Jævla homse !!! (KineMariell1982)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Jævla homse !!!Jeg har valgt å ta min sønn ut av Bryn skole. Etter 4 år med mobbing der svært lite blir gjort fra lærere og ledelsen sin side,fikk vi nå nok.

Gang på gang har jeg snakket med lærere ,vært i møte med rektor og utallige telefonsamtaler. 
Jeg føler ikke vi har blitt tatt på alvor i det hele tatt. Gang på gang har min sønn kommet hjem oppløst i tårer. 
-Medelever har spyttet i matboksen hans..
-jakke har blitt ødelagt
-han blir kalt for "jævla homse"
-Det er hele tiden en fast gruppe som er mobberne 
- Han tør ikke lenger å ha på seg caps eller å ta på seg nye klær på skolen i frykt for den ene mobberen. Han er hele tiden "på " min sønn  og forteller han hvor stygg han er.. hvor lite det hjelper å ha på seg kule klær..
 "Tror du du er no eller ?? " " Tror du du er fin eller" ?? " Du ser like jævlig ut uansett hva du prøver på" 
Dette er bare noe.  Jeg kunne holdt på i timesvis å nevne eksempler.  Dette er IKKE greit.
Unger kan være så sykt slemme med hverandre..  Disse barna er 10 år.. Hvor lærer dem all dritten ??  
HVORFOR har ikke foreldrene til disse blitt konaktet ??
HVORFOR har ikke skolen innkalt til møte med oss og de andre foreldrene ?
 Det er skolens plikt å følge opp elevene sine. Ikke bare faglig. Det er også skolens plikt å  ta kontakt med alle parter når noen blir mobbet.
I vårt tilfelle har ikke det blitt gjort.  I dette tilfelle er det skolen som har sviktet. Totalt.
Jeg har kontaktet politiet og anmeldt skolen for å ikke følge opp barnet i denne saken.
Hvordan kan vi som foreldre hjelpe barna våre når skolen ikke gjør noe ? Det er jo på skolen det skjer..  
Å tvinge barna å dra et sted der barna er slemme og de voksne er tilskuere  er ikke aktuelt.  Jeg har grått så ufattelig mange tårer for gutten min..
idag gråt jeg også,men idag er jeg faktisk usikker på om det var gledestårer eller hva det var..  
Det var en glad og spent gutt som idag dro til ny skole.. han ble så godt tatt i mot av den nye klassen. Gutta  kastet seg over han.. holdt armen rundt han og var kompiser med en gang. 
Mor gråt og ruslet spent ut av den nye skolegården...
 • 12 kommentarer


  Kristin daisy08.09.2014 kl.12:19

  Jeg har selv gått på bryn skole, ble selv mobbet på den skolen, men jeg holdt ut. Er det bryn skole i Bærum du snakker om? :O
  kine198208.09.2014 kl.12:20

  Kristin daisy: nei,i Oslo
  sylvia08.09.2014 kl.16:25

  Utrolig godt skrevet kine håper at poletiet gjør noe med dette blir så forbanna av all denna mobbingen .Ønsker det beste for Tobias vi er utrolig glad i han kine mor han kan komme til oss any time uanstt om det er natta eller tidlig på morra kvisten her er det alltid en dør som står åpen for både deg og dine .stor klem fra oss i klosterheim veien
  Kristian Jensen08.09.2014 kl.18:25

  Det er helt utrolig å lese om dette. Jævlig trist. Skolen må våkne. Håper han får det mye bedre og får masse nye venner. Det er et kjempeproblem og ingenting gjøres for å bedre klassemiljøene ved skolen, det er flere en deg som har tatt ut barna av denne skolen. Vi har vurdert det samme.
  kine198208.09.2014 kl.19:54

  Min beste avgjørelse ever.
  08.09.2014 kl.20:10

  Skjerp deg din idiot.. jeg hadde tatt ungen selv.. hadde sønnen min blitt mobbet sånn hadde jeg grisebanket faren til mobberen foran ungen.. det hadde nok tatt slutt på mobbinga da
  kine198208.09.2014 kl.20:36

  Unnskyld ??
  08.09.2014 kl.21:53

  Bra du som mor gjorde noe i alle fall. Han er heldig som har en mamma som tør reagere. Det sitter mange svake foreldre der ute og ikke våger si eller gjøre noe.

  Nei til mobbing!
  mamma08.09.2014 kl.22:15

  Fikk vondt i magen av å læs det her... sønn min blei mobba i første klasse, vi tok det me en gång... nu har han bytta skole å trives kjempegodt:-) håpa gulle ditt får det fantastisk nu, det førtjæn han. (Å du) ♥
  Tor08.09.2014 kl.22:28

  Hei,

  Jeg ble selv mobbet på barneskolen og husker hvordan jeg ba til høyere makter om å få slippe å leve i det jeg gråt meg selv i søvn. Men jeg vil ikke fortelle deg om hvordan jeg ble mobbet. Heller hvordan livet mitt gradvis snudde.

  I tolv års alderen pleide jeg å bli med moren min på treningsstudio, og mens hun trente aerobic gikk jeg inn til vektene og fikk litt veiledning av gutta der. Ganske raskt begynte jeg å få litt mer markerte muskler men jeg ble aldri noe sånn vektløftertype, heller ganske normal godt trent bare. Og etterhvert merket jeg at gutta ikke var så frempå med mobbingen og min selvtillit ble litt bedre. Også begynte ungdomsskolen med en del nye elever, hvor noen av de nye jentene begynte å vise interesse for meg. Det hadde jeg jo aldri opplevd før for ingen jenter er interessert i mobbeofferet vel. Uansett på den nye skolen fant mobberne nye offer og jeg slapp unna. Helt til en dag hvor jeg hadde glemt gymsekken min og måtte løpe opp til skolen for å hente den. Da så jeg mobberne i ring rundt en som ble kalt for "tenna på tørk" i skolegården. De sto rundt han og spyttet og kastet stein på han mens de lo og sa stygge ting til han. Da bestemte jeg meg for at noe måtte gjøres for han, også gikk jeg inn i ringen og sa dere kan spytte på meg men han rører dere ikke. Da ble de helt paralysert og gikk bort med halen mellom beina. Etter det ble jeg mobbeoffernes beskytter på den skolen

  I dag er jeg 34 og kan oppriktig si at jeg er glad for at jeg ble mobbet. Det har vært med på å forme meg til et bedre menneske. Kanskje gutten din følger en lignende vei. Mitt råd, fysisk aktivitet styrker syken og selvtilliten og skolebytte gir nye muligheter. Lykke til..
  Sosialpedagogen08.09.2014 kl.22:50

  Kjære Kine. Det er med forferdelse jeg leser om at din sønn blir mobbet. Enda værre syns jeg det er, at igjen må et mobbeoffer være den som skifter skole- HVA MED MOBBERNE?

  JEG VIL OPPFORDRE DEG TIL Å GJØRE FØLGENDE:

  1: KLAG TIL FYLKESMANNEN, SKRIFTLIG. FYLKESMANNEN ER RETTE KLAGEINSTANS, OM DU IKKE KLAGER DIT, KOMMER DU INGEN VEI. Å ANMELDE SKOLEN UTEN Å FØRST HA FREMMET KLAGE TIL FYLKESMANNEN VIL TROLIG IKKE HJELPE NOENTING

  2: NÅR SKOLEN IKKE TAR TAK I PROBLEMET- SÅ MÅ DET GJØRES UTENFOR SKOLEN. HAR DU SELV KONTAKTET FORELDRENE TIL MOBBEREN? HVIS IKKE, SÅ GJØR DET. RING, OG AVTAL ET MØTE MELLOM DEG, DIN SØNN, MOBBEREN(e) OG FORELDRENE.

  Jeg har stor tro på at direkte handling har en enorm effekt, og jeg har stor tro på at hvis en forelder som opplever at noens barn, mobber og er ekle mot sitt eget barn tar kontakt selv med barnets foreldre- så går virkeligheten opp for foreldrene til mobberen, og slik kan en hensiktsmessig utvikling og et samarbeid om å bedre situasjonen skje!! TA GREP og ring de foreldrene i morgen den dag for å avtale tid og sted for en samtale med dem direkte!! jeg vet at det funker! LYKKE TIL kjære deg.
  Uttis09.09.2014 kl.08:12

  Bra skrevet Kine! Fikk vondt i magen av å lese dette!

  Noen folks barn!
  Sandra09.09.2014 kl.21:01

  Håper han trives på den nye skolen, og at det blir slutt på all mobbing!

  Skriv en ny kommentar

  hits