KineMariell1982 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Bendit Smooties.. Ulovlig i barneskolen ???Skolen som min sønn går på har bestemt at disse smoothiene fra BAMA er forbudt på skolen.. 

Jeg skjønner ikke hvorfor. Det er jo ikke godteri.. Det er most frukt uten tilsatt sukker..

Dette står på nettsiden dems.

Bendit smoothie er rik på fruktkjøtt og fiber, som gjør den til en sunn og mettende drikk. En Bendit smoothie gir en god start på dagen og passer godt i matpakke, til lunsj, mellommåltid eller som dessert.
Bendit smoothies er laget av 100 % frukt og bær.
Bendit smoothies består utelukkende av naturlige frukter og bær. Vi velger ut de søteste og beste som er å få tak i, moser dem og blander dem med rene juicer. Våre smoothies tilsettes verken sukker, konsentrat eller andre stoffer.

Resultatet er smoothies som smaker godt og gjør godt ? så fulle av sunn næring og energi at du faktisk drikker et helt lite måltid. Alle Bendit smoothies har et naturlig høyt innhold av fiber, vitaminer og andre næringsstoffer.

Se etter Bendit smoothies neste gang du er i butikken. De passer like godt tilfrokost og lunsj som til mellommåltid, før og etter trening, på tur eller til kveldskos.


Dette kjente jeg at irriterer meg litt da min sønn og mange andre syns dette er en kjempe fin erstatning for kjedelige brødskiver

 

 

 

 • Det nærmer seg slutten.. Magebilde 36+2

 • mannen i mitt liv...
  Leker gjemsel med poden... mor observerer fra sofaen.

 • Innkjøp fra Rebeccas engel.  Disse bestilte jeg fra http://www.rebeccasengel.no/

  Har dere sett noe så søtt.. hehe... 

  Søte små hårspenner som er på salg der nå. 6 kr pr stk !!

  Kjøpte også denne.. i rosa. ( til å feste på håndleddet)

   

  Baby Gund Armbånd Baby

   og ei smekke jeg ikke finner bilde på siden hennes og orker ikke reise meg opp akkurat nå..

   

 • Nye innkjøp ..  Idag har jeg handlet litt for dette gavekortet igjen... Måtte jo feire at jeg har kommet til uke 36.. hehe.

  Dette kjøpte jeg på BIKBOK..  Buksa er rosa ,men det  kom ikke så godt fram... Jeg ELSKER genseren..

  Gleder meg til å kunne bruke dette når magen er borte :) Jeg har så masse fine klær som ligger å venter på å bli brukt.. hehe..

  Var også innom VITA for å hilse på gamle kollegaer og da kjøpte jeg dette..

  Hårfarge så jeg får tatt etterveksten , mascara ,foundation og parfyme. 

  Så utrolig deilig å unne seg litt velværeprodukter...

  Tobias ville også ha litt nytt :) så han kjøpte seg noe spill og sånn på Gamestopp.. Det er allerede i bruk så jeg får ikke tatt bilde... 
  Også kjøpte han seg parfyme og showergel  på VITA. + hårvoks. 

  Nå blir vi fine begge to :)

   

   

 • Fødebagen er klar :)  Ja,da har jeg altså pakket den berømte bagen da.. hehe.. Siden jeg skal ta ks så vet jeg jo at det sannsynligvis blir en dag eller to ekstra på sykehus.. Så jeg har pakket deretter ...

  Dette er hva jeg skal ha med meg på sykehuset

  1 Pysjamas
  1 joggebukse
  2 Tights

  2 BH
  2 Singleter
  1 Tunika
  2 topper

  1 Hettegenser
  1 cardigan 

  4 par sokker
  5 boxere /truser
  Tøfler 

  Shampoo
  Balsam
  Såpe
  Fuktighetskrem
  Ansiktskrem
  Håndkrem
  Lipsyl
  Sminke
  Hårføner
   Paracet/ Ibux 
  Hårstrikker
  Hårspenner
  Børste 
  Deo
  Tannbørste
  Tannkrem 

  Lader til mobilen... + mobil selvsagt

  Litt lesestoff
  Tyggis
  Litt annet snacks 

  Til Babyen:

  3 bodyer
  1 sparkebukse
  1 Pysj
  1 bukse
  1 genser
  Smokk
  1 liten bamse
  Lue
  Dress til hjemturen

  Syns det var vanskelig å pakke denne jeg.. Men nå er den iallefall klar ! :)
   

      

 • Vålerenga..

 • Følg meg på instagram..  ok,jeg har fått dilla.......

  Finn meg :) jeg heter Munejenta der ..

   
 • Instagram  yes.. Jeg harregga meg der,men skjønner ikke så mye enda.. 

  Vil gjerne følge dere som jeg er venner med her på blogg.no..  

   

  Hva heter dere der ?  Jeg kaller meg for munejenta. Men har ikke noe bilder eller noe foreløpig...

 • Pappakos  Sånn er så kos.. 

 • ny mobil og litt til..  Det er jo virkelig ingen sak å ligge på sykehus når man har så gode mennesker rundt seg :) 

  Mamma var innom en snartur her idag med diverse godsaker og masse lesestoff :) 

  Her på avdelingen er det jo selvsagt eget kjøkken som er åpent hele døgnet.. Der er det frisk frukt ,drikke og mat hele tiden. Jeg bor på enerom så det kan jo bli litt ensomt ,men da har jeg heldigvis både mobil , laptop ,lesestoff og tv..

  Apropo mobil.. Min fine kjæreste har vært her i kveld hos meg..  Og hva hadde han med seg til meg ??? Jo,en helt ny mobil !!!!!!

  Gjett om jeg skal skaffe meg instagram !! woohoo..  Han må nok lære meg åssen mobilen fungerer før jeg gjør det,men uansett.. wooohooo.

  Vi har kost oss med gatekjøkkenmat og godis idag vi.. åsså på en mandag a gitt..  Men litt må man unne seg syns jeg.  Nå har han reist hjem og det ble med ett utrolig kjedelig her.. Ikke det at han er så fryktelig morsom,men man liker jo ikke å være borte fra kjæresten sin.. Iallefall ikke jeg. 
  Rart det der.. uansett hvor mye man er sammen og gjør ingenting.. man kan gjerne sitte en hel kveld i sofaen uten å prate noe spesielt med hverandre på grunn av tv,data osv, men så fort man ikke er i nærheten ,da savner man den personen no helt vannvittig. Det må jo være et bra tegn :) 

  Elsker deg kjæresten min <3 <3


  Deg&Meg <3

  Og en liten hilsen fra miniprinsessa di..

  <3 <3
 • Alle jenter/damers drøm...

 • Litt morsomme / Koselige bilder.....  Kanskje ikke så vanskelig å forstå at jeg har lyst på hund ?? :)

 • Tilbake på sykehuset..  Jau.. så var jeg her igjen.. Var deilig med permisjon i helgen så jeg fikk vært sammen med gutta mine :) Hvor lenge jeg blir her nå er uvisst. Jeg kan bli sendt hjem i morgen etter legesjek,men det får vi nesten bare se. Tar det som det kommer. Tobias har pappauke fra i morgen  så det er i teorien null stress å ikke være hjemme. egentig ikke noe stress å være hjemme heller for da kan jeg jo sove hvor mye jeg vil og ikke tenke på at Tobias kjeder seg osv.

  Satt å snakket litt med Tobias idag  og da sa han plutselig at han gleder seg til jeg ikke er gravid mer.. stakkars. Sikkert ikke vært lett for han å se mammaen sin så på trynet i så mange måneder.. Men nå er det snart over og alle hjerter gleder seg :)

  Ikke mange ukene igjen nå.. Magen er ENORM!   Nå skal jeg bare lese litt diverse blogger og sånn så skal jeg legge meg å sove.. Håper dere alle har hatt en finfin helg og at dere er klare for ny uke. 

  Vi blogges :)

   

  Fant dette bildet av Tobias på dataen.. måtte le litt.. Her er han 3 år mener jeg.. heheh
   

 • Permisjon fra sykehuset..  Hei dere.. 

  Finnes det noe bedre enn å dusje i egen dusj , ligge i sin egen sofa , krype inntil kjæresten og ha Tobias lekende rundt i leiligheten ???  Svaret er NEI. :) Jeg har fått permisjon fra idag til Mandag. Selvsagt med forbehold. Rommet og senga på sykehuset står klart å venter på meg om jeg skulle føle for å komme tilbake. Men akkurat nå skal jeg prøve å kose meg hjemme disse dagene. Jeg har fått med sovetabletter  ( som gravide kan ta) og litt andre diverse smertestillende.

  Ble hentet på sykehuset av eksen min ( vi har ikke bil så han stilte villig opp)  og dro rett i bowlinghallen for å feire Tobias sin 9 års dag. Jeg satt bare der da.. Gjorde ikke noe ,men syns det var greit å få vært tilstede i gutten min sin bursdag.  Jeg er utrolig glad for det flotte samarbeidet og vennskapet jeg har med pappaen til Tobias..

  Etter bursdagen ble jeg og Tobias kjørt hjem og  å komme hjem til ryddig leilighet med fyr i peisen og verdens kjekkeste kjæreste sittende i sofaen må jeg si var svært behagelig. han har kjøpt saueskinn som babyen kan ha i vugga si ,handlet mat og leiligheten skinner. Veldig koselig !!

  Med seg hjem hadde Tobias masse fine gaver og et stort smil. Han måtte også ha med seg en kompis hjem for mammaen hans (min venninne,Sylvia )  fikk rier i matbutikken da dem skulle dra til bursdagen,så hun er på føden. SPENNENDE !!!!!

  Planen min for kvelden er ingenting.. Bare slappe av og kose meg meg min lille fantastiske familie. Idag er jeg 35 uker i farta.. whooopwhooop !!!


  Bildet er fra en hyttetur vi var på .. ( orker ikke å ta bilde nå)

 • Kjære Jeanette .  Gratulerer så mye med dagen.. 31 år å greier. Tenk så mye fint du har opplevd i det siste.. Ting har virkelig snudd og gått din vei. Du har blomstret opp.. fått deg en fin leilighet og en kjempe kjekk mann :) Jeg kjenner ingen i verden som fortjener dette så mye som du... 

  Ha en kjempe fin bursdag verdens beste Jeanette..

   

   

 • Fremdeles på sykehuset..  Blæh !! 

  Herregud som jeg kjeder meg.

  Når man ligger på sykehus og ikke har så voldsomt mye å gjøre så skjønner man hvor viktig menneskene vi har i livet er for oss. Jeg tenker iallefall sånn.. Herregud som jeg savner den gode kjæresten min..Selv om han var her i går kveld og kommer etterpå så skulle jeg mye heller vært hjemme nå..  Vært ferdig med helgevasken og hatt fredagskvelden foran oss med god mat ,tv og hverandre.

  På denne tiden skulle Tobias ha kommet hjem fra skolen osv osv.. Men sånn er det ikke denne fredagen. Istede så skal Tobias til pappaen sin ,Richard kommer hit for å holde meg med selskap i besøkstiden og når han går skal jeg sitter/ ligge her i ensomheten :( SNUFS!

  samtidig så er jeg jo veldig takknemlig for at legene på sykehuset passer så godt på oss.. Etter en god natt med masse søvn føler jeg meg allerede en smule bedre.. Jeg vil hjem i morgen.  Vil egentlig hjem i dagmen takket ja til en natt til her. Sikkert lurt.. sånn egentlig.

  Gleder meg så enormt til normal hverdag igjen :)  Elsker <3 <3

 • Når kroppen ikke orker mer...  så må man høre på legene... Jeg ligger for tiden på OBS.post for gravide på Ullevål sykehus.. Vet ikke hvor lenge jeg blir her,men alt er bra med babyen.. men også egentlig.. Jeg er bare såååå sliten... og da jeg var på sjekk å sist så fikk jeg tilbud om å legges inn.. Noe jeg svarte ja takk til. 

  Noen ganger må man rett og slett lytte til kroppen sin.. og legen sin..

   

  Kommer sterkere tilbake.. Ikke så mye å skrive om her..

 • spørsmål og svar om svangerskapet med Tobias  Her må jeg svare fra svangerskapet med Tobias siden jeg ikke er ferdig med dette ennå....

  Hadde du noen tegn på at du var gravid, og når oppdaget du det?  Oppdaget det i uke 6 på legevakta... Ingen tegn på graviditet så jeg ble rimelig sjokkert.

   Hadde du noen plager under svangerskapet? Bittelitt kvalm ,men det ga seg etter uke 9

   Var du kjæreste med barnefar da du ble gravid? Ja :)

   Hvor mye gikk du opp i vekt? Jeg gikk opp 11 kg 

   Når fødte du i forhold til termin? Dagen etter  ( altså 9 år siden idag !! )

   Hvor lenge varte fødselen din? Fra første rie var det nesten 27 timer..  Han spratt ikke akkurat ut...

   Brukte du smertelindring?  Ja. Epidural. Prøvde med akupunktur også men  de forbanna nålene reiv jeg ut i sinne da dem ikke funka.

   Hva var vekt, lengde og hodeomkrets på babyen?  Oii..  Ehm.. han var 52 lang og veide 3350 gr. Hodeomkrets husker jeg ikke nå.

   Beskriv fødselen din med kun ett ord! Lang

   

   

 • Hurraaaaaa :)  Idag er verdens fineste Tobias 9 år !!! Tenk det. Idag er det 9 år siden jeg ble mamma. 

  Jeg vekket han med bursdagsang fra youtube klokken 6.30 idag.  ( Olga Marie ) Jeg hadde nemlig bestemt at vi skulle kose oss litt ekstra i dag. så jeg hadde stekt vafler og blandet saft til oss. nå har vi sitti i senga hans å kosa oss litt med det :). 

  Der satt vi altså å spiste vafler til frokost og så på tegnefilm.  Kjempe koselig start på dagen..  Han får selvsagt med seg en ekstra god matpakke idag. Og resten av dagen blir en helt vanlig dag.  Til helgen blir det feiring med venner.

  Se trøttingen a.. hehehe

  '


  oii røde øyne.. Det glemte jeg å fikse.. jaja :)

  Gratulerer med dagen verdens beste Tobias. Mamma elsker deg !!!!!!!

 • Har dere sett noe så søtt...  Disse husker jeg at jeg kjøpte da jeg var gravid med Tobias. Altså for 9 år siden. Fant dem igjen for et par uker siden.. 

  Str bittesmå.

 • Idag har jeg vært hos jordmor  Jordmortimen idag gikk greit,som vanlig. Hun uttrykte litt bekymring over at jeg er så ufattelig sliten. Hun så på meg og sa: "uffa :(" før jeg hadde sagt noe som helst. Det sier kanskje litt.. Ellers så har jeg mye vondter i magen min.. Det likte hun heller ikke,men hjertelyd og mål var bra.  Jeg er så ufattelig øm i magen.. Bare hun skal måle eller lytte så gjør det vondt. Og det er jo litt rart,  Men men.

  Så var det dags for å gå på vekta og jeg grudde meg en smule.. Etter all julemat,julegodt,brus ,kaker osv så er vel ikke vekta ens beste venn. MEN jeg kunne smile og "danse" ut fra jordmorens kontoridag også.. Jeg har nemlig ikke lagt på meg noen verdens ting i julen.. HURRAAAA!!! 

  Nå er det 6 uker til termin og tilsammen i svangerskapet har jeg gått opp 3 små kg. Veldig fornøyd med det merker jeg :)  Idag kom Tobias hjem igjen etter en uke hos pappaen sin. Vi har gjort leksene for hele uka. Han hater lekser så da tok vi alle idag så slipper han det resten av uken. Deilig for oss begge det :)  Nå er det middagslaging så er det sofakos resten av kvelden med lillemann og kjæresten..

   Ramlet innom BIKBOK etter jordmortimen idag.. Fikk brukt litt mer av gavekortet idag.. Fikk utrolig mye for latterlig lite penger...  Viser senere..

 • Jeg har nå bevist....  for meg selv at jeg ikke er helt god i hue... 

   

  Jeg får jo ikke sove om natta.. helt håpløst.. så nå har jeg faktisk vasket badet..

  *sortert sminke
  *brettet håndkler
  *kastet gammel sminke, tomme såperflasker osv osv
  *Laget egen hylle til Tobias sine ting
  *skrubbet glassfibersteinen i dusjen
  *tørket støv og vasket gulvet.

  Tydelig at jeg er mer effektiv om natta.. Akkurat nå har jeg masse energi. Selv etter å ha brukt over en time på badet så er jeg igrunn klar for mer.. Men jeg må jo være stille så jeg ikke vekker husets herre.. da blir det bråk. Så jeg har satt meg med litt saft og en liten sjokolade istede..

  Badet har sett helt jævlig ut noen dager nå på grunn av formen min.. så jeg lurer på hva Richard tenker når han står opp klokka 7 og ser at badet skinner.. haha.. Han vet jo at jeg er litt gal,men dette tar vel kaka...


  Et bilde  fra i fjor.. 

 • Nye sko :)  Det er helt utrolig hvor lysere dagen blir etter å ha shoppet ... Jeg bestilte disse nå i kveld. Kommer ikke til å bruke dem før vår og sommer da men.. Gleder meg :)

  Koster nå 175 kr på Nelly.com

  Sugarfree Shoes - Bowie

 • Er jeg naken her ?  Nei .. Jeg har faktisk shorts på meg.. haha.. 

 • Noen dager..  renner tårene ustoppelig :(

  Alt er vondt , alt er slitsomt , alt er et ork.

  Å ta seg en dusj er så energikrevende at man må legge seg å slappe av etterpå.  Planene om å gå tur hånd i hånd med kjæresten går rett i dass fordi man ikke orker å kle på seg engang...

  Å spise er også vondt nå.. 

  Noen dager er faktisk helt jævlig :(  

  Tårene renner...

  37 dager igjen...

  37 dager til kroppen min forhåpentligvis blir seg selv..

  37 dager  til livet blir snudd opp ned i form av en ny sjef i huset..  Det blir fantastisk.. 

  At det skal være så slitsomt og vondt å vente på noe så fantastisk...

  Kan man sove i 36 dager så hadde jeg gjort det.. for å slippe unna..

  37 dager igjen... <3
 • Statuseoppdatering uke 34.   Termin: 25. Februar 2013 , men det blir keisersnitt 18. Feb. 

   På vei: 34 uker

   Igjen til termin: 6 uker til termin. 5 uker til ks

   Kjønn: Jente :)

   Navn: Hun skal hete Mia Othilie :)

   Aktivitet innenfra: MASSE !

   Vektøkning:  3 kg

   Strekkmerker:  Ingen :)

   Plager: Halsbrann.. Mye VONDE kynnere.. Hun presser også endel på magesekken ,noe som fører til at jeg blir kvalm og kaster opp.. Ohh joy.. 

   Utålmodig: Ja nå er jeg ganske utålmodig. Gleder meg masse til å se henne.. kose med henne.. Det er ikke mye kos å få fra han på 9 år mer :)

   Tungt:  ja.. Veldig tungt nå. Er utrolig sliten..

   Humør:  Hehe.. jau.. Det går ei kule varmt her noen ganger... 

   Søvn:  Sover VELDIG dårlig.

   Mat:  Er faktisk ikke så gira på mat om dagen.. Blir jo mett med en gang..

   Barnerom: Hun skal sove hos oss.

   Innkjøp: Nå tror jeg vi har alt vi trenger. Noen innkjøp blir nok gjort etter hun har kommet også.  klær osv får man jo aldri nok av. også må vi ha sånn matte til å ha på gulvet. husker ikke hva det heter akkurat nå- 

   Fødselen:  Ser bare frem til å møte henne :)

  Magebilde 
 • Magen min..  I morgen er jeg 34 uker på vei.. oh lord..
 • My Belly Bandit :)  Nå har min Belly bandit kommet i posten. Jeg kjøpte den av ei jeg er på et mammaforum sammen med så jeg fikk den ganske billig. den er str M. Jeg håper bare det ikke blir for stort. Jeg er jo ganske liten når jeg ikke har denne magen.. hehe.. Da får jeg eventuelt selge den videre. Jeg får jo ikke testet den nå lissom.. 
  Men det blir spennende.. Det sies jo at det skal hjelpe veldig etter et ks..

   

   

   

   

 • Innkjøp + formen..  Hei dere.. Noen dager siden sist. Formen har vært skikkelig dårlig. Stakkars meg :(

  Jeg er kvalm ,har vondt i hodet og er bare ufattelig sliten.. Jeg har stort sett sovet ,  sovet og sovet. Natt til i dag våknet jeg av utrolig vonde kynnere og til min store skrekk oppdaget jeg at jeg hadde blødd litt..  Kynnerne holdt meg våken omtrent resten av natta. Dem var virkelig vonde og jeg måtte faktisk puste meg gjennom dem. På grunn av dette og blødning bestemte jeg meg for å ringe sykehuset.. Ble enig med jordmor på tlf å se det an litt. Jeg kjenner masse liv så det er nok ingen fare for hverken meg eller babyen :)

  I kveld har jeg orket å være litt sosial med kjæresten igjen..  Vi har klargjort sengen hennes,vuggen hennes og vogna står nå klar i gangen med en deilig lammeskinnpose inni. Der kommer hun til kose seg. Sengen har fått sengetøy og i vuggen skal det bare være et teppe. Som jeg skal kjøpe i morgen.
  Også har jeg pakket fødebagen... Både mitt og hennes. Der mangler kun shampoo og Balsam.

  Også har jeg vært på hm.com i kveld. Bestilt et sett jeg bare måtte kjøpe. Også gjorde jeg 2 kupp også...   Nå har jeg fått beskjed av mamma å ikke kjøpe mere klær til prinsessa..  For det kunne jo faktisk hende at hun hadde lyst å kjøpe en gave eller to også.. hehe....

  Denn koster 99 kr på Hennes&Mauritz

  Og disse to her koster 149 til vanlig,men nå var dem på salg til 50 kr pr stk..  Det kunne jeg ikke la gå fra meg..  Den hvite bestilte jeg i str 68 og den rosa i str 86

   

  Hva jeg har pakket i fødebagen lager jeg et eget innlegg om ;) 

   

 • ut i skogen og opp i trærne..  En fiiin søndag med flotte mennesker :)

  Idag dro vi ut i skogen med venner. 3 voksne og 8 barn ble vi. Kjempe koselig. Vi lagde bål og grillet pølser.. Eller.. innbakte pølser faktisk. Genialt.  Ungene akte ,vi hadde rebusløp og koste oss masse. Etter 3 timer i skauen er iallefall jeg utslitt.. så nå har jeg tredd kroppen inn i joggisen og her blir jeg i kveld :)

  Meg og min <3

  En finfin dag :)

 • Nattmat.  Jeg har gitt opp dette med å sove om natta. Ligger våken timesvis i sengen.. Nå ga jeg opp for nå var jeg sulten.. Så her sitter jeg å spiser en bolle med yoghurt og oppskjært banan.. Og en appelsin ved siden av..

  Ser kanskje ikke så digg ut men akkurat nå var det himmelsk.. Hadde lyst på sjokkis også.. men min kjære var så snill å påpekte at jeg har fått valker på ryggen (!!!) så jeg dropper den sjokkisen kjenner jeg!!
 • Shopping til stor,liten og bitteliten :)  Idag har jeg og Tobias vært ute på vift.. Vi har handlet litt,spist litt ,skravlet og kost oss. Må jo nyte tiden som 1barnsmor den siste tiden :) 


  Viktig å kose seg litt :)

  Til snuppelupp kjøpte vi rosa sengetøy og et håndkle.. 49,- pr  stk på KID

  Tobias fikk no figurer til Skylanders spillet sitt..


   

  Og jeg fikk brukt litt mer av gavekortet mitt på BIKBOK.. Kjøpte meg tøfler ,inneshorts og en singlet. alt til kr 49 pr. stk. Tøflene var utrooolig gode.. Har kostet 199 før,så dette var billig. Tror jeg skal pakke dem med meg når jeg skal på sykehuset..


  (singleten er nesten samme farge som sofaen så den ser man nesten ikke..

   

  Har jeg nevnt at jeg elsker salg ?

   

  Nå er Tobias ute å aker med venner og jeg ligger henslengt i sofaen.. sliiiten.. Idag er jeg forresten 33 uker... woohoo.

   

 • Hva med den nybakte mammaen??  Ei venninne av meg og jeg satt og pratet på nyttårsaften om dette med baby,barselbesøk osv. Hvor hun sa noe som jeg faktisk aldri har tenkt på før.. " Hvorfor er det bare babyen som får gaver" ?? Hva med mammaen... Hun som faktisk har gått gravid å laget dette barnet.. Vært gjennom tøffe tak med morgenkvalme osv osv osv og attpåtil så har hun fått ut denne ungen også.. Det å lage et barn og gå sånn å "ruge" er faen meg en bragd altså.. Så hvorfor får ikke mammaen også oppmerksomhet etterpå??

  Jeg har aldri tenkt sånn.. men hu har jo rett da... ja,premien min for å ha vært gjennom dette helvete er jo å få en baby i armene.. But still??!!??

  Nå mener ikke jeg at folk skal kjøpe en hel haug av gaver til meg.. Men en liten oppmerksomhet som for eksempel en blomsterbukett , en fruktkurv eller noe annet. Bare sånn "godt jobba" lissom..

  Jeg husker da jeg hadde fått Tobias.. Mamma og brodern kom på sykehuset å besøkte meg samme kvelden.. Dem hadde med seg blomster til meg.. og smågodt . Dem hadde også svingt innom en bensinstasjon på veien og hadde med boller til meg :) 
  Jeg syntes det var stas.. nam nam.  Men det er faktisk ikke før nå  ( 9 år senere at jeg tenker på hvor genialt det var)  Koste meg fælt jeg da :)

   Mange menn gir Fødegave etter at babyen har kommet  til verden. Jeg husker noen snakket veldig om dette på barsel.. Hu ene hadde fått diamantsmykke  og det virket som dem konkurerte om hvem som hadde fått den fineste fødegaven av mannen sin. Jeg fikk aldri no fødegave jeg.. Ikke kunne det brydd meg mindre heller.. sånn egentlig. Pappaen til Tobias stakk ut å kjøpte kebab til meg.. for jeg hater sykehusmat.. Syntes det var snilt av han jeg. Holdt i massevis.

   Jeg vil heller at Richard skal bruke tid og energi på å rydde og vaske leiligheten til vi kommer hjem enn å kjøpe et smykke.. jeg vil ikke ha no smykke.. Jeg vil at han skal være interessert i babyen sin.. være kjærlig og god mot meg og henne.. Vise oss med ord og handling hvor mye vi betyr for han.. .. Ok,en rosebukett kan du kjøpe til meg;)   Eller en ring.. Hosssst hooost !!

  Den beste gaven er uansett barnet som har kommet til verden.  Men tenk litt på det neste gang dere besøker en nybakt familie.. enten om det er hjemme eller på sykehuset.. Ta med no hjemmelaget boller, en blomsterbukett eller noe annet som du vet at dem vil sette pris på..    

 • Dette med å freshe seg opp før fødsel..  Ble litt inspirert av Ida sin blogg... Jeg er så enig med henne når det kommer til dette med å føle seg vel.  Forrige svangerskap (for 9 år siden) så lot jeg meg selv forfalle.. Det var uaktuelt denne gangen.. Men det er jo ikke så lett når formen ikke er bra. Anyway.. Jeg prøver da :) Det skal jeg ha.  Jeg skulle veldig gjerne tatt en tur til frisøren nå før eller rett etter fødsel for å ta litt striper og føle meg fin..  Men for meg er dessverre frisør for dyrt..så her blir det hjemmefarging. Det eneste kjipe med det er at jeg ikke tør å ta striper selv.. så da får det være mørkt :)

  Negler gidder jeg ikke sette på da jeg har mine egne som jeg lakkerer og leker meg med :)  Men brunfargen..åååhhh.. GUD. Jeg ser ut som et lik :( Har så lyst på litt farge...Føler meg 10 ganger bedre da...Men jeg tror dessverre ikke at jeg orker å ta sol. Nå er det ikke mange ukene igjen til snuppa er født så jeg klarer å vente.. 

  Fulgte du med på Johanna,prosjekt baby ? Det gjorde jeg.. og jeg må si jeg ble litt inspirert av disse Hollywoodamene som fresher seg så veldig opp før fødsel. Johanna tok vippe extention,la negler og vanlig hår extention osv noen dager før termin..
  Hu har jo råd til det da..  Og jeg er såklart litt misunnelig. Jeg hadde selv vippeextention for en stund siden og det var så digg. Slippe å styre med mascara osv. Men man måå holde det vedlike..Både det og negler.. Og det blir dyrt i lengden.. Men såklart.. Det er jo verdt det.. 

  Kan tenke meg det hadde vært utrolig greit å hatt vipper nå når babyen kommer.. Da er man jo fin uansett tid på døgnet :)  

  Jeg var kjapp med å ønske meg gavekort på klær til jul.. og det fikk jeg jo :) Så jeg skal fornye meg litt på klesfronten etterhvert :) Det blir bra!! Men det hjelper ikke å ha fine/kule klær hvis du føler deg som en dass i trynet.

  Jeg får nesten se an hva jeg gjør når det kommer til vippene mine.. Dem er jo egentlig fine. Lange og fine..  

  Jeg har begynt så smått å pakke fødebagen.. og tro meg.. sminken er med..   

  En annen ting som også er viktig er å bruke litt tid på seg selv. Selv om du har fått baby og selv om du er sliten.. så ta deg 10 minutter ekstra på badet om morgene.. Babyen går ingen steder.. Vippestol eller lignende kan fint tas med inn der.. 
  Når babyen sover,så unn deg en hårkur og ansiktsmaske.  Det skal så lite som bare det å barbere leggene sine og smøre inn hele kroppen med bodybutter før å føle seg ti ganger bedre. Alt dette er ting man kan gjøre hjemme... Man må ikke dra på spa osv :=

  Selv har jeg tatt hårkur idag.. Det gjør jeg en gang i uken.  Og det kommer jeg til å fortsette med etter at babyen kommer også.  Jeg har lakkert neglene mine ,barbert legger ,armhuler og bikinilinja.. ( selv om det ikke er så lett akkurat nå)  og Jeg har smurt inn kroppen min med deilig krem som lukter så godt. 

  Om du ikke gidder å pynte deg for andre så gjør det i det minste for deg selv... Dagen blir så mye bedre da :)

 • Idag skulle du blitt 30 år..  Jenta mi.. solstrålen..  Idag har du bursdag du.. Jeg håper noen arrangerer en skikkelig fest for deg i himmelen.. Det eneste vi får gjort er å tenne et lys å tenke på deg.   Idag er dagen der vi skulle ha feiret deg med kake og vin :) :) Eller du ville nok helst hatt øl da.. :)  Idag er dagen der du skulle fått masse hilsner og gaver..  Hilsnene strømmer nok til på minnesiden din på facebook.. men gaver blir det dårlig med gitt..:(

  Det er så mye jeg skulle ha snakket med deg om.. så mye jeg skulle ha fortalt deg. Regner med du følger med fra der du er,men allikevel.. Jeg savner så enormt din tilstedeværelse.. Savner den ufattelig dårlige humoren din og de tørre vitsene. Jeg savner å få en nattamelding i ny og ne også savner jeg selvsagt latteren din. Den var fantastisk..

  Jeg får ikke reist på grava idag.. Det er for langt unna.. Men du er i tankene mine.. hele tida.. Love you <3

   

  Se så fin hun er <3 <3

   

  For alltid i mitt hjerte <3 <3 <3

 • Nye klær og sko  Hei dere..

  Jeg husker jeg sa til meg selv før jeg ble gravid at jeg ikke skulle "forfalle" i svangerskapet. Vel.. jeg dreit meg heftig ut der. jeg sminker meg og gjør vel det jeg kan,men siden formen har vært så laber hele veien så har ikke den store iverenn etter å freshe seg så veldig opp,vært tilstede.. Selvbruning tør jeg ikke ta i svangerskapet og solarium er uaktuelt. ( jeg klarer ikke ligge på ryggen)  Så jeg får heller gå for å freshe meg litt ekstra når jeg er ferdig med å være gravid :)   Det skal bli en fryd å få kroppen for seg selv igjen.. orke å trene.. ta sol.. føle seg fin :) Jeg liker magen min assa.. for all del , men det skal bli godt å være bare meg i den :)

  Til jul ønsket jeg meg gavekort på klær av kjæresten.. og sko og krøllstav.

  Fremstår jeg som en bortskjemt liten fis når jeg sier at jeg fikk alt jeg ønsket meg av han ?  Ja,jeg gjør kanskje det.. Men jeg er veldig takknemlig. Han er så snill.. 

  Jeg tenkte jeg skulle vise dere det jeg fikk av han.. 

  Jeg fikk disse skoene.. Og jeg ELSKER dem. Gleder meg til vår og sommer med disse,

  R

   

  Også fikk jeg denne.. Skjønner ikke åssen han har greid å finne frem til akkurat denne typen.. Men han imponerer,,

  Også fikk jeg gavekort på BIKBOK! Hensikten med gavekortet er at det skal brukes etter jeg har født så jeg kan føle meg litt fresh i nye klær..

  Vel,i går var jeg en liten tur innom BIKBOK og der var det jaggu 50 % på veldig mye.. Jeg kjøpte meg da enda et par sko som jeg har siklet på lenge... også to topper for 49 kr pr. stk! Hva førprisen var på toppene,aner jeg ikke.. Men  Skoene koster vanligvis 599,- Nå 299,- 

  Jeg kjøpte også litt stæsj til håret..

  Alt dette kom på 416 kr !! Sko , to topper ,hårstrikker og hårspenner. 

  Jeg danset ut av BIKBOK i går.  Tenk så mye fint.. Og fremdeles masse penger igjen på gavekortet..  Hurra!! Nå gleder jeg meg til magen er borte så jeg kan bruke dette :)

   

 • Skremmende...  I går kveld opplevde jeg noe je selv syns var utrolig skremmende.. Jeg ble livredd  og begynte å gråte :(

  Tobias hadde besøk av bestekompisen.. dem lekte på rommet. Richard og jeg satt i stua å pratet da synet mitt plutselig ble helt merkelig. På det ene øyet blinket det og var helt svart om hverandre. og det gikk plutselig helt rundt for meg.. Jeg sa det selvsagt til Richard men det har jo vært så mye rart med meg i dette svangerskapet så han bare så dumt på meg og tenkte sikkert sitt...  Jeg gikk inn på soverommet for å ligge litt i mørket. Der sovnet jeg men våknet etter en halvtime med så intense smerter i høyre side oppi hue. Herregud så vondt.. 

  Jeg gråt både av smerte og fordi jeg syntes dette var skummelt :( Tok 2 paracet men det hjalp ikke.Rett før klokken 20 måtte jeg rett og slett sende Tobias sin kompis hjem sånn at vi fikk lagt Tobias litt tidligere denne kvelden. Han legger seg vanligvis klokken 20.30 , men i går ble det 15 minutter tidligere.. Han sovnet heldigvis ganske fort.  Så kom Richard inn til meg og lå å "passet" på meg til jeg sovnet.. 

  Jeg har nå sovet rundt 12 timer og føler meg heldigvis bedre. Ganske vondt i hue ennå,men ikke som i går .

  Hva i all verden var dette ????

  Jeg var på kontroll på sykehuset tidliger epå dagen.. Lavt blodtrykk ( men det har jo vært lavt hele svangerskapet) og ellers alt fint. 

  Nei , dette var ekkelt. Kjenner på øya og hodet at det ikke blir mye tv og internett idag..

  Akkurat nå skulle jeg ønske at mamma bodde litt nærmere :(

   

 • Vår nyttårsaften..  Velkommen 2013 :)

  I går var vi samlet en fin liten gjeng hjemme hos Therese. Vi var 6 voksne og 3 barn. Tobias var hos pappaen sin denne nyttårsaften. Men vi holdt kontakten på sms.. Og hadde det kjempe kos på hver vår kant.

  Vi var som sagt hos Therese. Vi spiste Taco og hadde is til dessert. Veldig enkelt og greit igrunn. Og veldig godt :)  Vi var 2 veldig gravide der.. så det var stille og rolig.. Vi spiste,skravlet ,lo og koste oss. Og så selvfølgelig på raketter :)

  Var mye tåke så bildene jeg tok ute ble ikke akkurat kjempe bra.. 

  Vi er iallefall veldig fornøyd med kvelden. Takk til alle som var der :)


  Kjekken min <3 <3


  Lucas spiser selv!


  shawn beundrer kakepynten..


  knoll og tott..

  Kine!
   

 • 1.Januar 2013..  2013... Året jeg skal bli tobarnsmor.. Året der jeg skal sette et nytt liv til verden.. Bli kjent med en helt fersk baby..MIN baby.. Året der 3 blir 4..  og året der Richard blir pappa og Tobias blir storebror. Dette blir stort for oss alle. 
  Året der jeg håper at Richard skal få fingern ut av rumpa og fri.. hehe..

  Jeg håper 2013 blir fylt med glede.. Masse fine stunder.. flotte opplevelser og harmoni. Et harmonisk og godt familieliv.  Jeg håper Tobias fortsetter å være den flotte lille mannen som han er.. Det tror jeg nok han gjør.. Jeg håper han vil trives som storebror og at han fortsetter å trives på skolen.
  Jeg håper at alle mine nære og kjære holder seg friske og at alle har det bra. At vi alle kan legge fortid bak oss og heller se fremover sammen.  

  Jeg tror det er viktig at vi alle er litt mer takknemlige over det vi faktisk har.. At vi er friske.. at vi har hverandre.. og at vi kanskje kan bli litt mer ydmyke... Man skal ikke ta venner,livet,foreldre eller barna sine for gitt. Man skal ikke ta for gitt at man setter et friskt barn til verden.
  Man skal heller ikke ta for gitt at den man deler livet sitt med alltid har det bra.  Husk å spør hverandre om vi har det bra, husk å bry deg.. Husk å overraske hverandre med små ting i hverdagen. Husk å vis at du setter pris på menneskene rundt deg.

  Det skal så innmari lite til <3
   

 • Les mer i arkivet Juni 2014 April 2014 Januar 2014
  kine1982

  kine1982

  30 år gammel jente fra Oslo / Mandal. Jeg har to fantastiske barn..En gutt som er født i 2004 og ei lita jente som ble født Februar 2013. Barna mine er det viktigste i livet mitt og opptar naturligvis all min tid :) Jeg har også en flott kjæreste som også får livet sitt "flashet" her på bloggen :) Noe som er greit for han ! Dette er overhodet ingen seriøs blogg.. det er ikke en blogg for sarte sjeler.. Jeg skriver om det jeg vil. Mine meninger kan nok irritere vettet av noen,men da er dere hjertelig velkommen til å forlate bloggen istede for å irritere dere over den :) Stjæl bilder om du føler for det , men si gjerne i fra så jeg vet det ! Kjempe hyggelig med kommentarer ,men spørsmål om å kommentere tilbake eller å reklamere for deres egen blogg,blir ikke godkjent! Ha en fin dag!

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 April 2014 Januar 2014 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 September 2011 August 2011 April 2011 Mars 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010

  Siste innlegg


  størst av alt er kjærligheten Vi skal gifte oss :) :) Vår påske Påskeferie Digg søndag i solen :) Jakke selges Barnerommet / lekerommet Jeg koser meg.. Natterangler.. ELSE !

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits