KineMariell1982 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

Man kan risikere å gå AMOK !!På Kremmerhuset.. OMG! Der er det utrolig mye fint.. Jeg var faktisk på jobbintervju der idag... Om jeg får den eller ikke vil jo tiden vise :)  Hadde vært greit å få seg jobb snart.. kjenner jeg er en smule lei av å ikke ha no jobb...  MEN det var jo ikke poenget her.. Jeg fant ut at dem hadde salg der.. hmfrp! Fant et skilt som jeg skal henge på badet i nye leiligheten.. Det passer så utrolig godt... LOL  Og kostet kun 30 kroner.. HÆHÆ  !!!  Likte det jeg .. ganske billig til å være stort skilt..

også hadde dem noen utrolig gode karamellsaker som jeg måtte prøve... 2 kr pr stk! og dem smaker sinnsykt godt !


Mmmm :)

Ogsååå kjøpte jeg noe som jeg skal gi til kjæresten min.. (fniiis)  Jeg skal tvinge han til å henge det på nøkkelknippe sitt...   


:)  5 kroner for denne... billig oppmerksomhet å gi til noen man er glad i .

 Å jobbe på Kremmerhuset må jo være både utrolig gøy OG litt "farlig :) hehe..

Tobias tok nettopp bilde av en sliten og usminket mamma :)

Leter forresten fremdeles etter et fint sitat å klistre på veggen i stua...  Vet du om no ?

 

Klem :)

 

 

 • Se på denne fantastisk gutten  Nå sover han så søtt i sengen sin...  Ofte lister jeg meg inn på rommet hans når han sover.. og bare sitter å ser på den nydelige gutten min :)

  se så fin han er   ååhhh <3 <3 Her var han 3 år.. gullet mitt altså..   

  Jeg er så heldig som er mammaen hans <3 <3 <3

 • Jeg vil vinne solkort !!!!!!  Vil dere ? bli isåfall med på konkurransen til  http://victoriaisadora.blogg.no

  JEG EEELSKER BRUN OG BLID 

  GJØR DU ?

 • Jeg har begynt å shoppe til nyleiligheten !  Jada.. selvsagt klarte jeg ikke å la være :) Jeg hadde bestemt meg for vente !  Meen det gikk jo ikke helt sånn.. Jeg fant kjempefine gardiner på KID til å henge i stua. Og siden dem var satt ned ganske mye så kjøpte jeg dem. Dem har kostet 199,-  , men nå kostet dem 49 kr!! Så da var saken biff :)  Jeg kjøpte også en litt morsom sak som skal henge på soveromsdøra vår.. hihi..  Var ikke den litt søt ?  ( Den skal henge der hele tiden) 

  Også kjøpte jeg ei bøtte til å ha godteri i..   Vet ikke hvor høy den er jeg , men likte den. Fin å ha smågodt i på lørdager :) Er så lei av sånne vanlige skåler..

  Også kjøpte jeg noen kubbelys.  Føler jeg fikk mye for pengene idag.. Gardiner,godteribøtte,4 kubbelys og den dingsen til å henge på døra.. alt dette for 198 kr :)

 • TrendyStickers ( i love it)  Dette har jeg virkelig fått dilla på ..  denne siden er veldig bra. Jeg har bestilt litt søte og kule sitater som skal klistres fast på veggen i den nye leiligheten vår. På Tobias sitt rom skal det stå en kul tekst.. Over senga til meg og min kjære skal det være noen søte ord (hehe)  Igangen skal det stå Home sweet home.. 

  Nå leter jeg etter noe kult som kan stå på kjøkkenet.. det kan være både ironisk om matlaging.. ( noe jeg suger på) eller noe annet. 

  Vi skal også ha en tekst i stua.. men vet ikke hvaennå.. Det må være stort..  Ikke for mange ord.. og det må virkelig treffe oss,om dere skjønner.  gjerne noe om familie eller kjærligheten. eller hverdag.  

  Kom gjerne med noen fine sitater om dere har det  :)

   

  Her er nettsiden jeg anbefaler alle å besøke:)  http://www.trendystickers.no/no/

  Her er det bare fantasien deres det går på :)

   

  Ha en fin dag :)

 • Dette har vært en bra dag altså !!   Som jeg skrev i forrige innlegg så har jeg fått kursbevis idag.. Det er stas.. Men det stoppet ikke der.. Da jeg kom hjem til min fantastiske samboer fikk jeg vite at vi har fått leiligheten vi var å kikket på :) :)

  Den er så fin.. store soverom..stor stue.. pent kjøkken.. ahh.. LOVE IT !!  Vi flytter 1.Mars og jeg kan nesten ikke vente. Vi skal kjøpe ny sofa,nytt stuebord.. ny seng..  osv osv. Noe må nok komme etterhvert ,men vi har jo god tid. Vi gleder oss iallefall helt villt !!!!!

  Har allerede bestilt koselige sitater fra http://www.trendystickers.no/no/    Gleder meg til å vise dere hvordan det blir:)  I kveld har vi planlagt masse og gleder oss til å lage et koselig hjem for oss tre. 

  Nå har vi faktisk tatt en cider og et glass vin.. ( åsså på en søndag a gitt) .. Men man må jo feire :)

  Ogsååå kom jeg på topp 20 listen til en bra blogger.. http://victoriaisadora.blogg.no

  LIKER !!!!!!!

  Nå skal jeg krype inntil den deilige kjæresten min og se film.
  Kleem

   

 • Nå er jeg negldesigner :)  Jepp :) thats right !! Fullført et intensivkurs i helgen og har lært masse !! Nå er det bare å legge masse negler så jeg lærer masse mer av meg selv. Dette er så gøy !!  Min første kunde er allerede på Tirsdag :)

  Foreløpig så blir det på hobbybasis for å bli skikkelig flink.. Men her er det jo penger å tjene.. så i starten så blir det ganske rimelig.. Jeg skal selvsagt gjøre så godt jeg kan slik at alle som kommer til meg ,vil komme tilbake.. 

  Glede glede glede :)

   

  seee :)  Kjenner jeg er litt stolt og gleder meg til å bli like flink som hun som lærte oss opp. Var på kurs med 2 herlige jenter + Siw som var "lærer"

  Ønsker du å bli negldesigner??

  Dette er dama som vet hva hun driver med. Hun har drevet proffesjonelt med dette i 27  år og man er alltid like fornøyd etter et besøk hos henne..  Hun holder til på Olavsgård . (rett utenfor Oslo) 

  Kurset går over 2 dager og holdes kontinuerlig etter forespørsel. :) gøy å lære å legge fine negler.. man kan legge på familie og venner og tjene litt på det eller starte salong selv.Dette blir sååå bra !!! 

  Kurset koster  3 900 ,-  HVIS  du bestiller NÅ !!  

  KONTAKT SIW PÅ  STUDIO GALAXY..  TLF 90063939

 • Fiiine negler :)  Hva er vel finere en pene negler ?  Jeg klarer tydligvis ikke å spare til lange negler selv,så jeg sverger til min gode venninne og trofaste frisør OG negldesigner Siw. På studio galaxy!  

  Dette er dama som vet hva hun driver med. Hun har drevet proffesjonelt med dette i 27  år og man er alltid like fornøyd etter et besøk hos henne..  Hun holder til på Olavsgård . (rett utenfor Oslo) 

  Hun holder også kurs for folk som ønsker å bli negldesignere.. Kurset går over 2 dager og holdes kontinuerlig etter forespørsel. Jeg skal selv bli med på dette.. Bli med dere også :) gøy å lære å legge fine negler.. man kan legge på familie og venner og tjene litt på det eller starte salong selv. Dette blir sååå bra !!! 

  Kurset koster  3 900 ,-  HVIS  du bestiller NÅ !!  

  KONTAKT SIW PÅ  STUDIO GALAXY OG SI AT DU HAR LEST BLOGGEN MIN..  TLF 90063939

  KANSKJE VI SEES PÅ KURS :)

   

 • Jeg vil prøve tannbleking...  Ser at mange blogger om nettopp dette... Og det frister å prøve selv.. Men så er det store spørsmålet...

  Hvilken har dere andre brukt? 

  Hva anbefaler dere ? 


 • Skuddår.. Frierier.. osv.  Hei :)

  Jeg kom over en blogg der en dame skrev at i år kunne damene fri siden det er skuddår. Altså 29.02.12..  

    Er det noen som har tenkt til det ?

    Jeg er så gammeldags (og feig)  at jeg fint skal vente til han gjør det. Han har også sagt at han vil gjøre det.   Så jeg får smøre meg med tålmodighet :)

  Er det mange jenter her som har fridd til kjæresten sin ? isåfall er dere tøffe :)   LYKKE TIL <3

 • Min drømmesofa !  Friday u-sofa

   

  Denne herligheten finner man på Bohus.. På tilbud nå til 6.999,-  Jeg har sååå lyst på den til den nye leiligheten.

  Fin ikkesant ?

   

   

   

 • Skodilla... jeg ??  Ja det har jeg.. Jeg ELSKER sko.. til min samboers store fortvilelse :)   Jeg elsker skoene fra Nelly...

  Her er mine siste innkjøp 


  <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3  ELSK

  Disse gleder jeg meg til å bruke til sommeren :)

   

  Disse må jeg dessverre selge da dem er litt for store for meg :( Kun prøvd dem.. aldri brukt.. Hvis noen vil kjøpe så kontakt meg på mail. kmp824@hotmail.com

  str: 37 .. pris: 250

   

  Hvor pleier dere å bestille sko fra ?

  KLem

 • Jeg føler jeg trenger en ny header..  Noen som er flinke til sånt og har lyst til å hjelpe meg ?

   

   

 • Fotoshoot med kjæresten :)  Vi var på fotoshoot i Tyrkia i sommer.. Det var en ny GØY..  Tror vi har litt over 300 bilder ,her er noen :)

  Fineste kjæresten min ,Jeg elsker deg :)

     Dette var gøy :)  Ikke hvere dag man tar kjærestebilder hos fotograf så vi slo til på dette.. Et fint minne når vi blir gamle !! :)
 • Oss <3  Tobias hadde akkurat bursdag .. 8 år.. srtor gutt. Her har jeg pyntet lanbordet med godteri og popcorn

   


 • IKKE LA BARN FÅ HENNA TATTOO !!!!  DETTE ER KUN MENT FOR Å ADVARE FORELDRE OM HVA SOM KAN GÅ GALT..  HELDIGVIS SKJER IKKE DETTE MED ALLE...

  For noen mnd siden var vi på ferie i Egypt.  Siden alle vi voksne rundt Tobias har tatoveringer så syntes naturlig nok Tobias at dette er dritkult. Så han har lenge hatt lyst på henna tattoo..  Vi hadde lovet han at han skulle få ta det der ned.. Vi visste jo IKKE at det var farlig...

  Vel,han fikk en stor drage på overarmen.. og var verdens stolteste gutt :) Det var mange andre barn som også gjorde det.

  Da vi kom hjem til Norge begynte han å klage på at det klødde osv. og da jeg så på armen hans så det virkelig ikke bra ut.  Hele overarmen så ut som ei kjøttkake :(

  Rett ned på legevakta ,der fikk vi en salve å smøre den med og allergitebletter. Han hadde fått en skikkelig allergisk reaksjon på dette.. stakkars lille gutten min. I ettertid har det bare vært problemer.. vi måtte tilbake på legevakta i romula da han våknet opp en morgen og hadde elveblest over hele kroppen.. heldigvis klødde det ikke eller noe sånn.. Men å se gutten min sånn var vondt :(  så nå må han ta allergitabletter hver dag... uten at vi helt vet hva han er allergisk mot. Men  på grunn av den kraftige reaksjonen på tattooen så har det trigget et eller annet..   OG han har ifølge han selv ,verdens kuleste arr på armen.. Nemlig en stor hvit drage !  

  Hadde jeg visst at dette kunne gi så kraftige reaksjoner så hadde jeg aaaaldri latt han ta dette...  

  Så lov meg at dere aldri lar barna deres ta Henna tattoo. 

   

   

 • Kanskje få litt liv i bloggen igjen ?!  Jeg er visst dårlig på dette med å blogge.. skjer rett og slett ikke så mye spennende :)   Men skal gjøre et lite forsøk. Nå har Tobias blitt 8 år !! Store gutten..:)  Livet er bra .. vi koser oss alle tre. Nå som det er nytt år så har bvi store planer om å bli flinkere til å trene.. og det tror jeg vi skal klare. Det er jo GØY å trene.. gøy å se resultater. Jeg går for sommerkroppen 2012. 

  Blir bra :)

  Ellers så har vi fått klarsignal fra dem vi leier av at vi kan få lov å flytte før kontrakten går ut.. Det er vi veldig glade for. Det er ikke noe koselig å bo et sted man virkelig ikke trives. Så nå starter jakten på ny leilighet / hus. Vi er ganske åpne om hvor vi kan bo.. Så lenge vi har hverandre og har det bra så kan vi egentlig bo hvor som helst. Men det beste hadde vært om Tobias slapp å bytte skole. Men vi får se :) 

  Hva er deres mål for 2012 ? 

  Jeg har noen mål..  noen jeg vet jeg skal klare .. også har jeg noen ønsker for 2012,men det kan jeg bare håpe at skjer.. Det får skjebnen avgjøre ;) Only God knows..  eller no sånn :) 

  i 2012 blir jeg 30..  Milde måne :/ 

  Jeg skulle gjerne hatt en ny header merker jeg.. hvis noen har lyst å lage til meg så er det bare å si fra :)

  Ha en fin søndag alle :)

   

  Der så jeg sliten ut gitt.. jaja..  Viktig å kose litt selv om man er på stranda...

   

 • Les mer i arkivet Juni 2014 April 2014 Januar 2014
  kine1982

  kine1982

  30 år gammel jente fra Oslo / Mandal. Jeg har to fantastiske barn..En gutt som er født i 2004 og ei lita jente som ble født Februar 2013. Barna mine er det viktigste i livet mitt og opptar naturligvis all min tid :) Jeg har også en flott kjæreste som også får livet sitt "flashet" her på bloggen :) Noe som er greit for han ! Dette er overhodet ingen seriøs blogg.. det er ikke en blogg for sarte sjeler.. Jeg skriver om det jeg vil. Mine meninger kan nok irritere vettet av noen,men da er dere hjertelig velkommen til å forlate bloggen istede for å irritere dere over den :) Stjæl bilder om du føler for det , men si gjerne i fra så jeg vet det ! Kjempe hyggelig med kommentarer ,men spørsmål om å kommentere tilbake eller å reklamere for deres egen blogg,blir ikke godkjent! Ha en fin dag!

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 April 2014 Januar 2014 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 September 2011 August 2011 April 2011 Mars 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010

  Siste innlegg


  størst av alt er kjærligheten Vi skal gifte oss :) :) Vår påske Påskeferie Digg søndag i solen :) Jakke selges Barnerommet / lekerommet Jeg koser meg.. Natterangler.. ELSE !

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits