KineMariell1982 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Påskeaften..God kveld i stuen :)

Vi har hatt en så fin dag :)  dagen startet med at vi ble vekket av en kjempesulten Mia.. så da var det bare å sprette opp å skifte bleie og å finne mat til henne. Hun fikk flaske i sengen og lå lenge og kosa seg mellom oss. Skikkelig koselig morgenstund <3 

Så var det jo på tide med gaver til min kjære som har bursdag idag. Av meg og Mia fikk han parfyme, litt klær, et flaxlodd o en kopp som det står pappa på også fikk han syden tur i gave av meg..  Eller altså.. Den bestilte vi jo sammen for noen uker siden,men jeg betalte depositumet og da ble vi enige om at turen skal være gave til han . Litt kjedelig at han visste om gaven fra før da.. men men :) 

Idag har det vært knallvær så vi har kosa oss ute i mange timer.. Det er så deilig å kjenne at sola varmer og se at snøen smelter.. jeej.. snart sommer !! Nå har vi akkurat lagt Mia så da er det tid for kjærestekos,film og godis <3 

Håper alle har hatt en kjempe fin påskeaften <3

kleeem..

Dette hadde jeg på meg idag.. vååårklær..

( bildet er redigert .. jeg ER ikke så hvit.. )

 • Han ble så glad..  Idag gjorde jeg noe jeg syns alle burde gjøre en gang i blant..  Å gi en en liten oppmerksomhet til dem som ikke har så mye..  Oslo flommer snart over av tiggere og uteliggere.. Et trist syn rett og slett. Noen er frekkere enn flatlusa mens andre sitter stille og rolig å ser i bakken.. Koppen står foran dem og dem sitter i timesvis å fryser hver eneste dag.. Jeg slenger ofte noen kroner oppi koppen dems. Og da spesielt til en mann som sitter på Helsfyr HVER dag hele året.. Jeg syns så synd på han ! 

  Så idag kjøpte jeg to ferske boller og en melkerull.. Jeg skulle så gjerne gitt han mer,men jeg hadde ikke med meg så mye penger selv.. MEN ansiktet hans lyste opp og han takket og bukket. Han ble så glad den gamle gode mannen. Jeg ønske han god påske og gikk videre. Jeg gikk derfra med et smil om munnen og tenkte at dette skal jeg jammen gjøre oftere.. 

  Å være medmenneske er viktig!

   

   

 • Langfredag -Deilige Fredag <3  Hei folks !

  Fikk et brev på inboks at jeg måtte blogge meeer :) hehe! Ufattelig koselig da.. og jeg skal virkelig skjerpe meg. Må få fikset designet og header så tror jeg kanskje motivasjonen kommer også. Men skal jeg være flink til å blogge så må dere være flinke til å kommentere så jeg faktisk ser at dere er der ;)

  Dagen er langt fra over ,men nå sover Mia så da var det grønt lys for litt surfing :)  Vi kom akkurat inn døren etter en lang gåtur. Vi har faktisk gått i nesten 4 timer. Besøkt grava til min farmor og prøvd å finne grava til Richard sin morfar.. Den fant vi ikke.  Vi leita faktisk i over en time etter den grava.. Men på en så stor kirkegård så var det ikke lett. Vi får prøve igjen en annen dag :) 

  Vi tok også turen ned til byen,. Kjøpte oss kakao med krem og ei bolle.  Koselig å gjøre sånn med kjæresten <3 <3  I morgen har han bursdag. Noe som betyr GAVER og kake !! ! Har bestilt suksesstærte fra Baker Hansen. Skal hente den i morgen. Også skal jeg spandere frokost / lunsj ute i morgen.  Bursdagsbarnet må jo vartes opp litt :)

  Gaver vanket det også fra min pappa og kona hans. dem kom på overaskelsebesøk her istad. Sånt elsker jeg.. at folk bare kommer. Man trenger ikke avtale sånt.Her er alle velkommen til alle døgnets tider :) Så dem kom med gave til Richard som jeg IKKE fikk lov å smake på.. hehe..WTF ?!

  Gavene fra meg kan jeg seff ikke skrive her før i morgen ;)  Nå skal det lages Lasange også skal snopet settes fram.. sofa,armkrok og kjærestekos står på planen <3 <3

  Bilde

  Bilde

  Ha en fin fredag alle sammen :)

 • I love you

 • Se min vakre lille jente..  Skikkelig blid :)

  Bilde

  Bilde: Min lille blidfis

  Åhh.. Jeg er så betatt av henne.. Lille dukken vår <3<3

   

   

 • 6 ukers kontroll , sex , trening og kjærleiken  Nå er Mia strax 6 uker.. ( på torsdag) Noe som betyr 6 ukers kontroll for mor ! Hurraaa , endelig skal jeg få lov å plassere ræva mi i en sånn flott stol og skræve i vei hos gynekologen.. Det er jo det kuleste jeg vet.. Siden min mannlige fastlege er både ung og pen  syntes jeg selvsagt at dette var ekstra stas.. woohoo.. 

  Mens jeg gikk mot legekontoret kom jeg på at jeg kanskje ikke hadde behøvd den spruten med parfyme der nede... hmm.. jaja,det får gå som det går.

  (for de ekstra trangsynte så er dette selvsagt tull.. jeg hater selvsagt gynekologen like mye som alle andre)

  Legetimen gikk kjempe bra.. og siden jeg tok keisersnitt så trengte jeg ikke å bli undersøkt ! *hurra*

  Det eneste vi gjorde var å prate.. om fødselsopplevelsen , tiden etterpå , prevansjon ,osv. Han tittet på såret mitt og syntes det så bra ut..   Jeg hadde naturligvis litt spørsmål da jeg ikke har tatt keisersnitt før.. og disse ble besvart på best mulig måte.
  Det som gjorde meg ekstra glad var at jeg nå har fått klarsignal på å begynne å trene lett.. jogge osv.  ENDELIG !!  så fort jeg får lønn så skal jeg kjøpe  nytt treningstøy :) GLEDE :)

  Mia ble veid hos helsesøster i forrige uke ( 5 ukerskontroll ) og nå veier hun 3710 g. Så det kommer seg.. Lille snuppa.. hihi. 

  Ellers har vii det bra alle 4..  Dagene går fort.. vi koser oss. Mammapermisjon er DEILIG ! Kan bli litt ensformig.. Det blir mye kosemat . ekstra gode frokoster osv.. iskaffer og kos på kafeer med venninner  og sånn. Hmmm.. Men det er lov.. spesielt nå som jeg skal begynne med jogging igjen :)
  Det blir nok jogging 3 dager i uken tenker jeg.. På kveldstid når Richard kan være hjemme med Mia..   

  Legen spurte også om vi er flinke til å ta vare på hverandre og kjærligheten oppi alt dette babygreiene..  Vet ikke helt jeg.. Er vi det Richard ? Vi kunne kanskje vært litt bedre på det. Men vi har det jo bra. Vi tuller og fjaser like mye som før.. Vi nusser og er flinke til å si at vi er glade i hverandre og vi "flørter" jo på sms.. Thiihi <3 Men armkroken er det en liten stund siden jeg har liggi i.. Der ligger det nemlig en annen prinsesse nå for tiden.. :)
  Men vi kommer dit.. snart.. Elsker deg <3 

  Legen sa også at vi ikke måtte glemme sex og nærhet..  
  Jeg er veldig for dette med 5 om dagen når det gjelder frukt.. Kanskje innføre den regelen når det gjelder sexing også.. ØØøhhh...  

   

  Hvordan er det med dere andre som har fått baby nå ?  

  klemmings.

   

   

   

 • Ferien er bestilt..  Vi har vært litt trege i år så først nå er sommerferien bestilt. Eller.. Vi skal ikke reise før i september da,men.. Da reiser vi til Gran Canaria.. Og det blir altså så deilig. Gleder meg masse.. 

  Legger ved litt bilder av der vi skal bo :)

  Blue Village Playa Feliz - Bilde 9

  Blue Village Playa Feliz - Bilde 10

   

  Blue Village Playa Feliz - Bilde 12

   

  Håper selvsagt på en varm og god sommer her hjemme i Norge først.. Men det er deilig å ha noe å glede seg til :)

   

   

 • Frøken effektiv !!  Jupp,thats me !

  Idag er jeg faktisk litt stolt.. Mia har vært så flink idag.. sovet masse.. og når hun var våken så lå vi begge (!) under babygymmen å kosa. Jada,jeg fikk trøkt den trædve år gamle kroppen min inni der jeg å... Mens hun sov ryddet jeg og vasket soverommet. OMG så mye rot og støv det kan bli der asså!  I tiden etter fødsel så har jeg jo ikke gjort så voldsomt mye her hjemme. På grunn av keisersnittet så skal ikke kroppen belastes så mye.. så jeg tok legen på orden og har slappet heeelt av.. Men nå er jeg "frisk og rask" og tilbake... Så nå sliter hybelkaninene.. ( og snart hormonpølsa)  Jeg føler meg tipp topp og gleder meg masse til å begynne å trene igjen.. I mellomtiden så får jeg la frustrasjonen gå utover hybelkaninene her hjemme. 

  Nå høres det ut som at det flommer over av støv og rot her.. Nei nei.. Min fine kjæreste har vært superflink i disse ukene..  Og Tobias selvsagt.. Men det er liksom noe med det at man aldri blir helt fornøyd dersom man ikke gjør det selv. Jeg er iallefall sånn.. ( sorry Richard :)  )

  Nå er gutta på jobb og skole mens vi jentene koser oss her hjemme..  Mia sover ( igjen) Så da kunne jeg sette meg ned med laptopen :)  Har på både tv og musikk.. Av en eller annen grunn så sover hun best i bråk.. 
  Idag blir det spagetti til middag her-tror jeg. så skal vi ut å gå tur :) Det er jo knallvær her i Oslo idag,så det blir koselig.

  Håper dere alle har en fin dag :)

   Bilde

  Bilde: Søskenkjærlighet

  Bildene ble tatt i går :)

   

 • Hei og hopp..  Jeg har blitt skikkelig dårlig på dette bloggegreiene.. Dessverre.. Jeg deler mye bilder på Instagram også er jeg tilbake på facebook..  Legg meg gjerne til som venn der dere som jeg har som bloggvenner.. På instagram kaller jeg meg for Munejenta :)

  Nå har jeg vært mammaen til Mia i litt over 1 mnd.. Og det er så koselig.  Vi koser oss masse alle sammen. tobias er en flink og stolt storebror ,Richard er helt oppslukt ii sin lille datter ( og en smule hysterisk)  Og jeg.. ja jeg elsker livet mitt nå. Nå er det komplett.. tror jeg..  Jeg har en herlig sønn og ei fin lita datter.. Jeg har en snill og god kjæreste. Et fint hjem. En mamma og pappa som er glade i meg og familien min.. Bryr seg om oss.

  Også er det snart vår og sommer !!! Hurra for det hvertfall .. Kjenner jeg er riiimelig lei av å fryse nå.. Gleder meg til å bli brun.. bruke shorts og en tynn topp.. Kjoler.. ahh.. Himmelsk.

  Sommerkroppen 2013 tror jeg nok at jeg bare kan drite i ser det ut som.. hehe.. Men det er helt greit..  Jeg har jo gått ned mer enn jeg la på meg så kiloene er ikke noe problem.. men denne magen har nå blitt litt hengete .. om man kan si det sånn !? Og det er ikke lekkert... Heldigvis noen mnd igjen da.. så man vet jo aldri :)

  Det har nå gått snart 5 uker siden keisersnittet.. så det betyr at jeg snaaart kan begynne å trene igjen. Hurra hurra..

  Her er litt bilder fra den siste tiden..

  Bilde

   

  Bilde

  Bilde

   

  Idag kommer Tobias hjem etter en uke hos pappaen sin.. Gleder meg masse :) 

  Skal prøve å bli flinkere til å oppdatere her .. hvis ikke så håper jeg vi sees på instagram eller facebook ! ¨

  Mange klemmer fra Kine Mariell <3

   

   

 • Trenger du nytt design eller ny header ??  Hvis dere spør superpent så kanskje Jeanette har lyst å hjelpe dere ? 

   

  http://snuppine29.blogg.no/1362748943_nytt_design.html

   

   

 • Et stort bildeinnlegg av min nydelige prinsesse.  Liiitt stor lue..

  Et lite smil

  Ut på tur


  Koser seg i vuggen sin...
   

 • Les mer i arkivet Juni 2014 April 2014 Januar 2014
  kine1982

  kine1982

  30 år gammel jente fra Oslo / Mandal. Jeg har to fantastiske barn..En gutt som er født i 2004 og ei lita jente som ble født Februar 2013. Barna mine er det viktigste i livet mitt og opptar naturligvis all min tid :) Jeg har også en flott kjæreste som også får livet sitt "flashet" her på bloggen :) Noe som er greit for han ! Dette er overhodet ingen seriøs blogg.. det er ikke en blogg for sarte sjeler.. Jeg skriver om det jeg vil. Mine meninger kan nok irritere vettet av noen,men da er dere hjertelig velkommen til å forlate bloggen istede for å irritere dere over den :) Stjæl bilder om du føler for det , men si gjerne i fra så jeg vet det ! Kjempe hyggelig med kommentarer ,men spørsmål om å kommentere tilbake eller å reklamere for deres egen blogg,blir ikke godkjent! Ha en fin dag!

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 April 2014 Januar 2014 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 September 2011 August 2011 April 2011 Mars 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010

  Siste innlegg


  størst av alt er kjærligheten Vi skal gifte oss :) :) Vår påske Påskeferie Digg søndag i solen :) Jakke selges Barnerommet / lekerommet Jeg koser meg.. Natterangler.. ELSE !

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits