KineMariell1982 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Elsker...mine nye klær...

 

 

Hurra :)

 • No skinner sola i vinduskarmen...  ...og støvet  syns mer enn noen gang! OMG!!! Ja det må sies , jeg har støv på hjernen. Hater rot og støv så det vaskes minst en gang i uken.. MINST!   Men jeg hater å vaske vinduer så det har jeg ikke gjort på evigheter. Så når sola skinner på vinduene nå så gremmes jeg! DEM MÅ VASKES!   Skulle egentlig gjort det for noen uker siden,men "glemte" det. så denne helgen må det gjøres!
  Idag er det lissom ikke noe som holder meg igjen ( dessverre) Richard er hjemm eog er fortapt i sin lille arving så da kan jo jeg gjøre hundre andre ting.  Helger er deilige sånn.. Da er han hjemme og kan være pappa hele døgnet.. Han er jo det i ukedagene også såklart men han er jo på jobb.. så da tar han igjen all den tapte kosen med henn ei helgene. Han skifter tilogmed bæsjebleier med glede.. :) Fine mannen min <3 <3

   

  Vi stod opp tidlig idag og tok nok en gang frokost i byen. Koselig altså.. Det var oss tre og Ingunn + Elise.   Tror snart jeg gifter meg med Ingunn jeg :) Vi har det så koselig sammen.. hehe.  Tobias orket ikke å være med så han er på besøk hos bestemoren og bestefaren. Der koser han seg :)
  Idag tror jeg ikke at jeg shoppet noe til meg selv.. ( ?! )  Men litt nytt ble det til Mia og Richard idag.  Hun fikk noen nye bodyer og ei smokkesnor (!) og han kjøpte seg litt klær.   Tobias var jo ikke med så da ble det ikke noe til han. 
  Jeg skal ta med han på en shoppingrunde snart,Han trenger vel egentlig ikke noe nytt , men  det er jo litt stas å fornye litt i kleskapet hans også.  Så på et par sko idag til han,men han må være med å prøve dem :)

  Nå skal jeg ut å handle mat , for det glemte vi i stad.. og da skal jeg samtidig hente han hos betefordeldrene..

  Har dere hatt en fin lørdag sålangt ?  

  Gutta mine :) 
   

 • Nytt i kleskapet ! (igjen)  Hei dere.. Da er det endelig Fredag og tid for familiekos:) Uken har gått kjempe fort og vi har kosa oss masse. det har jo vært helt greit vær så vi har gått masse turer. på Onsdag var jeg i byen med Rune.. Vi trasket rundt i 7 (!!) timer .. stakkars mann.:)   Han ble med meg i diverse butikker så jeg fikk kjøpt inn resten av det vi skal pynte med i dåpen.  ( Rune er en av fadderne til Mia )  

  På torsdag tok jeg ,mamma,Mia og Kenneth turen til min mormor på Stange :) Det var første gang Mia og Oldemor møttes,så det var stas.Prøvde å ta noen bilder av meg , mormor og Mia ,men vi klarte aldri å se på kameraet samtidig..

  Mia ser på mommo ,jeg ser på Mia og Oldemor ser på Mia..

  Barn skal jo ikke sitte for lenge i bilsetet så på veien hjem måtte vi ha en liten pause så Hun fikk strukket litt på kroppen. Stoppet på en rasteplass så Mommo og Moffen fikk tatt seg en røyk mens jeg koste litt med gulljenta i bilen..

   Idag har jeg trent litt , shoppet litt ,ryddet og vasket her hjemme. så nå kan helgen bare komme. 

  Det meste av det jeg har shoppet i dag er ting til dåpen..  så det kan jeg jo ikke vise her... men jeg kan gi dere en liten sneakpeak...

  Et lite hint...


   

  Også kjøpte jeg meg en ny topp,en ny kjole og en ny Vålerenga trøye. ELSK!!

   

   

 • verdens heldigste jente. ..  Disse fikk jeg av min fine kjæreste idag ♥♥♥♥ på en helt vanlig Onsdag.  

 • Nytt i kleskapet !  Idag var det 30 % på alle klær på Cubus. Jeg var klar som et egg til å dra kortet ,men jeg fant ikke så voldsomt mye idag.. Og det er jo kjedelig når det er salg.... Men jeg fikk kjøpt meg ei ny bukse , og et sett til Mia. Kjole,såklart. og to bodyer.. Bildet av hennes ting ,finner jeg ikke på nettet,men buksa mi er her.

  Emma printed pant

  Jeg ELSKER den.. 

  Var også på KID å kjøpte et pledd til vogna :)

  Ellers har dagen vært finfin.. Middagen idag blir enkel.. Gutta vil ha pizza.. så da blir det det.. 

 • Endelig :)  Endelig var det mammauke igjen.. Tobias kom hjem i går og gjensynsgleden var stor :) Nå skal vi kose oss sammen hele familien i en uke..  Mia og Tobias blir så glad for å se hverandre.. sånn som idag ,da jeg og Mia gikk å vekket Tobias :) Hun blir helt vill,smiler og spreller. Det er skikkelig stas med storebror :)

  Fine barna mine.
  Idag er skal jeg treffe ei venninne å skravle litt. Det blir koselig. Det er isst Big Smile Day på cubus... Kanskje jeg må innom der :) Penger er jo til for å brukes ;)

  Ha en fin dag alle sammen :)
 • Etter keisersnittet....  Mange advarte meg om både det ene og andre i forbinnelse med å ta keisersnitt...  

  -Jeg kom til å ha sååå vondt LENGE..

  - Det kom til å ta veldig lang tid før magen trakk seg tilbake... Den kommer til å bli pløsete og hengete..

  -Jeg kom til å bruke lang tid på å komme meg..

  -Jeg kom til å få et stygt arr...

  Vel.. FEIL!  :) For meg har det gått superfort og superbra. Allerede 6 dager etter keisersnittet ,var vi ute på gåtur.. Jeg var klar før det,men siden det var så kaldt måtte vi vente på grunn av nyfødt Mia..
  Magen er tilbake til utgangspunktet og ikke noe mer pløsete enn den var da. Helt flat mage hadde jeg ikke fra før heller.. Så jeg er veldig fornøyd :)
  At det var vondt,er det ingen tvil om..Selvsagt hadde jeg veldig vondt de første dagene,faktisk så vondt at jeg ikke ville ha besøk av noen på sykehuset. Der var det kun oss 3. ja,Tobias selvsagt da :)

  Arret er jo der,men det har allerede begynt å lysne.. og det er så langt ned at man ikke ser det når jeg har på truse / bikini.. Og en av delene har jeg jo stort sett.. hehe.  Den berømte "pølsa" over arret har jeg heller ikke fått..

  Jeg er for lengst tilbake i mine gamle jeans og gruer meg overhodet ikk etil sommer og bikinisesong. Kroppen min har ikke endret seg i det hele tatt. Jeg sitter igjen med bare gode erfaringer når det gjelder mitt keisersnitt.selve operasjonen og tiden etterpå.

  Tok du keisersnitt ?? 
  Åssen har det gått ?

         

 • Dåpsforberedelser og valg av faddere :)  Hei og hopp dere.. 

  Denne helgen har gått kjempe fort. Vi jhar hatt det så koselig :) Manglet bare Tobias. Men han kommer hjem i morgen,hurra!  Idag har jeg store planer om å vaske vinduer og klargjøre verandaen for sommeren.  Kjedelig,men det må jo gjøres.Vi kastet alle verandamøblene itidligere i år , så til uka skal vi kjøpe nytt. Og da må jo verandaen være ren og pen :)  Vi skal også treffe pappa idag. Han kommer med dåpskjolen som Mia skal ha i dåpen. Den er sååå fin. Pappas kone har heklet den.  Mia kommer til å være så nydelig i dåpen. I selve selakapet skal hun ha på seg bunaden sin da :) Men de første timene blir det den fine dåpskjolen.

  Dåpen er i Juni og jeg har allerede startet litt med forberedelser til den.  Lage bordkort,finne pynt , bestemme for hva vi skal ha på koldtbordet , hva slags kaker osv. Kubbelys eller t-lys? Flytelys kanskje ? Det er MASSE å velge mellom der ute.. Og jeg har god hjelp av min gode venninne ,Ingunn , til å finne ideer osv. Mamma og jeg skal lage all maten. Det blir så bra :) !!  Vi samler nærmeste familie og venner for å feire vår nydelige Mia :)

  Vi har 4 faddere til henne. Vi har plukket ut de beste vi kunne komme på til å være faddere for henne.  Mine gode venninner Ingunn og Marit var en selvfølge for oss :) Dem har brydd seg om meg under hele svangerskapet da jeg var så dårlig og dem er så glad i Mia. Når man ser at dem bryr seg oppriktig om både meg og henne så er man ikke i tvil om at dem skal være faddere :)   Vi ville gjerne ha en mannlig fadder også.. Og selv om bestefar og farfar er flotte forbilder begge to ,så falt valget på Ingunn sin mann,Rune. Han er også veldig omtenksom og bryr seg om Mia. (tror jeg) hehehe..  Alle disse tre er mine venner fra før jeg møtte Richard , så vi måtte jo ha noen fra hans side også :) Og da ble det hans søster. Koselig. Vi har som sagt valgt de beste fadderne Mia kunne fått.  

  Vi blir litt av en gjeng.. :) Stas!

  Jeg gleder meg :)
 • Endelig vår !!  Hei og hopp 

  Vi har akkurat kommet hjem fra en lang dag i byen. Herrefred så deilig vær det har vært idag   Vi dro til byen med en gang vi våknet omtrent. Spiste frokost /lunsj i Karl Johan. 
  Spist is på Aker Brygge, spradet opp og ned Karl Johan og handlet litt til store og små.

  Mia fikk litt nye klær,2 nye smokker  , ei rangle og 2 hårbånd. 

  Smokk og rangle gidder jeg ikke ta bilde av..

  Til meg ble det litt stæsj fra VITA og H&M. 

  Ny Mascara , ny leppestift fra Isadora , ansiksmaske ,hårkur ,den nye dusjsåpa til Dove og kremen. Lukter Kokkos.. DIGG!!! og hårspenner.


  Så i kveld skal både jeg og Richard ta ansiktsmaske ,hihi... Han lovte meg å prøve.   

  Nå skal mamma og  Lilletrulte bade ,mens pappa lager deilig lørdagsmiddag,som idag er biff og fløtegratinerte poteter.

  Vet dere hva ??  Jeg har verdens beste kjæreste og barn.. Livet er herlig !!!

 • Litt forandring på bloggen...  Hei dere. Nå er det lenger og lenger mellom hvert innlegg. Har selvsagt ikke tenkt å beklage for det,for som dere vet så har jeg jo litt andre ting å tenke på. Nemlig min fantastiske familie :)   Jeg har jo også kommet tilbake på facebook etter et års pause,så bilder osv deler jeg jo der nå. For der er jo venner og familie :) Også er jeg jo seff på instagram. :)

  Dessuten så vet jeg at mennesker som ikke er en del av livet mitt OG mennesker som ønsker meg vondt leser denne bloggen så da blir det automatisk til at man holder litt lav profil. Hvorfor skal jeg dele bilder med mennesker som ikke liker meg ?? 

  MEN jeg skal ikke kutte ut bloggen på grunn av det :) langtderifra! Jeg har jo blogget i noen år,så jeg skal fortsette,. Men jeg tror nok ikke jeg vil dele så veldig mye bilder av barna mine og kjæresten min lenger. Noe blir det selvsagt. Men ikke så mye som før ! ( Dem er forbeholdt fb og instavenner)

  Hvordan har dere det ? Jeg følger jo endel av dere på insta og er jo venn med noen på fb.. :)  

  Vi har det fint.. Det er endelig vår og vi storkoser oss.  Mia har allerede blitt 10 uker og er så god. En herlig baby,rett og slett. Blitt skikkelig mammajente,men det er jo naturlig siden jeg er hjemme med henne.  Men hun koser seg selvsagt også veldig hos pappa:) I skrivende stund sover hun i fanget hans:)  Godjenta !!

  Tobias er hos pappaen sin ,men var innom å hilste på her i stad. 

  Et bilde skal dere få :)

  Bilde: Blidfisen min

   

 • Et aldri så lite bildedryss

 • Mia ønsker alle en fin dag...

 • Ny header og nytt design..  Hva syns dere ?

 • Les mer i arkivet Juni 2014 April 2014 Januar 2014
  kine1982

  kine1982

  30 år gammel jente fra Oslo / Mandal. Jeg har to fantastiske barn..En gutt som er født i 2004 og ei lita jente som ble født Februar 2013. Barna mine er det viktigste i livet mitt og opptar naturligvis all min tid :) Jeg har også en flott kjæreste som også får livet sitt "flashet" her på bloggen :) Noe som er greit for han ! Dette er overhodet ingen seriøs blogg.. det er ikke en blogg for sarte sjeler.. Jeg skriver om det jeg vil. Mine meninger kan nok irritere vettet av noen,men da er dere hjertelig velkommen til å forlate bloggen istede for å irritere dere over den :) Stjæl bilder om du føler for det , men si gjerne i fra så jeg vet det ! Kjempe hyggelig med kommentarer ,men spørsmål om å kommentere tilbake eller å reklamere for deres egen blogg,blir ikke godkjent! Ha en fin dag!

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 April 2014 Januar 2014 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 September 2011 August 2011 April 2011 Mars 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010

  Siste innlegg


  størst av alt er kjærligheten Vi skal gifte oss :) :) Vår påske Påskeferie Digg søndag i solen :) Jakke selges Barnerommet / lekerommet Jeg koser meg.. Natterangler.. ELSE !

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits