetern.. Haha.. *overtrøtt*

  Kjæresten sitter ved siden av meg og ser på AFV.. Han ler så han griner..   Jeg får slenge meg med han så jeg kan more meg litt før jeg prøver å legge meg igjen.. 

  Natta :)


   

 • Glede i hverdagen..  Ting som vanligvis er daglidags ,setter man utrolig stor pris på etter å ha vært så dårlig i ukesvis... Idag er formen min veldig mye bedre enn i går.. Det er rart det der...Den ene dagen er jeg helt sengeliggende,den andre dagen så er ting ok.. Idag er en ok dag,så vi bestemte oss for å gå en tur.. og satt oss på en liten søt kafe og drakk en smoothie og en juice.

  Utrooolig koselig å pleie kjærligheten litt :)

  se så bruuuun jeg er.. haha

   

  Og sånn ser armene mine ut etter alle nåler og stikk på sykehuset.. Jeg ser ut som en narkis.

  Nå kom regnet så da sitter vi godt i stua vår igjen.. Men vi hadde en fin tur :)   

 • I kveld har jeg tenkt mye på deg...  Midt i en samtale idag kom navnet ditt opp.. og etter det har du vært i hodet mitt. Jeg er ikke lenger på facebook så jeg får ikke skrevet no på veggen din eller på minnesiden din.. Men jeg har ikke glemt deg. Du er ofte i tankene mine. I perioder tenker jeg på deg hver eneste dag.. men så kan det gå noen dager... Sånn er det vel...Savnet etter deg vil aldri forsvinne.. tankene om deg.. minnene.. Men man finner vel sakte men sikkert en måte å godta at du er borte..!?!
  Det hadde jeg aldri trodd jeg skulle si.. 

  Jeg får deg aldri tilbake uansett hvor mye jeg prøver.. Uansett hvor mye jeg tenker på deg og uansett hvor mange tårer jeg gråter for deg.  
  Jeg er så glad for at den jævelen fikk maaange år bak lås og slå..  Han gidder jeg vanligvis ikke å ofre en tanke.. men akkurat nå lurer jeg på hva slags tanker han sitter med etter det han gjorde.
  Han må jo ha det vondt ?? Jeg håper det.

  Også Leif Magnus... søteste gutten.. <3 <3

  Satt å leste et blogginnlegg jeg lagde da det var 1 år siden du ble drept.. og da kom det ei tåre..

  http://kine1982.blogg.no/1332192567_1_r_siden_du_ble_drep.html

   

  Jeg savner deg Heidien min... Du var en solstråle..

   

 • svangerskapskvalme skal man ikke kødde med...  Det har jeg erfart nå... FYFAEN!!
  Etter å ha vært utrolig dårlig de siste 3 ukene ,viste det seg at jeg var fullestendig dehydrert... Noe som resulterte i et besøk på legevakta.. som igjen resulterte i at jeg har vært innlagt på sykehus fra Onsdag til idag.
  Jeg har liggi med intravenøst helt til i går.. Ble koblet fra da for å se åssen det gikk.. Det har gått helt ok,så da fikk jeg lov å reise hjem  idag.  Det var ufattelig deilig å komme hjem.. selv om jeg også syns det er litt skummelt . Var trygt og godt på AHUS.
  Ja.. det er ikke bare bare å være gravid.. Det har jeg fått erfare nå. Det positive oppi alt dette er jo at jeg fikk se babyen da..:)  Og den hadde det strålende :) 

  Mens noen svinser gjennom svangerskapet  som en lek,blir andre lenet til sykesengen.. Jeg har delt rom med ei herlig jente som var sengeliggende i første svangerskap.. og det er hun nå også..   Jeg også var ganske fin i første sv.skap.. Mens dette fram til nå har vært et helvete. Krysser fingrene for at det værste snart er over og at 2.trimester blir litt hyggeligere :)

  Jeg har naturlig nok ingen bilder fra sykehuset..   Så dette blir et bildeløst innlegg..
   

   

 • Fristende middag..  Da jeg var hos legen idag fikk jeg kvalmestillende tabletter.. Jeg tok en for en liten time siden.. og jeg føøøler at det funker.. Gud bedre.. Da blir jeg glad. Tør ikke glede meg for mye før jeg har prøvd det et par dager..

  Idag hadde jeg lyst på noe som jeg ikke har spist på lenge,nemlig kyllingvinger... Og det var veldig godt :) Det er favoittmaten til Tobias,så han var iallefall storfornøyd :)

  Ser det ikke fristende ut ?

   

  Rett fra Meny :) ja,jeg er litt lat om dagen... så da kjæresten foreslo å handle ferdigmat derfra var jeg ikke vond å be..
  Også kjøpte han is til meg. Jeg takler ikke alle sånne fløteisgreier nå.. så mens gutta koser seg med kroneis og sanwich så nyter jeg en saftis..

  Når jeg ser ut av vinduet er det noen sinnsykt mørke skyer som nærmer seg så da smeller det vel snart... iiiiikk...  

  sjekk a...

   

  Trivlig sommer da dere.. LOL.

 • Angelsound.  IKKE!

  Som vanlig. Kjenner jeg er møkklei denne sommeren allerede... Da jeg stod opp idag var himmelen svart.. Nå er den grå. Kjedelig !!!!!!!! Idag skal jeg til legen.. måle blodtrykk og andre diverse ting. Har gått ned endel i vekt så det er greit å bare få tatt en sjekk.
  Jeg har så lite energi.. orker nesten ingenting. Håper dette snart er over altså.  På fredag reiser Tobias på 14 dagers ferie med pappaen sin.  Kjenner det skal bli godt for han å komme seg bort litt. Oppleve litt annet enn nabolaget. Vi har jo ikke gjort så mye denne ferien.. men heldigvis så er di fleste barna i området hjemme så han har ikke hatt det kjedelig. 

  Han fikk testet skateboardet i går da.. og det var en stor hit. :) 

  Idag tror jeg kanskje at jeg skal bestille meg Angelsound..:) Da kan jeg høre hjertelyden til babyen når jeg vil.. 

  AngelSounds JPD-100S fetal doppler - Farge: ROSA

   

  Veldig fristende..

   

  har du sånn ?

 • Babyens første plagg er i boks..  hihi... Jaaa,jeg vet .. men jeg måtte bare.

  Jeg var jo på Alnabru med Tobias for å kjøpe dette berømte skateboardet... så da gikk vi innom barnas hus.. og der var det salg gitt.. så da kjøpte jeg en liten body.

  Måtte bare..

  Skateboardet ble et Tony Hawk.. Det sier ikke meg så mye men iflge han lille som mener han kan dette så er dette veldig bra.. Så lenge han er fornøyd ,er jeg fornøyd..

   

 • Skjønner du ingenting eller mamma ??  Det helt store nå om dagen er visst skateboard. Di fleste ungene i gata har det og da må jo selvsagt min lille prins få et også.. Vi satt å så på nettet etter et han ville ha.. Det viktigste var faktisk åssen det så ut under.. Nemlig! 
  Skjønner du ingenting eller mamma ?? 
  Nei,jeg tror kanskje jeg ikke er så oppdatert på den fronten,men ok.. skateboard it is.. ( med kul "tegning" under)  jeg presiserte også at han måtte ha hjelm..  da ble det himlet no voldsomt med øynene gitt. Haha.. Men det må han. Ingen hjelm,ingen skateboard.
  Så da får vi få på oss fillene og stikke på den evige jakt etter et skateboard til poden.. Bilder kommer senere :)
 • Vil haaa  Disse skoa har jeg sååå lyst på..

  Nelly
Shoes - Annie

  Syns dem er så friske og fine.  Men så er det den helen da.. Jeg har jo mange i den høyden og det er ikke no problem,men man kan bli utrolig sliten i beina.
  Skulle gått ann å "slipe" dem ned 2-3 cm.. hehe

   

 • Slapp helg.. + magebilde.  I helgen har vi ikke gjort så mye..  Vi har sovet lenge og bare tatt livet med ro. På lørdag var vi en liten tur i bursdagen til Katelyn :) Lille prinsessa er allerede 1 år..:)

  Hun er så sjarmerende.. Jeg kunne sitti å studert denne jenta en hel dag. Hun gjør så mye rart..

  Marit er helt rå på kaker :)

  Spiser bolle med tante :)  Idag har vi som sagt bare kost oss hjemme.. Richard har sett på sport i heeele dag.. Kjedelig !  Tobias er ute å flyr.
  Men etterpå skal vi bestille kinamat og det gleder meg og magen min oss til :)
  Magen ja..

  vil dere se magebilde ??

  Her er jeg.. Bildet er tatt idag. (nei,det er ikke to inni der) Jeg syns ,som alle andre at jeg er stor til å bare være 9 +3 ,men det er visst vanlig å vokse endel i starten med nr 2 :)


   

   

 • vinner er trukket :)  Da er godisen tatt fram og fredagskvelden skal nytes i armkroken til kjæresten min... Jeg har trukket en vinner og det ble Angelika. Har sendt deg mail.

  Håper dere alle sammen får en flott kveld og at vi alle får sove lenge i morgen :) 

  Klem til dere alle sammen :)

 • Nytt til leiligheten. (bilde)  Dette maleriet har jeg siklet på lenge.. så idag måtte jeg kjøpe det :) Det er veldig stort.. Teksten jeg har ved siden av ,bestilte jeg på Trendystickers.no

  Jeg er fornøyd..


 • Fortell meg en vits...-Vinn en kjole.  Kommenter innlegget under med en vits,så er du med å trekningen på kjolen som er avbildet :)

 • Kjole gis bort :)  Jeg bestilte meg denne kjolen for en stund siden...

  Estradeur - Rory Halterneck Dress

   

  Men den er i str M og det ble litt for stort for meg. Den er aldri brukt.. Kun prøvd på.

  Det du må gjøre for å få denne kjolen er å fortelle meg en vits :)   Spre denne bloggen også trekker jeg en vinner i kveld :)

  Kjør på ,jeg elsker vitser :)

 • Haha..

 • Mmm Deilig frokost :)  Da jeg våknet idag så var mat det første jeg tenkte på. Jeg ville ha noe som både så fristende ut og smakte godt.. så da lagde jeg dette..

  Hva tycks ??

   

 • Hva da min alder ?????  Hei :)

  Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt fra det glamorøse livet mitt. For mer glam enn detta ,blir det ikke.. Pjuuuk !
  Jeg la meg 19.30 i går.. Skulle bare hvile litt.. Sov helt til klokken 11.30 idag. Ska sei..

  Men jeg var helt utslitt.. og Tobias var hos Marit,så jeg hadde ingen å passe på. Tror jeg trengte det ja.  Jeg fikk ringt sjefen min og snakket med henne så 
  noen andre jobber for meg idag og i morgen. Thank you Nora <3 Det er ikke lett det her.. Man er jo ikke syk når man er gravid.. Det er jo ingen sykdom.. Men helvete så dårlig man kan risikere å bli. Og selvfølgelig var jeg den utvalgte :)

  Kan ikke huske at jeg var så på trynet når jeg gikk med Tobias.. Men det er 9 år siden da.. så jeg har vel fortrengt det :)

  Han supersmarte samboeren min sa følgende: Kanskje du skal google det å sjekke om det kanskje er normalt å bli så dårlig i din alder? :)
  Hva da Min alder ??????  Den satt ja..  

  Nei,jeg skal prøve å slutte å klage over dette.. Det er faktisk mange der ute som skulle ønske dem var i min situasjon.. Men som ikke kan få barn. Ikke misforstå meg.. Jeg føler meg veldig veldig heldig og at 
  man skal kunne få barn er ingen selvfølge. 
   Men denne kvalmen og sånn kunne jeg gjerne vært foruten.

  Ønsker dere alle en superbra dag hvor enn dere er. 

  Klem Kine.

  Dette bldet er tatt i jula.. Fine gutten min som snart skal bli storebror :) Dette blir bra

 • Jeg har verdens kjekkeste og beste samboer :)


 • Hva da ,MIN alder ???????????  Hei :)

  Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt fra det glamorøse livet mitt. For mer glam enn detta ,blir det ikke.. Pjuuuk !
  Jeg la meg 19.30 i går.. Skulle bare hvile litt.. Sov helt til klokken 11.30 idag. Ska sei..

  Men jeg var helt utslitt.. og Tobias var hos Marit,så jeg hadde ingen å passe på. Tror jeg trengte det ja.  Jeg fikk ringt sjefen min og snakket med henne så
  noen andre jobber for meg idag og i morgen. Thank you Nora <3 Det er ikke lett det her.. Man er jo ikke syk når man er gravid.. Det er jo ingen sykdom.. Men helvete så dårlig man kan risikere å bli. Og selvfølgelig var jeg den utvalgte :)

  Kan ikke huske at jeg var så på trynet når jeg gikk med Tobias.. Men det er 9 år siden da.. så jeg har vel fortrengt det :)

  Han supersmarte samboeren min sa følgende: Kanskje du skal google det å sjekke om det kanskje er normalt å bli så dårlig i din alder? :)
  Hva da Min alder ??????  Den satt ja..  

  Nei,jeg skal prøve å slutte å klage over dette.. Det er faktisk mange der ute som skulle ønske dem var i min situasjon.. Men som ikke kan få barn. Ikke misforstå meg.. Jeg føler meg veldig veldig heldig og at 
  man skal kunne få barn er ingen selvfølge.
   Men denne kvalmen og sånn kunne jeg gjerne vært foruten.

  Ønsker dere alle en superbra dag hvor enn dere er. 

  Klem Kine.

  Dette bldet er tatt i jula.. Fine gutten min som snart skal bli storebror :) Dette blir bra

   

 • Dårlig form..  Jaik.. idag er formen helt jævlig. Jeg har ikke kommet meg ut av sengen ennå :(
  Har en følelse av at jeg blir liggende her noen timer i dag :(  Var fin i formen i går ,helt til utpå kvelden en gang.. Da var det stopp og formen bare dalte :(
  Dette er ikke greit  :(

  Jeg nyter å være gravid når formen er bra.. Da elsker jeg den lille kula jeg har fått på magen,men når jeg er dårlig som nå så blir jeg bare trist.  Det eneste man får til er å sove..  alt annet kan man bare drite i :(
  Heldigvis så er Tobias så stor og flink gutt at han klarer seg litt selv. Han er ute å leker med venner rett utenfor her.. så jeg kan ligge i fred.   Jeg hadde aldri klart 2 bleiebarn kjenner jeg. Godt at gutten min er så stor :)
  I kveld skal han sove hos ei venninne av meg for jeg skal på jobb i morgen. Ser med skrekk og gru på arbeidsdagen for å si det sånn.  

  Rart det der hvordan formen går opp og ned... Forrige uke var jeg helt på trynet.. så dehydrert og jævlig at jeg havnet på sykehus.. Mandag og tirsdag har vært ok..  Jeg har klart å glede meg over graviditeten. Jeg satt tilogmed på lekeplassen utenfor her i 2 timer i går med ei venninne. Men så var jeg dødssliten når jeg kom inn..  og idag er jeg nedi kjellern igjen. Haff !

  Ja ,så rosenrødt var livet mitt liksom :) 

  Dagens store utfordring blir å gå på KIWI..Må handle litt..

   

  siden jeg ikke føler for å ta noe bilde av meg seli just nu så kan jeg jo legge ved dette bildet jeg tok for en stund siden..

  Da dette lyste mot meg inne på badet ,holdt jeg på å svime av. Hehe.. 

 • Kule topper til gravide  Jeg har kommet over masse kule nettsteder som selger kule topper til gravide :) så jeg  bestilte meg denne :) Digger den. Må nok bestille noen flere :)

  Denne fant jeg på http://www.kuletshirts.no/

  Vet dere om andre steder man kan finne sånne morsomme ting til gravide ? Jeg tar i mot alle tips :)

   

 • Nå trenger jeg deres ærlige meninger.  Når mennesker som ikke er i livet mitt.. ikke vil være i livet mitt.. mennesker jeg ikke vil ha i livet mitt.. Mennesker som har sååå mye i mot måten jeg lever mitt liv på .. mennesker som ikke kan fordra min livstil og rett og slett syns jeg er usmakelig.. 
  Når sånne mennesker følger bloggen min :) og attpåtil presterer å irritere seg over ting jeg skriver her og irritere seg over at livet mitt og bloggen min handler om meg... Det syns jeg er morsomt !

  Hva kaller det ? Forfølgelse ?  misunnelse ? Ikke vet jeg.. Men jeg må si at jeg setter spørsmålstegn ved dette.

  Kjære deg..  :)

  Bloggen min.. er min.. Som de fleste andre blogger så handler denne bloggen om livet til den som har laget den. Og dersom du har et problem med det,så syns jeg du skal gi faen i å lese den.. For guess what.. den kommer til å fortsette å handle om meg.

  Hun presterte også å komme med en liten kommentar som jeg valgte å ikke godta også.. der det stod : "Livet ditt er ikke så rosenrødt som du fremstiller her på bloggen"

  For det første så syns jeg ikke selv at jeg prøver å fremstille mitt liv  så jævla perfekt ? 

  Syns dere ??

  Dere som leser bloggen min fast eller dere som bare sveiper innom i ny og ne.. hva mener dere om bloggen min og meg ?

  Hilsen Kine den onde . haha
   

   

   

 • Hei folks!  Nok en julidag med hvit himmel.. Hmfrp !!

  Nå lengter vi etter sola altså !  Tobias slang på seg shortsen og dro ut med noen venner,jeg har et lite prosjekt på gang her hjemme :)  Pakken fra Trendystickers kom i går så jeg skal dekorere den ene veggen i stua nå. 
  Like greit å gjøre det før Richard kommer hjem for da kan han ikke dirigere og sånn ! :)

  Formen er bra idag.. Har fått spist en deilig frokost med lillegutt.  Fikk en utrolig bra frokostide av ei forumvenninne. Så jeg sitter mett og god her nå. Og da er alle glade !
  Etterpå skal vi ut å grille med ei venninne av meg som også er gravid.. da kan vi sitte å drømme oss noen mnd fram i tid sammen.

  Hva skal dere gjøre idag ?

  Fant forresten et sinnsykt fint maleri på Manglerud i går. Det har jeg utrolig lyst på ...  Tenke tenke

 • Jeg er gravid !  Det er Mandag ,Det er kaldt  ,men det gjør ikke noe for vi har vært hos doktoren og fått høre hjertelyden til babyen vår :)   Jeg er 9 uker på vei , men har allerede fått en skikkelig kul på magen:) 

  Jeg elsker å ha denne kulen :) 
  Formen har fram til nå vært litt opp og ned. Jeg har hatt dager der jeg har liggi rett ut og kastet opp og jeg har hatt dager som har vært veldig fine :) det vanskeligste med dette har vel vært å holde kjeft.
  Noen få utvalgte fikk vite det med en gang vi visste det selv,altså helt i begynnelsen av Juni.
  Men det har som sagt ikke vært enkelt å skjule denne kulen her..  

  Tobias er i ekstase over at han skal bli storebror :)

  Men nå kan jeg endelig vise fram magen min til resten av verden..

  Her er jeg 

  Fiiine magen min :)

   

   

   

   

 • så stolt av deg..  Elsker deg gutten min ... Du er alt for meg. 

   

 • Se hva jeg har fått :)  Hei alle :)

  Formen er bittelitt bedre.. Jeg var på sykehus i går .. Først legevakta ,men ble sendt videre til sykehus. Etter noen timer der fikk vi dra hjem. Hadde med meg kjæresten og han passet godt på meg. 
  Det som er no dritt er at vi hører til Ahus. Ganske langt dit når man ikke har bil.  
  Kjæresten sin telefon ble faktisk stjålet mens vi var der. Det er ganske utrolig syns jeg.. På et sykehus.. Men.. da får han klare seg noen dager uten.

  I kveld kommer Tobias hjem. Han har vært på hyttetur med pappaen sin. Snakket akkurat med han og han bestilte Taco til middag idag.. så vi får gå en tur å handle før han kommer hjem. Deilig med frisk luft når man har vært sengeliggende i nesten en uke. Håper formen er på vei tilbake igjen nå. Det føles iallefall sånn.

  I går fikk jeg en liten gave av min gode venninne Ingunn.. Utrolig koselig og søtt gjort :)

  Denne..

  Denne artige saken står i blomstebeddet vårt. På den grønne "pinnen" er det solceller,så når solen skinner på den så flyr den rundt i ring :)
  Så nå har vi enda en grunn til å vente på sola..

  Tusen takk Ingunn :)

   


   

 • Les mer i arkivet Juni 2014 April 2014 Januar 2014
  kine1982

  kine1982

  30 år gammel jente fra Oslo / Mandal. Jeg har to fantastiske barn..En gutt som er født i 2004 og ei lita jente som ble født Februar 2013. Barna mine er det viktigste i livet mitt og opptar naturligvis all min tid :) Jeg har også en flott kjæreste som også får livet sitt "flashet" her på bloggen :) Noe som er greit for han ! Dette er overhodet ingen seriøs blogg.. det er ikke en blogg for sarte sjeler.. Jeg skriver om det jeg vil. Mine meninger kan nok irritere vettet av noen,men da er dere hjertelig velkommen til å forlate bloggen istede for å irritere dere over den :) Stjæl bilder om du føler for det , men si gjerne i fra så jeg vet det ! Kjempe hyggelig med kommentarer ,men spørsmål om å kommentere tilbake eller å reklamere for deres egen blogg,blir ikke godkjent! Ha en fin dag!

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 April 2014 Januar 2014 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 September 2011 August 2011 April 2011 Mars 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010

  Siste innlegg


  størst av alt er kjærligheten Vi skal gifte oss :) :) Vår påske Påskeferie Digg søndag i solen :) Jakke selges Barnerommet / lekerommet Jeg koser meg.. Natterangler.. ELSE !

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits