KineMariell1982 -
Forside Add meg Om meg Kontakt

bilder..Hei.. Nå er det lenge siden jeg har blogget.. Jeg har det helt fantastisk :)

fikk speilreflekskamera til jul..og her er nybegynnerbildene mine..

 

 

jeg digger å ta bilder.. Dette er jo bare starten. Gleder meg til å forstå kamera mitt enda bedre..

 

Hva syns dere ?

 

Kine Mariell


 • hjemmekos...  Idag fikk jeg besøk av Ingrid og mannen hennes.. koselig :)  Dem hadde med seg is som vi skulle kose oss med.. og VED til å fyre med.. Jeg har jo ikke bil så det er litt vanskelig å få kjøpt sånt.. Vi hadde det veldig koselig.  Etter noen timer satt Kenneth og Tobias seg på rommet for å spille ps2.. da tok jeg og Ingrid oss en liten tur på Linderud senter å kikket litt..  også fikk jeg handlet litt brus.. kjekt når man blir kjørt :)

  tok litt bilder av stua mi nå i kveld.. koser meg veldig og elsker å bo her... også elsker jeg det nye kameraet..  Peiskos :)   Disse bokstavene kjøpte jeg på Kremmerhuset på Linderud senter.. er salg der nå.. så alle bokstaver koster kun 29 kr pr stk !
  av en eller annen grunn så tok jeg ikke bilde av resten av stua... men nå var det jo først og peiskosen jeg skulle vise frem da...

  Ha en fin natt alle der ute..

  Kine Mariell • Brått og brutalt kom hverdagen  stakkars Tobias.. han var sååå trøtt idag.   Å måtte stå opp halv 8 etter en lang juleferie var nok ikke helt etter planen hans.. men jeg fikk han avgårde ! han herjet i snøen på vei til skolen og da jeg hentet han etter noen timer var han kjempe glad for å se meg. Det var koselig.   vi gikk en tur bort i akebakken før vi dro hjem.

  Vel hjemme sovnet han mens jeg lagde middag..   det er hardt å være skolegutt  !!   måtte vekke han da. ..

  Blir nok en stille og rolig kveld i heimen...  Film kanskje..     når begynner cæsar igjen ? Noen som vet ?

  stearinlysene er tent og jeg skal bare kose meg med  trøttingen min...

  Håper alle har en fin dag..

  Kine Mariell

 • siste dag i juleferien..  først og fremst så må jeg si at jeg digger Prix reklamen med Anna Anka !! ha ha.. ler godt av den :)

  Så over det det jeg egentlig skulle blogge om..   Idag er siste fridag for Tobias.. i morgen er det tilbake på skolen.. uansett om han vil eller ikke. han er visst ikke så fan av skolen.  idag sov vi lenge og koste oss med frokost i senga :) med disney channel :)
  Jeg fikk rydda vekk alle nisser og røde duker mens han så på film. Utrolig deilig å få vekk jula  ! 

  Vi dro ut for å ake.. Tok med nabojenta og di nye akebrettene...  fytti grisen di går unna. JEG hadde aldri satt meg på di der... NO WAY. jeg tok bilder istede.. her er noen...


  victoria suser ned bakken... (at dem tør sier jeg bare)  Gullet til mammaen sin

  jeg flyyyyyr   !!!!!!

  2 gode naboer :)


  Tror ungene koste seg masse ute i bakken.. og  jeg fikk prøvd ut masse funksjoner på kameraet.. (gud,jeg har mye å lære)  men moro er det !!

   syns dette bildet var litt fint..

   

  Kine Mariell


 • prøvd meg litt med det nye kameraet...

  Kine Mariell

 • nyttårsfeiring  Hei hei alle sammen.. Godt nyttår,håper dere alle hadde en strålende feiring... Jeg koste meg masse med gode venner... men måtte kaste inn håndkleet i 3 tiden (tror jeg)  da hadde jeg så vondt i halsen at jeg trodde jeg skulle dø... og så hadde jeg feber.. dritdigg da...   nå har jeg feber og streptokokker.. UDIGG !! men men... :)

  Her er noen få bilder fra gårsdagen..  Tok litt bilder mens vi ventet på gjestene....

  jeanette fikser seg
  Meg og min outfit  Håret var ferdig fikset.. Jeg var klar for fest !!

  Prøvde sushi for første gang.......

  hmm.... Bildet taler vel for seg selv...

  Sushi var nok ikke het min greie nei... :)
  Men all ære til David som hadde laget dette..  flink altså !  Happy new year !!!!!!!!!!

 • Les mer i arkivet Juni 2014 April 2014 Januar 2014
  kine1982

  kine1982

  30 år gammel jente fra Oslo / Mandal. Jeg har to fantastiske barn..En gutt som er født i 2004 og ei lita jente som ble født Februar 2013. Barna mine er det viktigste i livet mitt og opptar naturligvis all min tid :) Jeg har også en flott kjæreste som også får livet sitt "flashet" her på bloggen :) Noe som er greit for han ! Dette er overhodet ingen seriøs blogg.. det er ikke en blogg for sarte sjeler.. Jeg skriver om det jeg vil. Mine meninger kan nok irritere vettet av noen,men da er dere hjertelig velkommen til å forlate bloggen istede for å irritere dere over den :) Stjæl bilder om du føler for det , men si gjerne i fra så jeg vet det ! Kjempe hyggelig med kommentarer ,men spørsmål om å kommentere tilbake eller å reklamere for deres egen blogg,blir ikke godkjent! Ha en fin dag!

  Kategorier


  Blogg

  Arkiv


  Juni 2014 April 2014 Januar 2014 Juni 2013 Mai 2013 April 2013 Mars 2013 Februar 2013 Januar 2013 Desember 2012 November 2012 Oktober 2012 September 2012 August 2012 Juli 2012 Juni 2012 Mai 2012 April 2012 Mars 2012 Februar 2012 Januar 2012 September 2011 August 2011 April 2011 Mars 2011 Januar 2011 Desember 2010 November 2010 Oktober 2010 September 2010

  Siste innlegg


  størst av alt er kjærligheten Vi skal gifte oss :) :) Vår påske Påskeferie Digg søndag i solen :) Jakke selges Barnerommet / lekerommet Jeg koser meg.. Natterangler.. ELSE !

  Design


  Ina Anjuta

  Annonse  hits