KineMariell1982 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Endelig Fredag igjen !!!Ja,så var det plutselig Fredag..  Eller,jeg må legge meg å sove noen timer først da,men. Fredagen vår blir nok som de fleste andre fredager :)  Vi skal kose oss med grilling på balkongen og med en film eller to når snuppa er i seng :) 
Tobias er hos pappaen sin så da klarer jeg kanskj eå overtale min bedre halvdel i å se en litt skummel film :)   Det som er litt kjipt er at jeg har smittet Richard så nå som jeg er blitt frisk,så har han blitt syk.   Jeg får rett og slett bare være Nurse Kine i noen dager så ordner det seg nok :) 

Ønsker alle en fin fredag :)
 

 • Masse bilder av meg og mine  Jeg er veldig mye mer aktiv på Instagram enn er på bloggen. Av diverse årsaker så ønsker jeg ikke å dele så mye bilder av lillejenta mi her.. så  legg meg gjerne til på instagram hvis dere vil følge med litt :)

   

  Munejenta kaller jeg meg der:)

 • Lørdag på en Tirsdag :)  Man MÅ ikke drikke vinen på lørdager eller spise fredagstaco på en fredag. Man må ikke spise godteriet på lørdager. Vi har hatt en kosekveld i kveld vi :)  Når man er småbarnsforeldre så kan man ikke planlegge så mye..  Vår lille Mia har blitt kjempe flink til å legge seg til grei tid - i sin egen seng ,såå nå er det endelig tid for litt kjærestetid igjen :) Så i kveld tok jeg fram godteriet og krøp inn i armkroken til kjæresten min. 
  Litt dempet lys og favorittseriene på tv ,masse latter, kos og pjusking i håret :) det er godt det !  Kjærleik.  

  I LOVE YOU
   

 • Idag ringte presten.....  I forbinnelse med dåp så må man ha en dåpsamtale. Og idag ringte verdens koseligste dame til meg.. det er da hun som skal døpe vår lille dukke <3  Samtalen er på Torsdag og jeg gleder meg faktisk. Hun var så munter og hyggelig å prate med at jeg nesten ble litt glad :) 

  Ellers så har denne dagen igrunn vært litt kjedelig ! Det har jo vært ganske dårlig vær. Helt til nå. Nå skinner sola som bare det :)  Mens lille M har sovet så har jeg fikset litt på no dåpsgreier...  Er noe småtteri igjen før vi er ferdige.. Ikke lenge igjen til den store dagen nå :)  
   

   

 • Haha.. Ja,tenk det !! • Vår helg  Hei søtiser :)

  Har alle hatt en fin helg ? Det har vi..  Sånn bortsett fra at jeg har fått halsbetennelse (tror jeg) og at jeg har hatt litt feber om nettene. Men det stopper da ikke denne kroppen..  Vi har vært i byen, spist is,sitti ute i sola , grilla og sovet lenge.  Deilig å ha en baby som elsker å sove :) 
  Tobias har vaska sykkelen,vært på besøk hos besteforeldrene og trent med laget sitt.  I går ( lørdag)  var vi på Leos lekeland med venner. Koselig :) Da vi kom hjem så var grillmester Richard klar ved grillen :)

  Her er litt bilder :)

  Knoll og Tott

   

  Ingunn og Elise 

  Soler meeeg :)

   

 • Det er det ikke alle som gjør..... • Uch vad trøtt jag blev !  Herrejemica... Jeg er så sliten. Ikke fordi jeg har gjort noe spesielt.. Men jeg kjenner at kroppen min er helt kake.. Jeg har lyst å bestille meg en time hos frisør å ta hodebunnsmassasje.. og hos en massør for å få aromaterapi...  Kjenner at det er min største drøm akkurat nå.Å få pleid skrotten litt. Richard og jeg snakket faktisk om det i går at vi har lyst å ta sånt sammen..   men så var det det å ha barnevakt da. Er vi klare for det ???

  Jeg er superklar for massasje osv HVIS han har henne.. Men da får vi jo ikke gjort det sammen... Merker at jeg ikke er helt klar for å ha noen andre til å passe henne ennå. Mamma   må være den som kunne hatt henne noen timer eventuelt. hmm..  Men ja.. Pleie en sliten kropp ,er akkurat det jeg trenger.

  Men,det er Fredag dere..  Uken har gått fort og endelig skal min fine kjæreste være hjemme to dager igjen. :) Vi liker helgene best merker jeg :)   Leiligheten skinner, nye duftlys og kubbelys er kjøpt inn og idag tror jeg det blir pizza her.  Enkelt og godt.
  Helgens planer er å kose oss.. Vi skal til byen å spise is i morgen.. Uansett vær :) Også må jeg på posten å hente ei pakke :)   Og i morgen ettermiddag skal Tobias i bursdag så da går noen timer der også. På søndag er det fotballtrening. Jeg skal også prøve å få klipt meg og farget håret iløpet av helgen,men det spørs om jeg får gjort. Det er kanskje derfor jeg er så sliten.. Fordi jeg stresser for mye.

  Alt er nå i hus til dåpen.  Jeg gleder meg jeg :)   Samle de beste vi vet om i et lokale.. spise mat ,kaker ,skravle og kose oss. Feire den fine lille snuppa vår .. Blir bra! 

  Nei,nå skal jeg ta meg en laaang dusj. Få av sminke og ta på kosebuksa. Det er snart leggetid for Lille M og da er det tid for film og armkrok med verdens beste kjæreste. 

  Ha en kjempe fin fredagskveld alle sammen. 
 • Venter du ei lita jente ?? Hårbånd til salgs...  Nå har snuppelura mi vokst ut av mye rart her.. Og min store favoritt,HÅRBÅND , som er dødsviktig  å ha (!)  Jeg har selvsagt bestilt nye.. så da selger jeg disse som er for små.. Det ene passer fra nyfødt...  Resten er fra ca 1-3 mnd.

  Dem selges samlet for 80 kr. ( + porto )

   

  Kontakt meg på inboks..

   
   

 • Mmmm Dagens middag  Idag er det siiinnsykt god middag her i huset. Vi skal nemlig ha sushi ! Og jeg gleder meg helt sinnsykt !  bestemoren til Tobias ringte meg i går å spurte om hun kunne låne han noen timer idag.. så da benytter vi sjansen og spiser sushi. For det er helt uaktuelt for han.  Hehe. Richard kjøper det med hjem fra et sted han går forbi på vei hjem fra jobb. Jeg går rundt her å bare venter nå.. tripper , ser i vinduet og veeenter. 
  Det er faktisk ikke så lenge siden jeg begynte å like Sushi.. og nå ELSKER jeg det :)

  Liker du sushi ?

   

 • Babyoutfit

 • Så har man shoppet litt igjen da...  Endelig fikk kjæresten lønn så da kunne jeg dra kortet hans litt igjen. Det er viktig at han lar meg bruke litt penger på shopping til meg. Jeg går jo hjemme og tjener jo ikke så bra  og siden jeg da er nødt  til å fornye meg en gang i blandt. Så da er det bare rett og rimelig at han betaler litt nytt til meg. :)

   

   

   

  NEIIIDA !! Vi tjener like mye og jeg kjøper SELVSAGT klærne mine selv. Haha..  Det skulle tatt seg ut om jeg hadde hatt den holdningen der.. LOL.  Men ja,jeg har shoppet.. Idag har jeg kjøpt kjole jeg skal ha i dåpen og kjole som Lille M skal ha i dåpen.  Hun skal selvsagt ha dåpkjole ,men på festen skal hun ha på seg en nydelig sommerkjole :) 

  Kjolene våre er faktisk ganske like :)

  Hennes:

  Og min :)

 • Til kjæresten min  Hihi...
 • Mandag i mitt hode..  Idag surrer jeg fælt. For inntil en time siden så har jeg vært helt sikker på at det var Mandag i dag.  Jeg er nok ikke den eneste... :) Idag måtte vi stå opp tidlig.  Tobias måtte på skolen. Sendte med han varm lunsj.. Håper det falt i smak. Jeg og Lille M har bare kosa oss hjemme idag. Mens hun hadde første duppen så vasket jeg leiligheten og da hun skulle ha andre duppen så la jeg meg med henne i vår seng. Det ble 3 (!) timer det. Himmel og hav så deilig.

  Når vi ikke har sovet så har vi pratet fælt med lekene som henger å dingler fra babygymmen. Nå har endelig papsen kommt hjem fra jobb så da kan jeg ta meg en dusj :)   Dagene flyr avsted når man er hjemme med Lille M . Hun er så blid og fornøyd stort sett  hele tida. Elsker å ha mammapermisjon :) 
 • Vil ikke bli syk  Hodeverken har inntatt kroppen, og jeg har bare lyst til å sove bort hele dagen. Både Richard og jeg har følt oss slappe og ekle i hele dag. Det må jo være været. Krysser fingrene for det. Vi har ikke lyst å bli syke. Trodde det skulle hjelpe med en tur ut i frisk luft,men det ble vel igrunn bare værre.  Så da lille M skulle sove duppen sin i stad så var ikke mamma og pappa vonde å be. Vi la oss litt sammen med henne. Det var deilig.

  I kveld står hjemmelaget pizza på menyen. Gleder oss! 
 • Sommer`n er her :)  Hei folkens.. 

  Endelig er sommern her. Noe sååå deilig :) Vi griller,soler oss,går turer , spiser is og rett og slett bare nyter livet. Mens jeg skriver dette innlegget ,spiser jeg dagens 3. is..  Miihi :) 

   

  Søte små barneføtter blir også varme...

   

  Deiligste pinsen <3 <3

 • vårt lille fristed  Barna sover så da tar vi oss en velfortjent pust i bakken. Verandakos, smågodt og litt eplesaft (!) Før vi kryper i seng. Kjempe deilig temperatur her nå ;)

 • Vår 17.Mai  Hei dere. Nå er klokken strax 23 og jeg kjenner at jeg er helt død! Kjempe sliten. Men vi har hatt en veldig koselig dag da :) Vi dro til byen og så på barnetoget. Tobias gikk i det så vi måtte jo se på han :) Vi hadde flaks og fant et supert sted å stå. Sola skinte og det var kjempe deilig. Mia satt på armen når Tobias sin skole kom forb og hun ble helt i hundre da hun så han :) herlig altså :)  

  Vi dro fra byen og opp til skolen her. Der var det fæst :) kaker,pølser,brus og boller. Og i kveld har vi grillet på verandaen her hjemme. En skikkelig koselig dag med familien.

   

   

  Håper alle har hatt en strålende dag :)

 • Gratulerer med dagen Norge.  Muffins er bakt , kake er laget,grillen er på plass og grillmaten er handlet inn. Penklær til store og små henger klart og alle hjerter gleder seg :)  Det er Mia sin første 17. mai og Tobias sin første tur i barnetoget. Akkurat nå er jeg den eneste som er våken.. Det ble 3 timer søvn.. Jeg må ordne meg selv før noen andre skal opp av sengen.  Vi gleder oss til å feire bursdagen til Norge. Ha en flott dag alle sammen. 

 • Denne likte jeg.  Maybe you ? ohh yes. Ta det til deg ;)

 • Nemlig ! • Disse Colaene med navn...  Herregud så teit har jeg tenkt..

  Helt til jeg fant denne...

  DA var det bare kjempe kult.. haha...  Jeg er egentlig ikke så glad i brus,men måtte jo ha denne.. 

 • Haha !! • Bilder fra One Direction konserten..  Kvelden i går var MAGISK!  Ja,selv om jeg har bikket 30 år så innrømmer jeg LETT at det var ganske kult å være på One Direction konserten. Jeg hadde vel bare hørt 3-4 av sangene før men herregud for en stemning.. For et publikum. Hele arenaen rista. Jenter hytle,sang og noen gråt når dem sang rolige sanger.  Tobias var helt i hundre.. Jeg tok ikke så mange bilder men jeg filmet endel.. og jeg ler når jeg ser på det nå for det er helt sykt hvor bra stemninga var... Jeg klarer ikke å dele videoen.. hmmm...

  Anyway.. Pappa og Mia koste seg hjemme mens jeg og Tobias hadde det kjempe koselig på konsert. 


  Kjekkasen min..

  Tre trøtte og slitne ,MEN lykkelige barn :)

 • Så takknemlig...  Planen var å lage alt selv.. Handle inn og stå hele natten å lage mat osv til dåpen.. Jeg og mamma. Planen var så klar.  Dette skulle bli koselig,moro og slitsomt.. Mamma og Kenneth skulle betale og lage alle kakene.. Og jeg og Richard skulle selvsagt betale resten..

  Men så...

  Uten at jeg har fått ha en finger med i spillet så har da mamma og pappa bestemt sammen med sine kjære at dem betaler maten.. og bestiller koldtbord til oss. Så jeg slipper å gjøre noe som helst.  Ja,betale lokale og pynt har jeg jo gjort for lenge siden.. og å pynte må jeg jo gjøre,men det er bare koselig.. Men jeg sparer  noen tusen nå altså..  Vi blir nesten 30 stk i dåpen.. 18 voksne og 10 barn.. det er ganske mye mat ,kaker,kaffe,te og brus som må til da..

  Jeg døde litt...

   Jeg er så takknemlig for at jeg har mamma og pappa.  Dem stiller opp,passer på at jeg alltid har det bra og hjelper med det dem kan.   Uten dere vet jeg faktisk ikke hva jeg hadde gjort... Og at dem har funnet ut dette uten å snakke med meg var jo enda bedre.. Nei,jeg er så takknemlig <3 <3

  Tobias og Mia har de beste besteforeldrene man kan tenke seg. 

   

  I LOVE YOU !!!!!
 • å arve klær er GULL!!!!  Har sagt det før og sier det igjen.. Jeg er jammen heldig som har så gode mennesker rundt meg så vi kan arve masse fint til prinsessa vår. I dette tilfelle så har vi kjøpt litt da.. But still.. Veldig mye penger spart :) Idag ble det to stappfulle poser med masse fine klær fra Name it osv.
  Jeg hadde nok ikke kjøpt brukt eller arvet etter fremmede .. ( såpass sær er jeg) men dette er jo av ei god venninne. Og fadder til Mia.  Så i kveld skal jeg sortere babyklær igjen.. Litt vemodig er det jo.. Skal ikke nekte for det.. Men samtidig så er det så deilig at hun vokser da. Hun har jo brukt str 50 veldig lenge. Og akkurat begynt å bruke 56.. ( hun er 3 mnd) Men nå bruker hun litt 62 og litt 56. Alt ettersom hvor man kjøper klærne..
  Nå begynner hun å bli ei god lita bolle :) miihi..

  Når det gjelder klærne som vi nå legger bort så har jeg hele tiden sagt at vi skal selge dem videre for vi har ingen som kan arve av oss.. Men i stad ble jeg blutselig litt usikker.. Plutselig så er ikke tanken på å få flere barn , så veldig fjern.. Men det er selvsagt noen år fram i tid... Så i samråd med min fine kjæreste så har vi funnet ut at vi beholder klærne.. :)Man vet jo aldri..

   Nå er det *krypeinntilkjærestentid*

  Vi snakkes folkens :)
 • ohh yes .. Dette stemmer på en prikk! • Jeg skal på One direction konsert..  Idag kom ikke det være som vi hadde bestilt så da har det stort sett vært innekos.. men vi måtte ut å handle og jeg måtte kjøpe skjorte til bunaden min.  Og da tok vi samtidig sol på brun og blid. Vi må jo være to for sånne ting. Den ene griller seg i sola mens den andre sitter å tar en kaffe hos bakern og koser med Mia. Også spaserer vi hjem.. Fin tur det.. 

  Men over til overskriften.. JA tenk det.. Jeg på 30 år skal på ONE DIRECTION konsert :)  hehe. Og jeg skal innrømme at jeg gleder meg!  Det er da min sønn som er blodfan av disse gutta. Han ELSKER musikken dems og derfor fikk vi to billetter av pappaen hans. VIP billetter tilogmed. Det blir moro.   

  Skal dere på konserten ? 

  Da får pappa og Mia litt kvalitetsetid sammen de timene vi er borte.. Godt for dem og godt for meg og Tobias å gjøre litt sånne ting sammen.

   

 • Freaky Friday !!!  Endelig heeelg:)  Det gleder vi oss stort over her i huset. ( leiligheten) For det betyr at pappa er hjemme og får masse kvalitetstid med Mia :)   Vi skal bare slappe av og nyte livet i helgen. Ingen store planer så vidt jeg vet ?!
  Jeg ville egentlig ha reker i kveld,men det er liksom ikke vær for det. Så vi får se :) Noe digg blir det iallefall.  

  Jeg og Mia har nettopp sovet 2 timer. Det var utrolig deilig. Ikke ofte jeg sover sammen med henne på dagtid men idag var jeg helt zombie så jeg måtte.  Fikk et brev på inboks her om dagen fra ei søt jente som har lest bloggen min lenge.. Hun håpte at  jeg snart la ut litt bilder av Mia  såå hun fikk se hvor stor og fin hun er blitt. Beklager snuppa,men det gjør jeg ikke.  :(  På grunn av enkeltpersoner så vil jeg ikke legge ut bilder av hverken Mia eller Tobias.  Men jeg er jo på facebook og instagram :) Selvsagt så kan det jo hende at jeg en gang i blant viser dere et bilde eller to,men vi får se.

  Bloggen skal stort sett handle om meg.. Ikke barna mine.

  Sånn.. Der fikk jeg sagt det..igjen :)

  Venter forresten spent på en pakke fra BIKBOK som jeg har bestilt.. Men det er stort sett sommerklær og når jeg ser ut så er det ikke så nøye at den er litt forsinket. IIiiskaldt ute idag jo !! I går satt jeg på balkongen mens Mia sov. Spiste jordbær og sola meg.. Idag er det uaktuelt.. 

  Ønsker alle en fiiin fredag :)

   

 • Her skal vi kose oss...  Fra å ha en relativt stygg veranda med møbler fra 60-tallet (tror jeg)  til dette. Jeg har kjøpt planter og nye puter ,stoler og bord. Nå er jeg endelig fornøyd. Vi har en innglasset veranda og vinduene trenger en solid vask,men sånn ellers så er jeg dødsfornøyd. Her skal vi kose oss masse i sommer. Med reker og vin.. Jordbær og annen kos. Når barna er i seng er dette er supert sted å være bare oss to med levende lys og litt bobler i glasset,. jeg skal selvsagt kjøpe en stol til Tobias også..  Men hvor mye han gidder å sitte der ute er jo en annen ting :) 

   

  Der som vogna står skal vi ha en grill:)  Men foreløpig så er det veldig kjekt å ha vogna der så hun kan sove der ute på dagtid :)

 • Les mer i arkivet Juni 2014 April 2014 Januar 2014
  kine1982

  kine1982

  30 år gammel jente fra Oslo / Mandal. Jeg har to fantastiske barn..En gutt som er født i 2004 og ei lita jente som ble født Februar 2013. Barna mine er det viktigste i livet mitt og opptar naturligvis all min tid :) Jeg har også en flott kjæreste som også får livet sitt "flashet" her på bloggen :) Noe som er greit for han ! Dette er overhodet ingen seriøs blogg.. det er ikke en blogg for sarte sjeler.. Jeg skriver om det jeg vil. Mine meninger kan nok irritere vettet av noen,men da er dere hjertelig velkommen til å forlate bloggen istede for å irritere dere over den :) Stjæl bilder om du føler for det , men si gjerne i fra så jeg vet det ! Kjempe hyggelig med kommentarer ,men spørsmål om å kommentere tilbake eller å reklamere for deres egen blogg,blir ikke godkjent! Ha en fin dag!

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 April 2014 Januar 2014 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 September 2011 August 2011 April 2011 Mars 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010

  Siste innlegg


  størst av alt er kjærligheten Vi skal gifte oss :) :) Vår påske Påskeferie Digg søndag i solen :) Jakke selges Barnerommet / lekerommet Jeg koser meg.. Natterangler.. ELSE !

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits