KineMariell1982 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Idag har den fineste personen jeg vet om bursdag!Happy Birthday Tweety Bird

 

Gaver,kaker,god mat,masse vin. Gode venner og verdens beste meg :) Du har liksom alt du ! ;)

Jeg elsker deg utrolig mye Kjæresten min !

Klem :)

 

 • Goood morning :) • 1 år siden du ble drept!  Kjære Heidi. nå er det 1 år siden du brutalt ble revet fra oss..  Meg,alle andre gode vennene dine.. sønnen din ,mammaen din og Cato.. Jeg vet at Cato hadde en stor plass i hjertet ditt.. 
  Det er 1 år siden du løp for livet.. men ble innhentet og tatt av dage. Det er 1 år siden Leif Magnus mistet mammaen sin for alltid.

  Du hadde vært ute på byen, feiret bursdagen til det som skulle bli din drapsmann.. Hvor jævla sykt er ikke det ? Det var du som arrangerte festen for han.. Dette var takken.. :(

  Jeg husker så godt den morningen jeg fikk vite det... Jeg hadde akkurat kommet hjem fra nachpiel.. full som ei måke,men måtte lissom sjekke facebook da.. som vanlig..  reagerte ikke no spesielt på at det var et par stykker som hadde skrevet et hjerte på "veggen" din.. Det var jo hverdagskost.. for alle var så glad i deg.  Men så leste jeg VG.. og da skjønte jeg at det måtte være noe galt.  

  Og det var det... meldinger strømmet inn på veggen din og på telefonen min.. Jeg sov ikke en dritt den dagen/kvelden..

  Beslutningen om å reise til Mandal ble tatt kjapt .. Det fantes ingen tvil om at jeg skulle følge jenta mi til sitt siste hvilested.  Fikk fri fra jobben og dro.. Å ankomme kirken etter 5 timer i bil var både godt og vondt. Jeg møtte igjen mange gamle venner.. Alle var der for deg,Heidi.

  Begravelsen din var så fin.. Trist ,vond,surrealistisk,men samtidig fin..  etterpå ble alle bare stående å se ut i luften... Jeg hørte gråten til mammaen din,men slet med å gå bort til henne.. visste ikke hva jeg skulle si..  Mens jeg stod der kom plutselig en liten mann bort til meg.. Sønnen din.. Han så på meg og smilte tappert.. Vi satt oss ned på bakken.. rett og slett og snakket om biler!

  kule biler. Han sa ikke så mye da,ble mest peking på diverse biler på parkeringsplassen. også tommern opp .men.. Jeg har jo en 8 åring selv.. som eeelsker biler. så detta kunne jeg lissom :)  

  Jeg ga han en klem før jeg kvinnet meg opp og gikk til mammaen din.. 

  Jeg husker ikke så mye av samtalen jeg... Det meste fra en dagen er bare tåkete. 

  Ofte kan jeg sitte å tenke på latteren din.. den var helt konge.. Jeg tenker også på alt det rare vi gjorde når vi var yngre. Vi løste verdensproblemer støtt og stadig.

  hmm.. jeg savner deg.. kjenner at det er en liiiten klump i halsen min akkurat nå.  Dette suger så jævlig :(

   

   

  æsj nå gråter jeg... Har brukt over en time på dette innlegget :(

  Du vil alltid være i hjertet mitt verdens beste Heidi.. 

  Kleem..

 • En liten oppdatering...  Dere som har fulgt bloggen min en stund,vet jo at vi har hatt max uflax med leiligheten vi skulle flytte inn i... Dere som ikke vet,kan lese litt lenger ned ;)

  Nå er har det gått 17 dager siden vi egentlig skulle flytte inn.. Men ingenting har skjedd :( så vi bor litt her og litt der.  For det meste er vi hos mammaen til min kjære. Hun bor på Råholt så det blir ganske usentralt med tanke på jobb,skole, trening osv.  Men for all del.. Vi har kost oss masse vi :) Evig takknemlig for at hun har åpnet hjemmet sitt for oss altså.
  Men neste uke er det endel som skjer... jeg skal i jobbintervjuer ,til legen,kjæresten trener hver dag med fotballen nåå før serien starter. Hver dag lissom...  og da har vi funnet ut at vi sannsynlig må bo i Oslo neste uke. Blir for slitsomt og for mye tull med pendling.

  Så nå prøver vi å finne et sted å bo.  Luxushotell hadde vært fristende,men det går jo ikke :) Så vi ser etter sånn leilighethotell. Det er dyrt det også,men iallefall mye billigere enn et hotellrom med minibar etc..  

  Det beste hadde vært om huseier ringte mandag morgen og sa at leiligheten var innflytningsklar,men nå er jeg så lei av  å tro at det skjer no snart. Liiike før jeg gir opp...

   

  På den positive siden så har vi fått masse tid med svigers da :) Det er jo koselig...  Det negative oppi dette er jo at vi er slitne.. vi er  møkklei å ikke vite hva som skjer... Det er dyrt , vi er hjemløse lissom.. og den følelsen.. den suger...
  Men ut av alt det negative så kommer det noe positivt igjen...  Vi har hverandre og kommer gjennom dette sammen... og vet at den dagen vi sitter i vår egen sofa i vår egen leilighet igjen.. så skal vi faen ikke ta det for gitt !!  Også er vi veeeldig flinke til å gjøre det beste ut av dette da :) 

   

  <3 <3

   

  Idag har vi vært på badeland. :) Det var digg :)  LilleHelten koste seg veldig.. Og det er det viktigste :) Siden vi for tiden er nærmeste nabo med badeland så tror jeg vi tar en tur dit i morgen også:) Ikke så mye annet å gjøre på søndager.

   

  Kleem

   

 • Alle mannfolks sin drømmedag.. (blowjob)  Yes.. idag er det det.. 14. Mars. Den store biff og blowjob-dagen.

  Én måned etter «Valentine's Day» er det guttas tur.

  Hahah.. 

  Han som fant opp denne dagen må ha vært en svært bitter mann.. *LOL*

  Det er ikke vanskelig å tilberede en perfekt biff., bare følg metoden i denne artikkelen.

   

   

  Nå ble jo jeg og kjæresten enige om at Valentine bare var no tull.. så vi feiret ikke den dagen... Så jeg kjenner at jeg ikke er helt med på å feire denne dagen heller... Men biff er godt da.. 

   

  Her er forresten link til noe jegfant på nett..http://www.side3.no/article3354855.ece

  Skal dere feire denne dagen ??


   

   

 • Elsker våren.. + Outfit gitt..   Endelig er våren her..  Lette sko.. solbriller,tynn jakke..

  ahh...


  Ikke så ofte jeg tar outfit bilde.. hehe.. Men her kom det et..


  Måtte jo ha med et bilde av kjæresten også :) hehe..

   

   

 • Er det mange gutter som blogger ?  Jeg leser mange blogger ,men har ennå ikke kommet over mer en 1 gutteblogg... (mann er vel han da men..) 

  Kunne tenke meg å lese noen flere av dem.. 

  Anbefal meg noen gutteblogger davel.. :)  

   
   

 • En toppblogger som aldri blogger..  ja.. det syns jeg er litt rart.. Jeg snakker selvfølgelig om Karoline Berget. Jeg har lest bloggen hennes i over 1 år.. Men etter at hun og Vegard gikk fra hverandre har jeg omtrent sluttet å lese bloggen hennes. Jeg er innom i ny og ne bare for å se  om det har skjedd noe spennende ,men det eneste jeg ser er faste lesere som er forbanna.. 

  Jeg er ingen superblogger selv. Jeg lever et helt vanlig A4 liv og blogger om ting som skjer og ikke skjer..  Jeg er ingen a,b eller c kjendis og jeg tjener ingen verdens ting på bloggen min. 

  Jeg lurer på hvor mye toppbloggerne tjener på bloggen sin.. Er det sånn at man tjener mer jo høyere på listen man kommer ?? 
  Isåfall burde man være ganske ydmyk og takknemlig overfor leserne sine.. svare på kommentarer.. Blant annet.
  Hvilken plassering på listen må man komme over for å tjene penger ?  

  Er du en toppblogger ?

  Har du sluttet å lese bloggen hennes ? 

 • Shopping !  Jeg har shoppet litt.. igjen.. Ikke så mye men fant ut at jeg måtte ha litt nytt...


  299 på Vero Moda


  Tights.. 3 for 99 på Bik Bok..


  Genser <3 elsker den.. kjøpt på V\Cubus.. 199 kr !
  Dont mind the cat...  ( vi er hos mammaen til kjæresten.. og Rosita ( katten)
  skal være med på ALT !!!  søt da..

  Også måtte jeg jo handle litt til LilleHelten ..:)


  Sko :)  199 kr på H&M


  Buksa og t-skjortene er også kjøpt på H&M  

  Tenker han blir glad for litt nye klær Han er litt forfengelig den lille gutten min :)

   


   

 • Så lenge vi har hverandre..   

  I det siste så har det skjedd så mye rart at vi har spurt oss selv om vi kanskje har vært dårlige mennesker i våre tidligere liv... 
  Man kan jo begynne å lure..

  Men når man ser ting i perspektiv så har vi det veldig bra.. Vi er friske.. Vi har fantastiske familier rundt oss.. Vi har tak over hodet og mat på bordet.. ( på bordet til mammaen din akkurat nå).
  Vi har en god seng å sove i ( broren din sin)   Og ikke minst ,vi har hverandre.. 

  Jeg elsker å være jenta di.. samboeren din.. Jeg elsker å våkne med deg hver morgen.. Jeg elsker at du får meg til å smile hver dag.. Vi ler utrolig mye sammen.. Både av hverandre og med hverandre..

  Jeg elsker deg <3


       

    

  Deg&Meg <3

   

  Kleem..

 • Plutselig var vi hjemløse gitt..  Ja,sånn kan det gå. 

  Flyttelasset var kjørt ,leiligheten var vasket og nøkkel levert.. På vei til det nye stedet får vi verdens kjipeste telefon..

  Huseier forteller at familien som har leid der en periode,IKKE har fått seg ny plass å bo,så dem NEKTER å flytte. ( !!)

  Vi har jo kontrakt fra 1.Mars,men siden dem ikke har nytt sted å bo så kan han ikke kaste dem ut ..(siden det er barn inni bildet) Men da kommer mitt store spørsmål.. Hva med meg og MITT barn da ????? 
  Er det greit at vi ikke har no sted å bo da ?  I THINK NOT !

  Første natten sov vi hos min mamma på Hadeland... Etter det har vi vært hos mammaen til kjæresten.. Hun bor på Eidsvoll.. 
  Vi har fått beskjed om at huseier jobber "ræva" av seg for å løse denne kjipe situasjonen fort som F***  , så vi prøver å smøre oss med tålmodighet.. Men jeg skal innrømme at det har kommet noen tårer :(

   Dette er jo kjipt for både han og oss.. Det er jo han som må betale lageret vi nå har leid til møblene våre.. Han må betale tog til og fra oslo hver dag i perioden vi bor her.. ( vi må jo pendle til skole og jobb)  og andre utgifter som kommer med iløpet av denne tiden. 

  Vi gledet oss sååå fælt til å innrede hjemmet vårt... Akkurat den leiligheten.. Det er DER vi vil bo.. Haff.. 

  Siden onsdag har det gått i ett.. masse frustrasjon,tårer ,irritasjon.. hundrevis av spørsmål ..  Men nå skal vi prøve å slappe av litt og ha det litt hyggelig i kveld. Vi har hoppa i joggisen,handlet inn litt cider og masse snop. så i kveld blir det bare kos. 

  Tusen takk til alle som har stilt opp for oss siste dagene.. uten dere vet vi ikke helt hvordan det skulle gått...

   

   

 • Les mer i arkivet Juni 2014 April 2014 Januar 2014
  kine1982

  kine1982

  30 år gammel jente fra Oslo / Mandal. Jeg har to fantastiske barn..En gutt som er født i 2004 og ei lita jente som ble født Februar 2013. Barna mine er det viktigste i livet mitt og opptar naturligvis all min tid :) Jeg har også en flott kjæreste som også får livet sitt "flashet" her på bloggen :) Noe som er greit for han ! Dette er overhodet ingen seriøs blogg.. det er ikke en blogg for sarte sjeler.. Jeg skriver om det jeg vil. Mine meninger kan nok irritere vettet av noen,men da er dere hjertelig velkommen til å forlate bloggen istede for å irritere dere over den :) Stjæl bilder om du føler for det , men si gjerne i fra så jeg vet det ! Kjempe hyggelig med kommentarer ,men spørsmål om å kommentere tilbake eller å reklamere for deres egen blogg,blir ikke godkjent! Ha en fin dag!

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 April 2014 Januar 2014 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 September 2011 August 2011 April 2011 Mars 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010

  Siste innlegg


  størst av alt er kjærligheten Vi skal gifte oss :) :) Vår påske Påskeferie Digg søndag i solen :) Jakke selges Barnerommet / lekerommet Jeg koser meg.. Natterangler.. ELSE !

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits